karafoul Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Καλησπερα,ενδιαφέρομαι για αγορά wristband και θα ηθελα να μου πει καποιος τι διαφορα-πλεονεκτηματα θα εχω απο το να εχω απλος το κινητο στην τσεπη και να καταγραφει δεδομενα.Ευχαριστω Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Calexako Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μεγαλύτερη ακρίβειά και ανάλογα ποιο θα πάρεις σαφως καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στο band και το application. Επίσης ανάλογα ποσά θα δώσεις μπορεί να έχει πρόσθετες λειτουργίες όπως μετρήσω παλμών και υψομέτρου( να καταλαβαίνει πότε ανεβαίνεις σκάλες κτλ)
karafoul Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Για το xiaomi mi band σκέφτομαι.Τι γνώμη έχεις;Το θέλω για πολύ απλή,καθημερινή χρήση.Απλά να καταγράφω τις δραστηριότητες μου..
enidreiogmx Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Για το xiaomi mi band σκέφτομαι.Τι γνώμη έχεις;Το θέλω για πολύ απλή,καθημερινή χρήση.Απλά να καταγράφω τις δραστηριότητες μου.. Αυτό καταγράφει μόνο βήματα και εάν βάλεις την ειδική εφαρμογή, σε ειδοποιεί κιόλας. Είναι πολύ καλή συσκευή. Υπόψιν θέλει Kit Kat για να δουλέψει.
karafoul Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Σ'ευχαριστω,μαλλον θα με καλύψει το xiaomi.. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
kosmasdel Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Για το xiaomi mi band σκέφτομαι.Τι γνώμη έχεις;Το θέλω για πολύ απλή,καθημερινή χρήση.Απλά να καταγράφω τις δραστηριότητες μου.. Για τα λεφτά του (περίπου 13-14€) είναι άψογο. Υπόψιν βήματα μετράει και σε απότομες κινήσεις του χεριού (πχ ντύσιμο, πλύσιμο χεριών-πιάτων κτλ) αλλά έτσι λειτουργούν όλα τα πεδόμετρα. Αλλά όταν περπατάς είναι πολύ ακριβές πάντως.
Calexako Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Γενικότερα το νόημα δεν είναι τόσο η απόλυτη ακρίβεια όσο η σχετική ακρίβεια και το motivation για να ανεβαζεις τους ρυθμούς σου και να ασκεισαι πιο πολύ. Για απόλυτη ακρίβεια πρέπει να τα σκάσεις (fitbit surge πχ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα