anvc Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Έχω πρόβλημα με το ανέβασμα ενός openCart eshop που έχω φτιάξει. Αφού έχω τελειώσει με τις αλλαγές και ενώ τρέχει τοπικά μια χαρά, προσπαθώ μάταια να το κάνω να δουλέψει online. Έχοντας δημιουργήσει τη βάση δεδομένων και έχοντας ανεβάσει το eshop στο φάκελο httpdocs στο papaki.gr, πηγαίνοντας στο link που υποτίθεται είναι το site, εμφανίζει λευκή σελίδα χωρίς καμία άλλη πληροφορία. Επίσης δε γνωρίζω Τους κωδικους που χρειάζονται για τη σύνδεση με τη βάση, που μπορώ να τους βρω; Έχω κάνει κάτι λάθος; Please βοηθήστε με... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2015 από anvc
k0nan Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Οι κωδικοί από το Papaki.gr έχουν έρθει όλα στο email που είχες δώσει όταν κατοχύρωσες την σελίδα σου.
CyberCr33p Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Πρέπει να αλλάξεις τα στοιχεία της βάσης τόσο για το frontend όσο και για το backend. Επίσης να κάνεις import τη βάση σου μέσω phpmyadmin.
anvc Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αυτά μονο κ θα δουλεψει; Δηλαδή η διαδικασια που ακολουθησα κ εκανα copy-paste τα αρχεια δεν ειναι λαθος, ετσι; Καπου διαβασα οτι στο αρχειο config.php πρεπει να αλλαξω τις διαδρομες των αρχειων, εκτος απο τα στοιχεια της βασης. Ειναι λογικο ομως να βγαζει λευκη σελιδα; Δε θα επρεπε να βγαζει εστω μηνυμα λαθους; Μολις το δοκιμασα να το τρεξω και μου βγαζει "unable to resolve host name". Γνωριζει καποιος το hostname; Το έχω βαλει ως "localhost", ειναι σωστο; Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
CyberCr33p Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Το εάν βγάζει λευκή σελίδα ή κάποιο μήνυμα λάθους είναι σχετικό με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Τα περισσότερα προγράμματα πάντως εμφανίζουν κάποιο μήνυμα που να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα. Για τα υπόλοιπα που ρωτάς καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον webhost σου, διότι το path και το hostname της βάσης, διαφέρουν από webhost σε webhost.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα