menelaos.TS Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 καλημέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος έχω έναν fx 8320με την hd60 corsair υδρόψυξη για thermal paste έχω βάλει την artic silver 5 όλα είναι με της εργοστασιακές ρύθμισις εκτος από το pin του pump της υδρόψυξης που το έχω κάνει disable και δουλεύει σε 4500 στροφές έχω μέση θερμοκρασία 35-38 βαθμούςκαι με το που μπαίνω ένα COD για κάνα 2ορο πάει 67-68 βαθμούς στο Prime95 σε 10 λεπτά πιάνει τους 70 κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει και έχω τόση υψηλή θερμοκρασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μήπως δεν έχει πατήσει καλά; Μήπως έβαλες μεγάλη ποσότητα πάστας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 απότι βλέπω είναι καλά πατημένος η βίδες δεν περνούν άλλο και παστα σωστή ποσότητα έχω βάλει έχω φτιάξει αλλα 3-4 συστήματα και ίδια περίπου ποσότητα βάζο πάντα μήπως ξέρεις άμα φταίει που το ψυγειάκι έχει τους σωλήνες πάνω αντί για κάτω?αν και δεν νομίζω ότι είναι αυτό επειδή πολλά pc περνούν την υδρόψυξη πιο ψιλά από από τον επεξεραστι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Κατι δεν δουλευει στην ψυξη σου... και εγω εδω και 2 εβδομαδες παιδευομαι... http://www.insomnia.gr/topic/566811-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-overclock-%CE%BC%CE%B5-coolermaster-280m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 απότι βλέπω είναι καλά πατημένος η βίδες δεν περνούν άλλο μηπως το παρακανες με το σφηξιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Η μητρικη ειναι gigabyte? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 η μητρική μου είναι asus και συνεχίζει ακόμα το πρόβλημα αυτό αντεκατεστισα την πάστα πάλι για να είμαι 100% σίγουρος και πάλι τα ίδια 40 idle 67+ μόλις μπω ένα COD Ghostτο σύστημα μου είναι το εξήςCPU:8320 3,5GHZMB:Asus M5A97 R2.0GPU:R9 280X VAPOR X OCPSU:Thermaltake 630w 80+RAM:2X4GB Kingstom Hyper X BLUCPU cooler: Corsair H60 2013έβγαλα το ρεύμα της αντλίας από το cpu fanκαι το σύνδεσα απευθείας με το τροφοδοτικό μήπως δεν έδινε σωστό ρεύμα η μητρική πάλι τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μήπως τα χει παίξει η υδροψυξη; Έχει εγγύηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 δυστυχώς αυτό σκέφτομαι και εγώ όχι δεν έχει την πήρα από μέλος εδώ πολύ πιθανόν να πάρω κάποια αερόψυξη να μην έχω το HWmonitor συνεχεια ανοιχτό με την ανησυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 τελικά μετά από μια βδομάδα παίδεμα έπεσαν η θερμοκρασίες μονες τουςσήμερα το πρωί μπήκακαι έχω 25 idle και 45-48 loadμετά από 55λεπτά στο prime95 έπιασε τους 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 θυμασαι τι εκανες τελευταιο? το λεω γιατι και εγω ακομα να βρω λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 θυμασαι τι εκανες τελευταιο? το λεω γιατι και εγω ακομα να βρω λυση. είχα κάνει πολλά μαζί πριν 3 μέρες αλλα σήμερα είδα αποτέλεσμα πρώτα έκανα restart το bios και μετά έκλεισα τα cool&quiet κάτι turbo core boost και κάτι τέτοια από βιντεάκια στο youtube ξανά έβγαλα την υδρόψυξη έβαλα πάλι thermal paste και αυτή τι φορα σύνδεσα την αντλία κατευθείαν στο τροφοδοτικό. έκανα disable το core parkin αν και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έκανα αλλα διάβασα σε ένα forum ότι μερικά cpu ανεβάζουν θερμοκρασία από αυτό ορίστε το video που το είδα: και της ρύθμισις στο BIOS της είδα από εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=3nsanESSKfE κανε ότι κάνει αυτός στο Advanced και στο Ai Tweaker κανε μονο disable το turbo boost τα αλλα άστα μέχρι το 1.20 "δεστο" τα αλλα είναι για OC ελπίζω να βρείς άκρη και εσύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ. Μια ερωτηση. Αν ανοιξεις το core temp. τι τιμη σου δινει σαν tjmax; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Είμαι εξωτερικό τώρα θα σου πω σε μια βδομάδα περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 TO TjMax γραφει¨90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα