koutoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Γεια σας παιδια εχω ενα toshiba το οποιο οταν λειτουργει με τη μπαταρια του ολα οκ.μολις το βαλω στο ρευμα κλεινει.πρεπει να φορτιζω τη μπαταρια για να το λειτουργω.ο μετασχηματιστης ειναι οκ.δεν βρισκω εξηγηση.αν ειχε καποιος το ιδιο προβλημα ας μ πει τι να κανω ευχαριστω
Gas74 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τι εννοεις φορτιζεις την μπαταρια?Με κλειστο τον υπολογιστη και μολις φορτισει βγαζεις το τροφοδοτικο και ανοιγεις με μπαταρια?
koutoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ναι μονο με μπαταρια και αμ αχ δουλευει κι παω να βαλω το φορτιστη κλεινει λες και βρχυκυκλωνει
Gas74 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ε μαλλον βραχυκυκλωνει φιλε μου........αλλα δεν μου απαντησες....πως φορτιζεις την μπαταρια??????με κλειστο υπολογιστη ή με καποιο αλλον τροπο?
koutoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Φορτίζει με κλειστο υπολογιστη.το λαπτοπ το πηρα σημερα.βλεπω οτι και με τη μπαταρια αν δουλευει το κανει δλδ παλι κλεινει.λες να ειναι ο σκληρος δισκος?γιατι μια απο τος πολλες κολλαει με μπλε σκετη εικονα.και οταν παταω το κουμπι να ανοιξει κανει ενα ηχο. Αν βραχυκυκλωνει θελει μητρηκη?
soteras Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αν το λάπτοπ το πήρες σήμερα μην το ακουμπήσεις εσωτερικά καθόλου όυτε μια βίδα μην βγάλεις το πας απλά πίσω και σου δίνουν άλλο και ας βρουν αυτοί τι παίζει 1
koutoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν εχει φιλε μ εγγύηση. Το ανοιξα το κθαρισα του αλλαξα σκληρο απο ενα αλλο λαπτοπ που εχω για να κανω φορματ.το θεμα ειναι οτι η μπαταρια αδιαζει γρηγορα και ισα ισα που με περνει για το φορματ.
koutoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Θα του αλλαξω και ραμ και αμα κανει τα ιδια θα παραγκειλω μητρική απο e-bay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα