Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα toshiba το οποιο οταν λειτουργει με τη μπαταρια του ολα οκ.μολις το βαλω στο ρευμα κλεινει.πρεπει να φορτιζω τη μπαταρια για να το λειτουργω.ο μετασχηματιστης ειναι οκ.δεν βρισκω εξηγηση.αν ειχε καποιος το ιδιο προβλημα ας μ πει τι να κανω ευχαριστω

Δημοσ.

Τι εννοεις φορτιζεις την μπαταρια?Με κλειστο τον υπολογιστη και μολις φορτισει βγαζεις το τροφοδοτικο και ανοιγεις με μπαταρια?

Δημοσ.

Ε μαλλον βραχυκυκλωνει φιλε μου........αλλα δεν μου απαντησες....πως φορτιζεις την μπαταρια??????με κλειστο υπολογιστη ή με καποιο αλλον τροπο?

Δημοσ.

Φορτίζει με κλειστο υπολογιστη.το λαπτοπ το πηρα σημερα.βλεπω οτι και με τη μπαταρια αν δουλευει το κανει δλδ παλι κλεινει.λες να ειναι ο σκληρος δισκος?γιατι μια απο τος πολλες κολλαει με μπλε σκετη εικονα.και οταν παταω το κουμπι να ανοιξει κανει ενα ηχο.

Αν βραχυκυκλωνει θελει μητρηκη?

Δημοσ.

Αν το λάπτοπ το πήρες σήμερα μην το ακουμπήσεις εσωτερικά καθόλου όυτε μια βίδα μην βγάλεις το πας απλά πίσω και σου δίνουν άλλο και ας βρουν αυτοί τι παίζει 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει φιλε μ εγγύηση. Το ανοιξα το κθαρισα του αλλαξα σκληρο απο ενα αλλο λαπτοπ που εχω για να κανω φορματ.το θεμα ειναι οτι η μπαταρια αδιαζει γρηγορα και ισα ισα που με περνει για το φορματ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...