nikolas gamer Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 φιλοι μου ειμαι ενα βημα πριν το παρω θα θελα να ακουσω και τη γνωμη σας παρακαλαλω απαντηστε αν θελετε ευχαριστω για τον χρονο σας!!
GianniSM Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ακρίβωσε πολύ ρε αδερφέ...είχε φτάσει κάποτε στα 320Καλό τηλ, φτάνει να μην σου χαλάσει και μπλέξεις με αρβάτο...δες λίγο και το G3.
dieccast Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 και γω θελω να το αγορασω το Ζ2 αλλα η τιμη εκτοξευτικε για τα καλα ενω το Ζ3 πεφτει! μακαρι να ξαναπεσει στα 320 καπου εκει και πιο κατω μπας και το παρουμε αλλιως δυσκολα!
greekbusters Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αν δεν εχεις προβλημα λογω του οτι ακριβυνε οπως σ ειπαν τα παιδια παρτο με κλειστα ματια.Μην ακους τι λενε για σερβις και σαχλαμαρες.Ειναι μην σ κατσει.Σε ζ3 κομπακτ μου φερθηκαν αψογα και πολυ γρηγορα.Ουτε εκτος εγγυησης ουτε τετοια κουλα.G3 μην το κοιτας καν . Εδωσα το ζ2 για αυτο και απλα ξενερωσα . Αραγε υπαρχει καποιος λογος που ολοι το πουλανε εδω στις αγγελιες με το τσουβαλι ενω Ζ2 σπανια θα βρεις? :X :X 1
DoYouNote Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Z2 και Sony ελάχιστοι αγόρασαν παγκοσμίως, λογικό να μην έχει αγγελίες. 3
euxoulhs Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ακρίβωσε πολύ ρε αδερφέ...είχε φτάσει κάποτε στα 320Καλό τηλ, φτάνει να μην σου χαλάσει και μπλέξεις με αρβάτο...δες λίγο και το G3. λολ εσυ σε ολα τα ποστ το μονο που λες ειναι για lg? :/ σε καθε ποστ σε βλεπω και οταν μπαινω ψαχνω να δω αν το εχεις γραψει δεν ειναι μονο μια εταιρεια ..υπαρχουν τοσες που μπορει ναναι καλυτερες και απο την lg και συγκεκριμενα και απο το μοντελο lg g2 ημαρτον 1
panos9553 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παντως να πω το εξης...χρησιμοποιησα προχθες ενα g3 με lolipop και τα lagakia του τα ετρωγε,ενω ηταν και ψιλοαδεια συσκευη...επισης πολυ καθαρη οθονη αλλα τα χρωματα καπως ξεθωριασμενα...να τα λεμε αυτα.. 1
GianniSM Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 λολ εσυ σε ολα τα ποστ το μονο που λες ειναι για lg? :/ σε καθε ποστ σε βλεπω και οταν μπαινω ψαχνω να δω αν το εχεις γραψει δεν ειναι μονο μια εταιρεια ..υπαρχουν τοσες που μπορει ναναι καλυτερες και απο την lg και συγκεκριμενα και απο το μοντελο lg g2 ημαρτον Σε κάθε ποστ για κάτω από 200Ε λέω Moto G, λες να έχω μετοχές και στις 2 εταιρίες; το θέμα είναι πως σε μερικά price range υπάρχουν πολύ λίγες επιλογές. Για πρότεινε εκτός Κίνας κάτι διαφορετικό εσύ. 1
nikolas gamer Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 aτο θεμα με το κινιτο που ζεστενοταν στην καμερα λυθικε; 1
kostas8080 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 φίλε μην το παρεις για κάποιο λόγο η Sony το αντικατεστηαε μεσα σε μισό χρόνο και έβγαλε το z3... πάρε το z3 αν και (σχεδόν δεν έχει διαφορές από το z2) αλλιώς πάρε κάτι άλλο
euxoulhs Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Όπως; δν ειμαι γνωστης για διαφορα αλλες συσκευες αλλα ειναι ενοχλητικο μετα απο καποιο σημειο και μετα να προτεινεις lg αναφεροντας μηδενικο λαγκ απιστευτη αποκριση της λειτουργιας κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα