Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλοι μου ειμαι ενα βημα πριν το παρω θα θελα να ακουσω και τη γνωμη σας

παρακαλαλω απαντηστε αν θελετε

ευχαριστω για τον χρονο σας!!

Δημοσ.

Ακρίβωσε πολύ ρε αδερφέ...είχε φτάσει κάποτε στα 320Καλό τηλ, φτάνει να μην σου χαλάσει και μπλέξεις με αρβάτο...δες λίγο και το G3.

Δημοσ.

και γω θελω να το αγορασω το Ζ2 αλλα η τιμη εκτοξευτικε για τα καλα ενω το Ζ3 πεφτει! μακαρι να ξαναπεσει στα 320 καπου εκει και πιο κατω  :P  μπας και το παρουμε αλλιως δυσκολα! 

Δημοσ.

Αν δεν εχεις προβλημα λογω του οτι ακριβυνε οπως σ ειπαν τα παιδια παρτο με κλειστα ματια.Μην ακους τι λενε για σερβις και σαχλαμαρες.Ειναι μην σ κατσει.Σε ζ3 κομπακτ μου φερθηκαν αψογα και πολυ γρηγορα.Ουτε εκτος εγγυησης ουτε τετοια κουλα.G3 μην το κοιτας καν . Εδωσα το ζ2 για αυτο και απλα  ξενερωσα . Αραγε υπαρχει καποιος λογος που ολοι το πουλανε εδω στις αγγελιες με το τσουβαλι ενω Ζ2 σπανια θα βρεις? :X :X :X :X :X

• Like 1
Δημοσ.

Ακρίβωσε πολύ ρε αδερφέ...είχε φτάσει κάποτε στα 320Καλό τηλ, φτάνει να μην σου χαλάσει και μπλέξεις με αρβάτο...δες λίγο και το G3.

λολ εσυ σε ολα τα ποστ το μονο που λες ειναι για lg? :/

σε καθε ποστ σε βλεπω και οταν μπαινω ψαχνω να δω αν το εχεις γραψει :P

δεν ειναι μονο μια εταιρεια ..υπαρχουν τοσες που μπορει ναναι καλυτερες και απο την lg και συγκεκριμενα και απο το μοντελο lg g2

ημαρτον

• Like 1
Δημοσ.

Παντως να πω το εξης...χρησιμοποιησα προχθες ενα g3 με lolipop και τα lagakia του τα ετρωγε,ενω ηταν και ψιλοαδεια συσκευη...επισης πολυ καθαρη οθονη αλλα τα χρωματα καπως ξεθωριασμενα...να τα λεμε αυτα..

• Like 1
Δημοσ.

λολ εσυ σε ολα τα ποστ το μονο που λες ειναι για lg? :/

σε καθε ποστ σε βλεπω και οταν μπαινω ψαχνω να δω αν το εχεις γραψει :P

δεν ειναι μονο μια εταιρεια ..υπαρχουν τοσες που μπορει ναναι καλυτερες και απο την lg και συγκεκριμενα και απο το μοντελο lg g2

ημαρτον

Σε κάθε ποστ για κάτω από 200Ε λέω Moto G, λες να έχω μετοχές και στις 2 εταιρίες; το θέμα είναι πως σε μερικά price range υπάρχουν πολύ λίγες επιλογές. Για πρότεινε εκτός Κίνας κάτι διαφορετικό εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε μην το παρεις για κάποιο λόγο η Sony το αντικατεστηαε μεσα σε μισό χρόνο και έβγαλε το z3... πάρε το z3 αν και (σχεδόν δεν έχει διαφορές από το z2) αλλιώς πάρε κάτι άλλο

Δημοσ.

Όπως;

δν ειμαι γνωστης για διαφορα αλλες συσκευες αλλα ειναι ενοχλητικο μετα απο καποιο σημειο και μετα να προτεινεις lg  αναφεροντας μηδενικο λαγκ απιστευτη αποκριση της λειτουργιας κτλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...