Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους, πήρα χθες καινουριο laptop(i5,8gb ram, freedos)..εγκατεστησα τα windows 7 και το λαπτοπ αρχισε να κολλαει και να αργει...εκανα διαμορφωση μεσω της εγκαταστασης των windows και τα ξαναπερασα μηπως δεν εγινε καλα η εγκατασταση...περασα και τους drivers αλλα μολις ανοιγει το λαπτοπ και βγαινει στην επιφανεια εργασιας κολλαει για 10 λεπτα και μετα λειτουργει και ισως ξανακολλησει αν βαλω πχ ενα usb stick....

υπαρχει καποιο προβλημα με τα windows που περναω στο λαπτοπ ή είναι θεμα harware?

παρεμπιπτόντως ελεγξα το σκληρο δισκο με το hdsentinel και μου εβγαλε 99% υγεια και 2 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. (δε ξερω αν παιζει ρολο...)

τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

Να το πάς πίσω και να πεις οτι ο δίσκος έχει κατεστραμένους τομείς, μην πειράξεις τίποτα αλλιώς βγαίνεις εκτός εγγύησης και μετά κλάφτα χαράλαμπε.

Δημοσ.

δηλαδη το προβλημα απο εκει προερχεται ε..; ευχαριστω αυτο θα κανω...

θα μου αντικαταστησουν το λαπτοπ; ποια ειναι η διαδικασια;

Δημοσ.

Έισαι άτυχος μαλλον σου δώσανε laptop με χρησιμοποιημένο η ελλατωματικό δίσκο οπως ειπαν και τα παιδιά πίσω για αντικατάσταση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια..αυτο εφταιγε τελικα.</p> <p> </p> <p>πηγα και μου δωσανε αλλο laptop με τη μονη διαφορα οτι ειχε το i5-4200m αντι για το i5-4210m...</p>

μαλλον δε με θελει και πολυ.....

εβαλα το hdsentinel απο περιεργεια να μη τη ξαναπαθω.... Κ εγραφε "ημερες λειτουργειας 6μερες"...

αρα λογικα το λαπτοπ ειναι χρησιμοποιημενο... εςτω για 6 μερες....

Σωστα;

Επεξ/σία από jimakos9
Δημοσ.

μιλησα με το καταστημα και θα μου κανουν επιστροφη χρηματων...ψαχνω για αλλο λαπτοπακι τωρα...

ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια  :-)

Δημοσ.

απο digideli.gr, το πρωτο ειχε προβληματικο σκληρο δισκο....

και το 2ο μου το πουλησαν για καινουργιο και τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να το παω εκει να μου επιστρεψουν τα χρηματα.

Δημοσ.

Αφού σου έδωσαν τα χρήματα σου πίσω μικρό το κακό και λογικά θα ειναι ανακατασκευασμένα laptop , δυστηχώς ορισμένα καταστήματα αν το κάνουν εις γνώση τους ( γενικά μιλάω) δεν καταλαβαίνουν οτι διώχνουν τους πελάτες ή δεν τους ενδιαφέρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...