makisko Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Όπως ο τίτλος. Θέλω ένα smartphone dual sim 4G με 150 ευρώ πάνω κάτω. Κοιτούσα το Xiaomi Redmi 2 με τα 2 GB RAM όμως δεν είμαι και τόσο σίγουρος... (Ο λόγος είναι ότι είμαι κάτοχος του XIaomi Mi4 LTE και ενώ το κινητό "φυσάει" σαν Smartphone έχει τα προβληματάκια του σαν τηλέφωνο. Δεν έχει καλό σήμα και ούτε ακούω, ούτε με ακούνε και τόσο καλά όταν μιλάω. Όχι μόνο λόγω σήματος, αλλά και λόγω ακουστικού και μικροφώνου. Κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλό, πολύ γρήγορο και δεν κολλάει με τίποτα). Αυτά για το MI4. Και φοβάμαι μην έχω τα ίδια προβλήματα και με το Redmi 2.Τι μου προτείνετε?Για το Motorola Moto G 4G τι λέτε?
SIP1995 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Κάνε στροφή, και δοκίμασε ένα από τα 2...... Lumia 730 στα 169€ https://www.skroutz.gr/s/5536029/Nokia-Lumia-730-8GB.html?keyphrase=lumia+730 Lumia 640 στα 169€ http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/microsoft/microsoft-lumia-640-lte-dual-8gb-black/ 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html μονοδρομος!
GianniSM Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν μιλάμε για android δεν θα βρεις κάτι καλύτερο. Σκυλλί τηλ το έχω δοκιμασμένο.
GianniSM Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δεν θέλω Windows. Τότε αφού θες δίκαρτο android από Ελλάδα το Moto G 2nd gen είναι η μοναδική επιλογή που έχεις
makisko Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κάνε στροφή, και δοκίμασε ένα από τα 2...... Lumia 730 στα 169€ https://www.skroutz.gr/s/5536029/Nokia-Lumia-730-8GB.html?keyphrase=lumia+730 Lumia 640 στα 169€ http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/microsoft/microsoft-lumia-640-lte-dual-8gb-black/ Φίλε IP1995 μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις για τα Nokia? Άρχισα να το σκέφτομαι... Ο λόγος είναι η κάμερα! Σε σχέση με το motorola νομίζω ότι έχουν καλύτερη. Και σου είπα ότι δεν θέλω Windows γιατί είχα παλιά ένα Samsung Omnia 2 το οποίο δεν με είχε βολέψει καθόλου.
SIP1995 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Φίλε IP1995 μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις για τα Nokia? Άρχισα να το σκέφτομαι... Ο λόγος είναι η κάμερα! Σε σχέση με το motorola νομίζω ότι έχουν καλύτερη. Και σου είπα ότι δεν θέλω Windows γιατί είχα παλιά ένα Samsung Omnia 2 το οποίο δεν με είχε βολέψει καθόλου. Όπως είπες και εσύ η κάμερα η κάμερα στα Lumia είναι όντως πολύ καλύτερη (λόγο διαφορετικών και καλύτερων αλγόριθμων που χρησιμοποιούν σε σχέση με τις άλλες εταιρίες). Πλέον είναι πολύ καλύτερο το λειτουργικό, απ ότι ήταν παλιά (εποχές Omnia 2), τώρα ας πάμε λίγο στα Lumia....έχουν ποιότητα κατασκευής ακόμα και στις χαμηλές κατηγορίες, παίρνουν κατευθείαν ενημερώσεις λογισμικού από τη Microsoft (μιας που πλέον το κομμάτι κινητών της Νοκια της ανήκει)..και δεν θα κολλήσει ποτέ. Σου έδειξα το Lumia 730 και το Lumia 640, καθώς σε αυτά τα λεφτά αποτελούν πάρα πολύ καλές επιλογές. Αν θες να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο, πες μου 1
panos9553 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Φίλε IP1995 μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις για τα Nokia? Άρχισα να το σκέφτομαι... Ο λόγος είναι η κάμερα! Σε σχέση με το motorola νομίζω ότι έχουν καλύτερη. Και σου είπα ότι δεν θέλω Windows γιατί είχα παλιά ένα Samsung Omnia 2 το οποίο δεν με είχε βολέψει καθόλου. Makisko...κοιτα να δεις..τα Lumia που σου προτεινε ο φιλος IP 1995 δεν εχουν καμια σχεση με το omnia που αναφερεις...μερα με την νυχτα... Στο θεμα μας...3 ειναι οι επιλογες σου απο Ελλαδα...τα 2 lumia..και το moto g 2 gen...Εξαιρετικα και τα 3 τηλεφωνα για την τιμη τους... Το θεμα ειναι απλα τι λειτουργικο σε καλυπτει εσενα...Το 730 εχει την καλυτερη καμερα(μπροστα και πισω) και οθονη απο τα αλλα...cpu και ram εχουν ολα ακριβως τα ιδια...απλα αν θες την δικη μου γνωμη... Το moto g το εχω δουλεψει..πολυ καλο αλλα απο μπαταρια ηταν απλα μετριο...στα υπολοιπα μια χαρουλα...ηθελε και λιγο στρωσιμο βεβαια μετα την lolipop γιατι εκανε κατι περιεργα αλλα οκ πλεον... Το 640 ομως εχει εξαιρετικη μπαταρια(2500 ma)...πολυ καλη οθονη για τα λεφτα της...τα wp 8,1 ειναι σταθεροτο λειτουργικο...ειναι πισω σε apps αλλα πλεον και αυτο ειναι αρκετα ανταγωνιστικο και δεν νομιζω να σου λειψει κατι...και φυσικα θα παρουν αναβαθμιση σε w10... Βαση της τιμης του λοιπον απο 135-140 σου προτεινω το Lumia 640..εχει οτι και τα υπολοιπα..χανει και κερδιζει σε καποια πραγματα..αλλα με αρκετα λιγοτερα χρηματα... Κοιτα εδω http://www.bestprice.gr/item/2154559487/microsoft-lumia-640-dual.html?qid=32elOss61F2_b0a13&seq=1
makisko Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Makisko...κοιτα να δεις..τα Lumia που σου προτεινε ο φιλος IP 1995 δεν εχουν καμια σχεση με το omnia που αναφερεις...μερα με την νυχτα... Στο θεμα μας...3 ειναι οι επιλογες σου απο Ελλαδα...τα 2 lumia..και το moto g 2 gen...Εξαιρετικα και τα 3 τηλεφωνα για την τιμη τους... Το θεμα ειναι απλα τι λειτουργικο σε καλυπτει εσενα...Το 730 εχει την καλυτερη καμερα(μπροστα και πισω) και οθονη απο τα αλλα...cpu και ram εχουν ολα ακριβως τα ιδια...απλα αν θες την δικη μου γνωμη... Το moto g το εχω δουλεψει..πολυ καλο αλλα απο μπαταρια ηταν απλα μετριο...στα υπολοιπα μια χαρουλα...ηθελε και λιγο στρωσιμο βεβαια μετα την lolipop γιατι εκανε κατι περιεργα αλλα οκ πλεον... Το 640 ομως εχει εξαιρετικη μπαταρια(2500 ma)...πολυ καλη οθονη για τα λεφτα της...τα wp 8,1 ειναι σταθεροτο λειτουργικο...ειναι πισω σε apps αλλα πλεον και αυτο ειναι αρκετα ανταγωνιστικο και δεν νομιζω να σου λειψει κατι...και φυσικα θα παρουν αναβαθμιση σε w10... Βαση της τιμης του λοιπον απο 135-140 σου προτεινω το Lumia 640..εχει οτι και τα υπολοιπα..χανει και κερδιζει σε καποια πραγματα..αλλα με αρκετα λιγοτερα χρηματα... Κοιτα εδω http://www.bestprice.gr/item/2154559487/microsoft-lumia-640-dual.html?qid=32elOss61F2_b0a13&seq=1 Με την κάμερά του σε σχέση με το Lumia 730 έχω ενδοιασμούς. Αλλιώς το Lumia 640 θα έλεγα και εγώ.
panos9553 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Με την κάμερά του σε σχέση με το Lumia 730 έχω ενδοιασμούς. Αλλιώς το Lumia 640 θα έλεγα και εγώ. Κοιτα εδω και εδω
GianniSM Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Το Μότο 2ης γενιάς έχει αξιοπρεπή κάμερα βγάζει αρκετά καλές φώτο για τα social media, αλλά χειρότερη από το 730. Πριν πας σε windows phone βεβαιώσου πως υπάρχουν οι βασικές εφαρμογές που έχεις ανάγκη, γιατί εδώ είναι το σοβαρό μειονέκτημα τους, το φτωχό app store. Από κει και πέρα είναι καλές συσκευές και σβέλτο λειτουργικό, όχι βέβαια πως θα φας κολλήματα με το Μότο έτσι;
makisko Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Όπως είπες και εσύ η κάμερα η κάμερα στα Lumia είναι όντως πολύ καλύτερη (λόγο διαφορετικών και καλύτερων αλγόριθμων που χρησιμοποιούν σε σχέση με τις άλλες εταιρίες). Πλέον είναι πολύ καλύτερο το λειτουργικό, απ ότι ήταν παλιά (εποχές Omnia 2), τώρα ας πάμε λίγο στα Lumia....έχουν ποιότητα κατασκευής ακόμα και στις χαμηλές κατηγορίες, παίρνουν κατευθείαν ενημερώσεις λογισμικού από τη Microsoft (μιας που πλέον το κομμάτι κινητών της Νοκια της ανήκει)..και δεν θα κολλήσει ποτέ. Σου έδειξα το Lumia 730 και το Lumia 640, καθώς σε αυτά τα λεφτά αποτελούν πάρα πολύ καλές επιλογές. Αν θες να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο, πες μου Κοίτα, με ενδιαφέρει και η μπροστά η κάμερα λίγο. Και ο μέσος όρος κλείνει προς το 730. Αν και μου αρέσει και το 640, το οποίο νομίζω ότι έχει και καλύτερη οθόνη από το 730. Το MotorolaΤο έχω απορρίψει λόγω κάμερας. Για τις εφαρμογές δεν με πειράζει, θα την βρω την άκρη. Κοιτα εδω και εδω Δεν έχουν και μεγάλες διαφορές στην κύρια κάμερα. Για την μπροστά δεν ξέρω... Η οποία είναι 1 MP. Και σίγουρα το 640 έχει καλύτερη οθόνη όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο. Κλείνω περισσότερο στο 730 νομίζω. Λοιπόν. Είμαι ανάμεσα στο Lumia 730 και στο Lumia 640 τελικά, και αυτό λόγω καλύτερης κάμερας από το Moto G. Επειδή με ενδιαφέρει και η μπροστά κάμερα για selfie, κλείνω περισσότερο προς το Lumia 730. Γιατί απ ότι είδα το Lumia 640 έχει 1 MP μπροστά. Αν και σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι καλύτερο το Lumia 640. Και λίγο φθηνότερο.
panos9553 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Λες πως το 640 εχει καλυτερη οθονη απο το 730?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα