nikοs Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, Λοιπόν το μυστήριο έχει ως εξής,πριν δύο μέρες ξαφνικά τα ξημερώματα παρατήρησα πως το ρολόι του υπολογιστή μου δείχνει μια ώρα μπροστά μου φάνηκε πραγματικά περίεργο μιας και δεν το είχα ξανα παρατηρήσει διόρθωσα την ώρα και όλα καλά.Την επομένη,δηλαδή εχθές,παρατήρησα ότι πάλι τα ξημερώματα το ρολόι έκανε ακριβώς το ίδιο δηλαδή αντί για 5 το πρωί έδειχνε 6... Να πω όταν πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα τσέκαρα στα BIOS και εκεί η ώρα πάλι έδειχνε μια ώρα μπροστά...Επίσης έλεγξα και το αυτόματο συντονισμό και την ζώνη ώρας αλλά δεν είδα κάτι που έπρεπε να διορθωθεί...Το περίεργο είναι ότι δεν πηγαίνει συνέχεια μια ώρα μπροστά αλλά ξαφνικά η ώρα αλλάζει και μου δείχνει +1 ώρα...Τι μπορεί να φταίει;;;
Mikri Nefeli Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Κάνε ένα εξορκισμό με ανοικτή την καρτέλα του bios. πόσο καιρό έχεις τη μητρική;
nikοs Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Το λαπτοπ είναι το HP G62,όχι πολύ παλιό,4 χρονών.Το έχω άψογα συντηρημένο,δεν έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική...
Sakisss!!! Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, κοίτα ποια ζώνη ώρας έχεις επιλεγμένη (UTC +02:00 Αθήνα Βουκουρέστι είναι η σωστή). 1
nikοs Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ναι η ζώνη ώρας είναι σωστή,διόρθωσα και την ώρα στα bios αλλά μου το έκανε πάλι...
Mikri Nefeli Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Για την μπαταρία έλεγα,αν είχε θέμα η μητρική,το λιγότερο που θα σε απασχολούσε θα ήταν η ώρα. Μήπως έχεις dual boot; 1
Sheogorath Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Για την μπαταρία έλεγα,αν είχε θέμα η μητρική,το λιγότερο που θα σε απασχολούσε θα ήταν η ώρα. Μήπως έχεις dual boot; Linux και Windows έχουν θέμα με τον συντονισμό της ώρα ε? Ετσι εξηγείται ένα θέμα που είχα...
nikοs Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 To λαπτοπ γιατί το δουλεύω επαγγελματικά δεν το έχω φορτωμένο με προγράμματα.Το μόνο προγράμματα εκτός των browsers είναι το ccleaner...να ευθύνεται αυτό;;;
La_MoRt Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Το laptop είναι εταιρικό και αν ναι ειναι join στο domain της εταιρείας; Επιπλέον τσέκαρε τη μπαταρία σου μπορεί να πεθαίνει και απλά να χάνει ώρα.
nikοs Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Διέγραψα το ccleaner και δεν μου το ξανάκανε...δεν ξέρω αν το προκαλούσε αυτό αλλά έχει 3 μέρες τώρα που η ώρα δεν μου ξανα άλλαξε.
Mikri Nefeli Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Για την μπαταρια λεω και γω. Μηπως σωθηκε. Από το κακό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα