terziscf Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εχω wind και συγκεκριμενα το καινουργιο ρουτερ της wind (zte). Ο σταθερος μου συνδεεται με καλοδιο (καινουργιο) και ειναι σε αποστση 1μετρου απο το ρουτερ.Η μεγιστη ταχυτητα που θα πιασει ειναι το 1mbps ενω το λαπτοπ που συνδεεται ασυρματα και ειναι σε αποσταση 10 μετρων εχει ταχυτητα 5 mbps και πανω. Πως γινεται αυτο; Μπορει να γινει κατι;
Gas74 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μπες στα διαγνωστικα του router να δεις που κλειδωνει απο την wind ....αν η ταχυτητα που πιανει ειναι αναμεσα στις τιμες που βλεπεις στους υπολογιστες τοτε θα πρπει να δωσεις βλαβη στον παροχο σου! Αν ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αυτη που πιανεις με τους υπολογιστες σου τοτε πρπει να ψαχτεις αλλου.........ποσο πρπει να ειναι η συνδεση σου με τη wind?
terziscf Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 24mbpsαυτο με τις τιμες δεν το καταλαβααυτο εμφανιζει στη διαγνωση:
Gas74 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Πατα επανω δεξια το status και δες κατω κατω datarate τι τιμη δινει!!
terziscf Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Downstream 5799 Kbps Upstream 933 Kbps
Gas74 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εχεις προβλημα με την γραμμη φιλε μου.....δωσε βλαβη στον παροχο σου....αφου πρωτα τσεκαρεις οτι ολα απο την πριζα σου μεχρι τον υπολογιστη ειναι οκ!!!βγαλε το φιλτρο απο την πριζα,αποσυνδεσε ολες τις τεληφωνικες συσκευες και συνδεσε κατευθειαν το router στην πριζα και ξαναδες το data rate αφου εχεις κανει και ενα restart!
terziscf Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εχουν γίνει όλα τα παραπάνω. Μάλλον βλάβη στη γραμμή παίζει να ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα