Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες πως το 640 εχει καλυτερη οθονη απο το 730?

έτσι φαίνεται από το παραπάνω βίντεο. Αν και θα ήθελα να έχει καλύτερη το 730 γιατί μάλλον αυτό θα πάρω.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτα...το 640 εχει καλυτερη μπαταρια..ειναι ποιο φθηνο..λιγο μεγαλυτερη οθονη..εχει glance screen..αλλα το 730

εχει καλυτερες καμερες..ποιο ποιοτικο γενικα...ποιο ακριβο λιγακι..και αν θες την γνωμη μου η amoled οθονη του 730 ειναι εξαιρετικη...και καλυτερη απο του 640..τι λες και εσυ SIP1995?

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα...το 640 εχει καλυτερη μπαταρια..ειναι ποιο φθηνο..λιγο μεγαλυτερη οθονη..εχει glance screen..αλλα το 730

εχει καλυτερες καμερες..ποιο ποιοτικο γενικα...ποιο ακριβο λιγακι..και αν θες την γνωμη μου η amoled οθονη του 730 ειναι εξαιρετικη...και καλυτερη απο του 640..τι λες και εσυ SIP1995?

Lumia 730

• Μέγεθος οθόνης: 4,7 ''
  • Ανάλυση οθόνης: HD720 (1280 x 720) 
  • Χρώματα οθόνης: TrueColor (24 bit/16 M) 
  • Τεχνολογία οθόνης: OLED, ClearBlack
  • Πυκνότητα Pixel: 316 ppi 
  •  
  • Lumia 640:
  • Μέγεθος οθόνης: 5 ''
  • Ανάλυση οθόνης: HD720 (1280 x 720) 
  • Χρώματα οθόνης: TrueColor (24 bit/16 M) 
  • Τεχνολογία οθόνης: ClearBlack, IPS LCD
  • Πυκνότητα Pixel: 294 ppi

Προσωπικά εγώ θα διάλεγα το 730, καθώς η διαφορά στο μέγεθος οθόνης είναι πολύ μικρή και η κάμερα έχει φακούς Carl Zeiss 

Δημοσ.

Από το βιντεάκι που είδα είπα ότι το 640 έχει καλύτερη οθόνη. Έτσι φαίνεται εκεί.

Το 730 θα πάρω τελικά. Ελπίζω να είναι καλή επιλογή.

Το απόγευμα κιόλας το πήρα...  :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Από το βιντεάκι που είδα είπα ότι το 640 έχει καλύτερη οθόνη. Έτσι φαίνεται εκεί.

Το 730 θα πάρω τελικά. Ελπίζω να είναι καλή επιλογή.

Το απόγευμα κιόλας το πήρα...  :rolleyes:

Aν έχεις οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα Windows Phone γενικά ή το κινητό, μη διστάσεις να ρωτήσεις :)

Δημοσ.

Τι χρωμα???Να το χαρεις φιλε μου!!!Παρατηρησε στο απολυτο σκοταδι το ποσο μαυρο ειναι το μαυρο της οθονης...υπεροχο...

Δημοσ.

Εγώ σήμερα πήρα το Moto G 2 2nd gen για την γυναίκα μου αφού το 1ης γενιάς μετά από ακόμα μία μέρα κακομεταχείρησης παρέδωσε πνεύμα.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τα βιντεο που ειδα νομιζω οτι το 730  εχει καλυτερα χρωματα(πιο φυσικα)στην καμερα αλλα χανει σε λεπτομερεια σε σχεση με το 640.

Σε οθονη ειναι καλυτερη στο 640 γιατι στο 730 ειναι υπερκορεσμενα τα χρωματα.

Σε ποιοτητα κατασκευης αν υπαρχει διαφορα μαλλον το 730 ειναι καλυτερο(Nokia).

Δημοσ.

Τι χρωμα???Να το χαρεις φιλε μου!!!Παρατηρησε στο απολυτο σκοταδι το ποσο μαυρο ειναι το μαυρο της οθονης...υπεροχο...

Μαύρο πήρα! Ωραίο είναι!!!

Και ναι, καμία σχέση το Windows Mobile σε σχέση με παλιά...

Δημοσ.

κ εγω το 730 εχω 

μολις το ρυθμισεις στα μετρα σου θα ευχαριστηθεις τηλεφωνο

ιδανικη επιλογη απο πολλες αποψεις ανεξαρτητως κατηγοριας

tip δοκιμασε να βαλεις το προφιλ χρωματος στο ψυχρο για να γινουν φυσικα τα χρωματα 

Δημοσ.

Αν και το έχω πει πάρα πολλές φορές, μπορείς να αγοράσεις το Moto G 2014 με δύο κάρτες σιμ σε καλή τιμή!

Δημοσ.

Αν και το έχω πει πάρα πολλές φορές, μπορείς να αγοράσεις το Moto G 2014 με δύο κάρτες σιμ σε καλή τιμή!

Ο topic starter αγορασε ηδη το lumia 730

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...