niksalonik Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παιδιά καλημέρα ονομάζομαι Νίκος και είμαι από Θεσσαλονίκη Θα μπω στο ψητό απ ευθειας,πριν από ένα μήνα αγόρασα ένα template από το shoppify για να κανω ένα μικρο απλο eshop Δυστηχως το shopify υποσχεται λαγους με πετραχιλια στις παρουσιασεις των template και όταν το αγορασεις είναι προχειρο αρκετα και χρειαζεται μονταρισμα για να γινει ανθρωπινο Ψαχνω καποιον προγραμματιστη να το σεταρει από αποψη στοιχισης περιεχομενων κυριως και εννοειται να τον πληρωσω για την δουλεια του Σε εταιρειες που ρωτησα μου ειπαν 300 ευρω τα οποια για μενα είναι παρα πολλα και ειδικα στους καιρους που ζουμε ,πιστευω ότι μπορω να διαθεσω γυρω στο 100αρικο να τονισω όμως ότι δεν νομιζω ότι χρειαζεται πολύ δουλεια πραγμα το οποιο μου επισημανε φιλος προγραμματιστης Από ότι ειδα χρειαζεται html και css ,επισης υπαρχει site φτιαγμενο από το ιδιο template στο οποιο θελω να μοιαζει,οποτε σιγουρα θα κινηθουμε πιο γρηγορα στο πως πρεπει να μοιαζει Θα χαρω πολύ καποιος να με βοηθησει ειτε εστω να κανει μια εκτιμηση Ευχαριστω Νικος
Tmark Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Φιλική συμβουλή, Web Designer θες, όχι Developer (ή αλλιώς προγραμματιστή).
niksalonik Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ok σε ευχαριστω πολυ,καλυτερα να αναρτησω το θεμα και στην κατηγορια web deisgning
parsifal Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση αγγελιών στις ενότητες συζητήσεων του forum! Υπάρχει ειδική ενότητα στο Insomnia για αγγελίες: http://www.insomnia.gr/classifieds/
Προτεινόμενες αναρτήσεις