hrliakop Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 DSL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 893 / 5345 Attainable Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 893 / 5864 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 198877 / 2800037 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.0 / 19.0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 28.5 / 41.5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 9.0 / 9.4 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 FEC (Up/Down): 0 / 284 CRC (Up/Down): 19 / 107 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ενεργοποιήθηκα στον ΟΤΕ και τα στατιστικά της γραμμής είναι τα παραπάνω. Γνωρίζω ότι έχω μεγάλη απόσταση από το Α/Κ της περιοχής. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βελτιώσω κάπως την ταχύτητα; Μέχρι να παραλάβω το router του ΟΤΕ, παίζω με το Technicolor της HOL. Ευχαριστώ.
mafiozoskotsos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις πολλά ποιο ακριβός ρούτερ έχεις τώρα; κανονικά θα έπρεπε να συγχρονίζεις κοντά στα 8 mbps οπότε υπομονή μέχρι να πάρεις το άλλο, άλλα και πάλι μπορεί να μη δεις μεγάλη διάφορα.
hrliakop Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις πολλά ποιο ακριβός ρούτερ έχεις τώρα; κανονικά θα έπρεπε να συγχρονίζεις κοντά στα 8 mbps οπότε υπομονή μέχρι να πάρεις το άλλο, άλλα και πάλι μπορεί να μη δεις μεγάλη διάφορα. Βασικά και εγώ από κάποια πράγματα που διάβασα, είδα ότι πρέπει να είμαι γύρω στα 8 θεωρητικά πάντα. Βέβαια και τα υπόλοιπα 3 διαμερίσματα στο κτίσμα συγχρονίζουν και αυτά γύρω στα 5-5,5 Mbps και είναι σε ΟΤΕ, Wind και Forthnet. Άρα μάλλον θα πρέπει να αποδεχθώ αυτή τη ταχύτητα και να περιμένω το VDSL μετά το καλοκαίρι.... Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα