Προς το περιεχόμενο

Huawei honor 6 vs jiayu s3 vs meizu m1 note

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιοδήποτε από τα δυο προτείνεται με άνεση. Επειδή είμαι κάτοχος του ΜΧ4 εγώ θα διάλεγα το Meizu γιατί έχω δει τα καλά του Flyme και μπορώ να πω ότι θα δυσκολευτώ πολύ να πάω σε άλλο skin μετά το Flyme. Επίσης θα έχεις μόνιμη υποστήριξη για δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό (σκέψου ότι υποστηρίζουν κανονικότατα το ΜΧ2 ακόμα) και δεν υφίσταται θέμα ποιότητας σε κεραίες, ακουστικό, κατασκευή κτλ κτλ. 

Παρά αυτά όμως και το Honor 6 έχει τα υπέρ του. Είναι μικρότερο στις 5" και προφανώς μπορείς να το χειριστείς με το ένα χέρι και έχει dual active σύστημα κάρτας (ενώ του Meizu είναι dual standby αν δεν κάνω λάθος). Επίσης είναι μια κατηγορία επάνω σε σχέση με το M1 note καθώς ήταν η προηγούμενη ναυαρχίδα της Huawei/Honor. 

Ρίξε κορώνα/ γράμματα και διάλεξε :P

Δημοσ.

Οποιοδήποτε από τα δυο προτείνεται με άνεση. Επειδή είμαι κάτοχος του ΜΧ4 εγώ θα διάλεγα το Meizu γιατί έχω δει τα καλά του Flyme και μπορώ να πω ότι θα δυσκολευτώ πολύ να πάω σε άλλο skin μετά το Flyme. Επίσης θα έχεις μόνιμη υποστήριξη για δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό (σκέψου ότι υποστηρίζουν κανονικότατα το ΜΧ2 ακόμα) και δεν υφίσταται θέμα ποιότητας σε κεραίες, ακουστικό, κατασκευή κτλ κτλ.

Παρά αυτά όμως και το Honor 6 έχει τα υπέρ του. Είναι μικρότερο στις 5" και προφανώς μπορείς να το χειριστείς με το ένα χέρι και έχει dual active σύστημα κάρτας (ενώ του Meizu είναι dual standby αν δεν κάνω λάθος). Επίσης είναι μια κατηγορία επάνω σε σχέση με το M1 note καθώς ήταν η προηγούμενη ναυαρχίδα της Huawei/Honor.

Ρίξε κορώνα/ γράμματα και διάλεξε :P

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας..

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αγορασω το iuni u3 τελικα.. Googlarete αξιζει νομιζω..

Δημοσ.

Ξανασκέψου το, το τηλέφωνο από άποψη τιμής θα έπρεπενα είναι κατηγορίας Meizu MX4/ Xiaomi Mi4 βάση κινέζικης μετατροπής. Στα λεφτά που το ζητάνε τα κινεζομάγαζα αγοράζεις κάποιο Oppo ή κάποιο Vivo που είναι -σαφέστατα- προτιμότερο σε αυτήν την κατηγορία τιμής. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας..

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αγορασω το iuni u3 τελικα.. Googlarete αξιζει νομιζω..

Βλέπω το kimovil του δίνει καλή βαθμολογία. Από τα μαγαζιά που έχει, efox ή reportspam, όχι merimobiles, διαβάζω στο myphone έχει κάνει απατεωνιές....

Δημοσ.

Το iuni είναι παρα πολύ καλό. Εχει και ois η φωτιγρφικη του.

Ποιοτικοτατο.

Τι εψηνα κι εγώ τώρα που ξεφορτώθηκα το honor αλλά θα περιμένω για letv pro ή zte z9 max

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανενας καποια προταση.. Σε γενικες γραμμες θελω κατι μεχρι 280,dual sim, καλη μπαταρια κ καμερα, γρηγορο επεξεργαστη και καλη gpu.. Και καποια υποστήριξη.. Τι μου προτείνετε?μεχρι την κυριακη θα το παραγγειλω..

Δημοσ.

eliaskazuagei ΕΚ8008 δες 5g, 8gb ram κτλ κτλ Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Θες από κίνα, θες και υποστήριξη; Πάρε τη σαμσουνγκάρα σου εκεί να κολάει και το τηλεφώνημα της Βίσση ή παρε win phone. Αυτά τα χωριάτικα "τα θέλω όλα δικά μου" δεν υπάρχουν.

Δημοσ.

eliaskazuagei ΕΚ8008 δες 5g, 8gb ram κτλ κτλ Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Θες από κίνα, θες και υποστήριξη; Πάρε τη σαμσουνγκάρα σου εκεί να κολάει και το τηλεφώνημα της Βίσση ή παρε win phone. Αυτά τα χωριάτικα "τα θέλω όλα δικά μου" δεν υπάρχουν.

Αν δεν θες να βοηθησεις καλυτερα να μη σχολιαζεις και νομιζω οτι με 300 ευρω απο κινα μπορω να βρω και να εχω την απαιτηση να τα κανει ολα..ευχαριστω για την <πολυτιμη> βοηθεια σου.
Δημοσ.

Κανενας καποια προταση.. Σε γενικες γραμμες θελω κατι μεχρι 280,dual sim, καλη μπαταρια κ καμερα, γρηγορο επεξεργαστη και καλη gpu.. Και καποια υποστήριξη.. Τι μου προτείνετε?μεχρι την κυριακη θα το παραγγειλω..

MEIZU M1 NOTE 32GB

64bit, οκταπύρηνο, πολύ αξιόπιστη εταιρεία, Gorilla Glass 3, FHD, 4G LTE, στα  260€, 3140mAh μπαταρία, Dual SIM Dual Standby

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...