Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα το triple play, μαζι με δωρο 300 λεπτα προς κινητα και απεριοριστα υπεραστικα με 25-28 ευρω το μηνα, δε θυμαμαι ακριβως. Περασε ενας χρονος και εληξε η προσφορα. Ο λογαριασμος τωρα ηρθε στα 47 ευρω!!!

Απο τα οποια τα 17 ευρω, κοντα 20 με το φπα ειναι το πακετο με τα κινητα και υπεραστικα.. Τι να κανω; Να τους ζητησω καινουρια προσφορα; Να κοψω αυτα τα 20 ευρω; Να αλλαξω παροχο;

Δημοσ.

το ίδιο είχα πάθει και εγω... πηρα πολύ καλή προσφορά 4-5 ευρώ απο ότι περίμενα και παρεμεινα με τα μία!

συγκεκριμένα 8mbit Internet, σταθερά, Κύπρο απεριόριστα, 20€

Δημοσ.

Παντως οτι και να κανω και ο επομενος λογαριασμος 47 ευρω θα μου ερθει.. Οποτε πρεπει να βιαστω και να σκεφτω κατι πριν το περας αυτου του μηνα..

Αμα θελω να αλλαξω παροχο, θα μπορω να κρατησω τον ιδιο αριθμο; Θα μεινω καποιες ημερες χωρις ιντερνετ ή η μεταβαση θα γινει σχετικα γρηγορα; Και ποιον οικονομικο παροχο μου προτεινετε, που να εχει και τηλεοραση; Ας ειναι και προσφορα για ενα χρονο, μετα θα αλλαξω παλι.

Δημοσ.

Σε συμφέρει να μιλήσεις μαζί τους για κάποια προσφορά. Αν αλλάξεις πάροχο, δεν θα μείνεις ούτε μία μέρα χωρίς υπηρεσίες αλλά θα πληρώσεις τέλη ενεργοποίησης κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω το nova triple play. Με 30 ευρω το μηνα λεει για παντα, απεριοριστα προς σταθερα, 12 ωρες προς κινητα (για παντα! ??;;??), το βασικο πακετο τηλεορασης και ιντερνετ. Καλο μου ακουγεται.. Τι λετε;

Εχει εξοπλισμο + τελος ενεργοποιησης στα 80 ευρω περιπου.

Αξιζει; Σε τι ταχυτητα λετε να κλειδωνω; Καλυτερα απο τη Cyta; Στο site τους λεει αυτο : <<έως 20Mbps για να σερφάρεις απεριόριστα>> . Ειναι τυπογραφικο λαθος; Γιατι πιο πανω λεει για 24Mbps.

Αν αποφασισω να βαλω forthnet, τι ακριβως πρεπει να κανω με τη διακοπη της cyta και ποτε; Ωστε να μη μεινω καποια ημερα χωρις ιντερνετ.

Οσο αφορα τη κεραια, μπαινει ταρατσα ή στη βεραντα μου; Θελει ειδικη διαδικασια; Ανοιγμα τρυπων σε τοιχο;

Τελος, μηπως μπορω να παρω καποια καλυτερη προσφορα σε στυλ φουλ nova pack; Με επαιρναν ανα καιρους κατι τηλεφωνα και δεν εδινα σημασια, επειδη δεν ειχε περασει το 12μηνο για τη ληξη του συμβολαιου απο τη cyta. Δλδ αν με τα παραπανω εχω και full pack nova στα 35-40 ευρω, ειναι αρκετα καλη προσφορα πιστευω.

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

Στις ιδιωτικές εταιρίες τηλεφωνίας, αν σου είχαν βάλει γραμμή με προσφορά ορισμένου χρόνου, όταν λήξει ο χρόνος σου επαναφέρουν τις χρεώσεις χωρίς καμία έκπτωση.

Πρέπει να παρακολουθείς την λήξη του συμβολαίου σου για να ξαναδιαπραγματευτείς νέες εκπτώσεις, αν θέλεις να παραμείνεις εκεί που είσαι.

Επίσης, αν τους πεις και κανά ψεμματάκι του στυλ "η άλλη εταιρία είναι πιό φθηνή ή μου προσφέρει περισσότερα με τα ίδια χρήματα" όλο και κάτι καλύτερο θα πετύχεις.

Απ'όλα τα παραπάνω εξαιρείται ο ΟΤΕ που για διάφορους λόγους δεν μπορεί να ρίξει πολύ τα τιμολόγια του και γι'αυτό είτε προσφέρει κάποιο καλό πακέτο του ΟΤΕ TV ή σου δίνει κάποια δωροεπιταγή από ΓΕΡΜΑΝΟ.

Για τα άλλα που ρωτάς για την ΝΟVA, η κεραία μπαίνει και στο μπαλκόνι, αλλά σίγουρα δεν θα γλιτώσεις το τρύπημα του τοίχου (αν δεν έχεις εγκατάσταση για δοροφορική λήψη)

Δημοσ.

Από ότι βλέπω και ακούω από γνωστούς η Wind είναι η οικονομικότερη όλων, γιατί δεν κάνεις την αλλαγή; Δεν έχεις να χάσεις κάτι σε σχέση με την Cyta και αν το συνδυάσεις με F2G σου δίνει και στο κινητό δωρεάν λεπτά ομιλίας

Δημοσ.

Τελικα εκλεισα καινουριο συμβολαιο με cyta για 2 χρονια στα 29 ευρω τελικη τιμη.

Ιντερνετ, τηλεοραση, απεριοριστα σταθερα, 300 λεπτα προς κινητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...