Προς το περιεχόμενο

Κουτί cooler master silencio 650

pe21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,,χθές αγόρασα το case και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Ενώ έχει 3 case fans,η μητρική μου υποστηριζει  μια προσθήκη(πέρα του cpu-fan), http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23-FX.html#hero-overviewμε αποτέλεσμα μόνο το 1 απο τα 3 fans να λειτουργούν συνδέοντας το απευθείας στην μητρική!!!Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω όλα μαζί τα fans ώστε να παίρνουν ρεύμα από το psu??Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Επεξ/σία από pe21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 pin σε molex, (είναι AYTO ) ότι βρεις πάρε. Καλώδιο είναι δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα και λογικά θα έχουν όλα τα μαγαζιά. Αν θες fan controller να το ξανά συζητήσουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κουτί έχει ενα molex με 2 pins!!!!Μήπως δεν μου κάνει αυτό με τα 3 ή δεν παίζει κάποιο ρόλο??Επίσης δεν θα ήταν καλύτερη λύση να τα συνδέσω κατευθείαν στο τροφοδοτικό(απο πλευράς τροφοδοσίας)??Ποια είναι η γνώμη σου??

Επεξ/σία από pe21

αυτο θα παρει απο το τροφοδοτικο και θα εχεις molex. δεν μπορεις να βαλεις fan εκει. εκτος απο αυτο αν συνδεσεις κατευθειαν στο τροφοδοτικο θα δουλευουν τερμα συνεχεια.

Το κουτί έχει ενα molex με 2 pins!!!!Μήπως δεν μου κάνει αυτό με τα 3 ή δεν παίζει κάποιο ρόλο??Επίσης δεν θα ήταν καλύτερη λύση να τα συνδέσω κατευθείαν στο τροφοδοτικό(απο πλευράς τροφοδοσίας)??Ποια είναι η γνώμη σου??

Το molex που εχει το κουτι,το συνδεεις σε ενα molex απο το τροφοδοτικο.Ετσι θα παρουν ρευμα και οι τρεις ανεμιστηρες που εχει το κουτι.Το κουτι εχει πανω διακοπτες για να ρυθμιζεις την ταχυτητα των ανεμιστηρων,μην τους συνδεσεις στην μητρικη,αν μιλαμε βεβαια για το ιδιο κουτι.

Ρε παιδία μπορεί κάποιος να μου προτεινει απο skroutz κάποιο molex για τροφοδοτικό το οποίο να δέχεται το 2πινο molex του κουτιού???Πρώτη φορά στήνω κουτί και δεν έχω εμπειρία!!!!

Το molex με τα 2 πινακια μπαινει στο κανονικο molex με τα 4. Απλα αντι να παιρνει 12 (κιτρινο) και 5 (κοκκινο) volt παιρνει 12 Ή 5, αναλογα με την κατασκευη του. Τα μαυρα ειναι η γειωση.

molex-en.png

Το τερμα δεξια στην εικονα εννοω.

Αυτο που εδειξες απο skroutz ειναι για να κανεις απο 2 molex σε 1 pci-x, για την περιπτωση που θες ρευμα σε pci-x να το συνδεσεις σε καρτα γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...