Προς το περιεχόμενο

Γνώμες/Ιδαίες για Side Panel build

Rayndel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παίδες , θα ηθελα να μου προτινεται καμια ιδέα για το πως να κανω το πλαινο εσωτερικο  (ενοω το ανάποδο Γ) του κουτιου, ιδοτι εχω στερεψει απο ιδέες.Το κουτι ειναι custom build 100% απο ξυλο, plexiglass και ντυμενο μεμβρανη Carbon, στις φωτογραφιες πιο κατω ειναι το κουτι μου και αλλες 2 για το πως θελω περιπου να γινει  

To PC μου pBoLhNS.jpg και καπως ετσι σκευτομαι να το κανω απλα δεν θελω να τα αντιγράψω γ αυτο ζητάω καμια ιδέα 

Jq8XAP8.jpg

cEOP5ZM.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλέξιγκλας,ντύσιμο με μεμβράνη,και κόψιμο στο επιθυμητό σχέδιο.

Καγκούρικα λαμπάκια από πίσω να φωτίζει,και θαρρώ είσαι έτοιμος.

Το να φτιαχνεις κατι απο το 0 στο μεγεθος και το σχημα που θες ωστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου αλλα να φαίνεται και ωραίο ταυτόχρονα δεν το βλεπω ως καγκουρια προσωπικά ιδικα οταν δεν διατιθεμαι  να δωσω κανα 150ρι για ετοιμη κουτα....

Το να φτιαχνεις κατι απο το 0 στο μεγεθος και το σχημα που θες ωστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου αλλα να φαίνεται και ωραίο ταυτόχρονα δεν το βλεπω ως καγκουρια προσωπικά ιδικα οταν δεν διατιθεμαι  να δωσω κανα 150ρι για ετοιμη κουτα....

Παρ'το αλλιώς.

Αυτό που έχεις ήδη,και αυτό που θες να κάνεις, απέχουν λίγο κόψιμο στη μεμβράνη.

Και λίγα καγκούρικα λαμπάκια ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...