iCyd Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Καλημερα στην παρεα, εχει εδω και μερες μου εχει μπει στο μυαλο να αλλαξω το κουτι μου,διοτι το παλιο αν και καλο εχει ψιλοσκουριασει σε μερικα σημεια και εχει πολυ μεγεθος για το τιποτα. (δεν ξερω ποιο κουτι ειναι ) Μετα απο ψαξιμο επεσα πανω στο corsair carbide 240 air,μου αρεσε αρκετα το cube case σαν εμφανιση οποτε λεω να κινηθω κατα κει μερια. Μεσα θα μπει το συστημα της υπογραφης μου. Το εχει κανεις να μου πει γνωμη για το συγκεγκριμενο κουτακι? Γενικα καθε γνωμη και για καποιο αλλο case δεκτη. ** Βudget 100 (±10 ευρω) . **Edit : Ξεχασα να πω πως θελω το case να ειναι windowed case. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν φαίνεται κακό. Ωστόσο το ότι δέχεται μόνο μATX/mATX μητρικές ίσως περιορίσει τις επιλογές σου σε μελλοντική αναβάθμιση. Επίσης, μπορείς να χωρέσεις CPU ψύκτρα με μέγιστο ύψος 12cm, λάβε κι αυτό υπόψιν για παν ενδεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δες και αυτό http://www.e-shop.gr/case-nzxt-source-340-midi-tower-black-window-p-PER.814713 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δεν φαίνεται κακό. Ωστόσο το ότι δέχεται μόνο μATX/mATX μητρικές ίσως περιορίσει τις επιλογές σου σε μελλοντική αναβάθμιση. Επίσης, μπορείς να χωρέσεις CPU ψύκτρα με μέγιστο ύψος 12cm, λάβε κι αυτό υπόψιν για παν ενδεχόμενο. Δεν με κοβω για καμια σημαντικη αναβαθμιση στο κοντινο μελλον οποτε χαλαρα. Επισης αν γινει καποια αναβαθμιση σε ψυκτρα λογω νεου επεξαργαστη θα παω σε υδροψυξη,οποτε παλι ειμαιστε κομπλε Δες και αυτό http://www.e-shop.gr/case-nzxt-source-340-midi-tower-black-window-p-PER.814713 Τα ειχα κατα νου τα ΝΖΧΤ γιατι ειναι πολυ ομορφα αλλα με κερδισαν τα cube case. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα