Sintranil Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εδω ηταν που ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο το αρθρο για την Xiaomi yi και με το που την ειδα λεω θα την χτυπησω αυτη την καμερουλα. Ειδικα οταν ειδα οτι η τιμη της θα ειναι κοντα στα 60 ευρω. Δεν ειναι τοσο χαμηλη τελικα αλλα και παλι για καποιον που του αρεσει να κανει βολτες με την μηχανη του και δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασει μια gopro ειναι οτι πρεπει. Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο νετ βρηκα αυτη εδω σε αυτο το site (για να πω την αληθεια μου πεταχτηκε στο fb) και νομιζω οτι ειναι πολυ δυνατο deal γιατι δινουν Xiaomi yi camera + εξτρα μπαταρια + διπλο φορτιστη + προστατευτικο για τον φακο + τριποδας στα 81 ευρω. το βρηκα εδω http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Xiaoyi-WiFi-Action-Camera-16MP-1080P-60FPS-Ambarella-A7LS-155-Degree-Wide-Lens-Bluetooth-40M-Diving-Sports-DV---White--Basic--343964.htmlκαι αποσο ειδα εχει και free shipping..
sigamhsoupw Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Έχει αναφερθεί εδώ . Αν δεν απατώμαι πρόκειται για φρέσκο μοντέλο, οπότε είναι πιθανό να την δούμε να πέφτει σύντομα (τιμολογιακά).
hamil Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Το βασικό θέμα είναι ότι δεν έχει housing? ή δεν βλέπω εγώ??
Sintranil Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ωπ δεν το ειχα δει οτι το ειχαν αναφέρει, συγνωμη. Απλως επειδη με αφορά η συγκεκριμένη γιαυτο και ανοιξα νέο θεμα. Ναι και εγω πιστευω οτι ισως να πέσει ακομη περισσοτερο. Απλως ειχαν αναφέρει οτι θα εχει αρχική τιμη κοντα στα 60 ευρω αν δεν κανω λαθος. Ναι στο πακέτο αυτο δεν εχει housing.. Το ειδα και εγω. Απο κατω εχει ομως εναν σύνδεσμο που εχει καποια έξτρα και τα εχει σε διαφορα χρώματα στα 6 δολάρια. Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εβαλα στον τιτλο την τιμη (90$=85€) και εβγαλα το (λες και είμαστε διαφημιση) "σε πολύ καλη τιμη".Τωρα (εγω δεν εχω χρονο) ψάχνουμε να βρουμε το αν είναι προσφορα, αν αλλου είναι ακριβοτερη δηλαδή.
Sintranil Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Πηγα να το κανω και εγω edit αλλα ειναιτα ειδα οτι δεν μπορω να αλλαξω τον τίτλο.. Ειμαι μέλος απο το 2008 αλλα συνήθως διαβάζω δεν κανω ποστς γιαυτο. Συγνωμη Sent from my iPhone using Insomnia
VirusKennen Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 78,99$ κανει σκετη με δώρο lens cap απο το ίδιο κατάστημα και αυτό που έκανες ποστ κανει 89.99$ με αυτά τα 4δωρακια αξίας 16.16$ ( 10$ αν τα πάρεις απο αλλου ). Αρα όχι δεν ειναι προσφορά. Είναι απλα πακέτο
aekfc212 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ξερει ανεις αν θα βγαλει αδιαβροχη θηκη; σκεφτομαι να παρω η αυτη η καποια απο τις sj κ αν κ μου αρεσει η χιαομι σε οτι κ αν εχω αρει με κραταει αυτο γιατι θα ανεβασει το κοστος
Haris San Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Για οποιον ενδιαφερεται για την xiaomi να ξερει οτι δεν εχει οθονη, ενω η sj4000 που ειναι και πιο φτηνη εχει...
aekfc212 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 σωστο κ αυτο που λες αλλα μαλλον ειναι καλυτερη η χιαομι η οποια συγκρινεται με τα ποιο καινουρια μοντελα της sj.για εμενα μεγα μειον που δεν ερχεται με ολα τα αξεσουαρ οπως οι καμερες της sj. ν κανω κ μια ερωτηση.υπαρχουν 2 εκδοσεις της χιαομι;με αμπαρελα κ χωρις η μονο ενα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αφου δεν είναι λοιπον προσφορα κλειδωνει. Τετοια θεματα όταν δεν είναι προσφορες, μπορειτε να τα ανοίγετε "χωρις φοβο και παθος" (αν θελετε γνωμες ή να γινει κουβεντα) στις σχετικες ενοτητες. Αυτό ας πουμε θα μπορουσε να ανοιξει στα gadgets.
Προτεινόμενες αναρτήσεις