Προς το περιεχόμενο

speedport w 724v firmware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται, έκανα εγκατάσταση το GTA V στον υπολογιστή μου και δεν μπορούσε να τρέξει. Μέσα σε κάποια βήματα ανέφερε την έκδοση του firmware... Έτσι λοιπόν έκανα update. Πριν το update το internet δούλευε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και με lan και με wifi. Μετά το update μου δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα. Τα προβλήματα είναι, πρώτον όταν ανοίγω τον υπολογιστή κάνει 10 δευτερόλεπτα για να συνδεθεί στο internet (lan) ενώ πριν με το που άνοιγε ο υπολογιστής το internet ήτανε διαθέσιμο. Δεύτερον το internet έχω διαπιστώσει ότι σε κάποιες φάσεις δεν ανταποκρίνεται και σταματάει να τρέχει η δεν δουλεύει σωστά. Τρίτον έχω το tablet συνδεμένο για ώρες με wifi και όταν πάω να περιηγηθώ στο internet δεν κατεβάζει δεδομένα και ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει είναι να αποσυνδέσω και να ξανά συνδέσω το internet. 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ:

Μέσα στο insomnia βρήκα τους παλιούς drivers του firmware, τους ενεργοποίησα και το πρόβλημα λύθηκε.

Αν μπορείτε όμως απαντήστε μου σε μία ερώτηση.

Πως γίνετε εγώ με την έκδοση 37A να μην έχω πρόβλημα και ένας φίλος μου με την ίδια ακριβός έκδοση να έχει τα προβλήματα που είχα εγώ με το update του 51A;;;

Επεξ/σία από KNBoy
Δημοσ.

Χαίρεται, έκανα εγκατάσταση το GTA V στον υπολογιστή μου και δεν μπορούσε να τρέξει. Μέσα σε κάποια βήματα ανέφερε την έκδοση του firmware... Έτσι λοιπόν έκανα update. Πριν το update το internet δούλευε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και με lan και με wifi. Μετά το update μου δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα. Τα προβλήματα είναι, πρώτον όταν ανοίγω τον υπολογιστή κάνει 10 δευτερόλεπτα για να συνδεθεί στο internet (lan) ενώ πριν με το που άνοιγε ο υπολογιστής το internet ήτανε διαθέσιμο. Δεύτερον το internet έχω διαπιστώσει ότι σε κάποιες φάσεις δεν ανταποκρίνεται και σταματάει να τρέχει η δεν δουλεύει σωστά. Τρίτον έχω το tablet συνδεμένο για ώρες με wifi και όταν πάω να περιηγηθώ στο internet δεν κατεβάζει δεδομένα και ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει είναι να αποσυνδέσω και να ξανά συνδέσω το internet. 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ:

Μέσα στο insomnia βρήκα τους παλιούς drivers του firmware, τους ενεργοποίησα και το πρόβλημα λύθηκε.

Αν μπορείτε όμως απαντήστε μου σε μία ερώτηση.

Πως γίνετε εγώ με την έκδοση 37A να μην έχω πρόβλημα και ένας φίλος μου με την ίδια ακριβός έκδοση να έχει τα προβλήματα που είχα εγώ με το update του 51A;;;

Φιλε μου συγκεκριμενη απαντηση πιστευω οτι ειναι δυσκολο να σου δωσει καποιος... Κι αυτο γιατι η ιδια η ερωτηση σου, δινει καποια απαντηση... ΔΕΝ ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες. Πολλες φορες υπαρχουν μικρες η μεγαλες ασυμβατοτητες. Εγω π.χ που εχω περασει την 51A δεν εχω ως τωρα κανενα προβλημα. Καποιοι απ' οτι διαβαζω ειχαν και ξαναγυρισαν στην 37A. Ειναι πως θα "κατσει" στον υπολογιστη σου, στην γραμμη σου, και ειδικα πως θα "ταιριαξει" με την καρτα δικτυου  σου... Αλλιως θα ειχαν ΟΛΟΙ τα συγκεκριμενα προβληματα που αναφερεις κατι που δεν ισχυει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...