Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει αυτο το μοντελο  να προσέχει ...

οταν την άνοιξα είδα δεξια ενα κολλημένο ή καμένο πιξελ,δεν ειναι κατι ιδιαίτερο αλλα φαίνεται μονο σε πράσινο /μαύρο/μπλε   έστειλα μήνυμα στην αντιπροσωπία , κ μου ανταπάντησαν μετα απο 5 πιξελ στο φτιάχνουν ή στην αλλάζουν ,αγοράζεις προϊών στην κουτά κ έρχεται προβληματικό, αυτοί θα την αγόραζαν ?

11164193_10152795277658202_1646533826_n.

Δημοσ.

οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει αυτο το μοντελο  να προσέχει ...

οταν την άνοιξα είδα δεξια ενα κολλημένο ή καμένο πιξελ,δεν ειναι κατι ιδιαίτερο αλλα φαίνεται μονο σε πράσινο /μαύρο/μπλε   έστειλα μήνυμα στην αντιπροσωπία , κ μου ανταπάντησαν μετα απο 5 πιξελ στο φτιάχνουν ή στην αλλάζουν ,αγοράζεις προϊών στην κουτά κ έρχεται προβληματικό, αυτοί θα την αγόραζαν ?

11164193_10152795277658202_1646533826_n.

Δεν παιζει ρολο το μονιτορ αυτο ουτε ειναι προβληματικη η σειρα. Τα κολλημενα/καμμενα πιξελ εινα ενα φενομενο που αφορα ολες τις οθονες. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2 φορες μου εχει τυχει να εχω καμενο πιξελ σε καινουργια οθονη,την επομενη μερα ηρθε φορτηγακι της lg και τις αλλαξε με καινουργιες.Σιγουρα σου χαλαει την ψυχολογια εστω και ενα πιξελακι σε καινουργιο προιον.

Δημοσ.

Κάθε εταιρεία έχει μια πολιτική για τα pixels(pixel policy). Αν έχει 0 pixel policy ναι μπορεί να γίνει αντικατάσταση (αν και δεν είμαι σίγουρος για το φοργτηγάκι της LG).

Τα 5 pixels που σου είπανε δεν είναι καθόλου κακή πολιτική άλλες έχουν 8-12 ή αναφέρουν πως τουλάχιστον ν αριθμός θα πρέπει να είναι νεκρά.

Εσύ το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι, αν παίζεις ranked, να μην παρατάς την ομάδα σου για να βγάζεις φωτογραφίες την οθόνη σου :P

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μόνο ranked άσε έχω καρκινιασει στο  gold 1 δεν ανεβαίνει με τίποτα 

ίσως φταίει το κολλημένο  πιξελ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...