Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω μερικα θεματα με την cpu στα game

ο επεξεργαστης ειναι ενας q6600(το ξερω αρχαιος) και σε αρκετα παιχνιδια πχ nba 2k15 και gta v

ο επεξεργαστης  χρησιμοποιει  2 core 100@ ενω τους αλλους  2  στο 50% -70% με αποτελεσμα να κανει bottleneck και η gpu να δουλευει στο 50%.

υπαρχει καποιο προγραμα η καποιος τροπος να το κανω να δουλευει ολους τους πυρινες στο max??

ευχαριστω

συστημα

cpu q6600 @3.00

gpu 750ti

ram 4gb

mobo p5q pro

psu 550W

δν ειμαι σιγουρος αν το θεμα μου ανηκει σε αυτη την ενοτητα.

αν  κανω λαθος παρακαλω μεταφερεται το στην καταληλη.

καλησπερα εχω μερικα θεματα με την cpu στα game

ο επεξεργαστης ειναι ενας q6600(το ξερω αρχαιος) και σε αρκετα παιχνιδια πχ nba 2k15 και gta v

ο επεξεργαστης  χρησιμοποιει  2 core 100@ ενω τους αλλους  2  στο 50% -70% με αποτελεσμα να κανει bottleneck και η gpu να δουλευει στο 50%.

υπαρχει καποιο προγραμα η καποιος τροπος να το κανω να δουλευει ολους τους πυρινες στο max??

ευχαριστω

συστημα

cpu q6600 @3.00

gpu 750ti

ram 4gb

mobo p5q pro

psu 550W

δν ειμαι σιγουρος αν το θεμα μου ανηκει σε αυτη την ενοτητα.

αν  κανω λαθος παρακαλω μεταφερεται το στην καταληλη.

Βρηκα λυση στο προβλημα και λεγετε core unpacking manager

για οποιον αντιμετοπισει το ιδιο προβλημα

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχήν η cpu ΔΕΝ πρέπει να τερματίζει, τώρα στη δική σου περίπτωση δεν κάνει bottleneck η cpu σου την gpu από τη στιγμή που δεν τερματίζει η cpu αν όλοι οι πυρήνες έπαιζαν στο 100% τότε ναι θα την έκανε bottleneck τώρα όχι.

Πιο πολύ το παιχνίδι πρέπει να φταίει που δεν χρησιμοποιεί στο 100% την κάρτα.

Δημοσ.

Καταρχήν η cpu ΔΕΝ πρέπει να τερματίζει, 

Δεν πρέπει να τερματίζει χωρίς να τερματίζει και η vga,μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο.

Και (ιδίως) ένας μόνο από πολλούς πυρήνες να δουλεύει,αν δεν μπορεί να οδηγήσει την vga και να την κάνει να τρέξει στο μέγιστό της, είναι μπουκάλι.

Δημοσ.

Μετα απο αυτο το προγραμμα που αναφερα πιο πανω παντος τα παιχνιδια παιζουν πολυ καλυτερα.

και μαλλον εφταγαν τα παιχνιδια.

το bottleneck υπαρχει αν και μικρο γτ τα fps πχ στο gta ειναι 30+ average και η καρτα φτανει το πολυ μεχρi 80%

Ενω πλεον οι cpu ειναι 100%.

Δημοσ.

Ο q6600 μια χαρά θα σε σερβίρει αν τον σηκώσεις λίγο πιο πάνω, όσο πάρει. Επειδή λες 550 psu φαντάζομαι έχεις noname έτσι ; Αν ναι άλλαξε τροφοδοτικό και ανέβασε κιάλλο τον quad, αλλιώς θα πάρεις στο χέρι όλο το σύστημα αν έχεις κινεζιά και στρεσάρεται.

Δημοσ.

σχετικα σαπιο...

chieftec ειναι.

ο cpu δν παει αλλο δυστυχως λογο ραμ (667) αλλα και να πηγαινε οι θερμοκρασιες ειναι 60c στα 100%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...