Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Μου δώσανε ενα tablet lenovo το οποιο ηταν πλήρως λειτουργικό αλλα το πρόβλημα του ειναι οτι ξαφνικά το ανοίγεις και μπαίνει απο μόνο του στο recovery menu , οτι και να κάνεις wipe data / factory reset , reboot system κτλπ επιστρέφει παλι στο recovery menu και το ανθρωπάκι απο πίσω εχει ενα κόκκινο σήμα.

Δεν με εναδιαφέρουν τα πράγματα που εχει μέσα ή να περάστει παλι το firmware αρκεί όμως να λειτουργήσει καποιο τρόπο , δυστηχώς ομως δεν μπορώ να καταλάω τι μοντέλο ειναι μιας και δεν το γράφει καπου , καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ

post-40279-0-85346600-1429596377_thumb.jpg

Δημοσ.

Επειδη ειναι θολη η φωτο , ειναι αυτο εδω;;;. Αν οχι μπορεις να ανεβασεις μια καλυτερη για να ψαξουμε το μοντελο μεσω εικονων. Μετα τα υπολοιπα πιστευω ειναι ευκολα. Αλλα πρεπει οπωσδηποτε να βρουμε το μοντελο..

post-328006-0-88827700-1429628868_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια καλύτερη photohttps://www.dropbox.com/s/evg2oclnn3pqt9c/IMG_20150422_154523.jpg?dl=0

Απλά να αναφέρω οτι οταν το συνδέω με το καλώδιο στο pc μονο οταν κάνει restart για να μπεί στο recovery κάνει θόρυβο οτι το βρίσκει και οταν μπαίνει στο recovery δεν υπάρχει πουθενά

Δημοσ.

Συνηθως οταν πεφτουν σε bootloop ή μπουταρουν μονο σε recovery εχει καταστραφει η ρομ για καποιο λογο και δεν μπορει να μπουταρει σε ανδροιδ. Ειναι απλη η λυση , το ζιπ της ρομ σε μια σδ καρτα και απο ρεκοβερυ το κανεις ινσταλ... Απλα μας λειπει το μοντελο για να βρουμε την σωστη ρομ και να αποφυγουμε το μπρικ..

Δημοσ.

Α ωραία ευχαριστώ για την βοήθεια , το μοντέλο ομως πως θα βρούμε ...

Υ.Γ : Υποψιάζομαι οτι ειναι το Lenovo IdeaTab A1000  αλλα δεν μπορώ να ειμαι σίγουρος

Δημοσ.

www.fonearena.com/lenovo-a1000l_4713.html

Λοιπον SPANK αυτο εδω πρεπει να ειναι το ταμπλετ.https://forums.lenovo.com/t5/A-K-S/Rom-Stock-Lenovo-A1000-F-L-Recuperala-del-bootloop/td-p/1418041

Εδω η στοκ ρομ και τα εργαλεια που θα χρειαστεις. Εσυ κατεβαζεις την L...forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2772760

Εδω ο οδηγος. Διαβαζε καλα ολα τα βηματα. Πιστευω ολα θα πανε καλα. Σορρυ που τα λινκ δεν βγαινουν σωστα και θελει copy-paste...

Δημοσ.

Ακολούθησα ολα τα βήματα και μου πετάει ενα error οταν πατάω το download (8038) και δεν κάνει κατι αλλο. Βρήκα το error και την λύση που προτείνουν αλλα μου βγάζει το ίδιο

Δημοσ.

Ναι κανονικά αλλα μου πετάει error και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα αλλα δεν ανάβει καν το tablet στο pc ομως συνδέεται

Δημοσ.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2347546

Ισως σε βοηθησει εδω...

Μηπως εχει μεινει απο μπαταρια;;; πριν το φλασαρισμα βαλτο να φορτισει αρκετα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...