tsironick Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γειά σας! Έχω έναν εξωτερικό σκληρό WD My Passport Ultra 2TB. Μέσα είχα πολλά αρχεία μου τακτοποιημένα και γενικά τον πρόσεχα. Έλα μου όμως που προχθές εκεί που τον μάζευα με ματιάσανε και πήγε να μου πέσει και πάω να τον πιάσω και τον έπιασα αλλά κοπάνησε λίγο στο συρτάρι. Δεν έδωσα σημασία. Αλλά τώρα που τον έβαλα στον υπολογιστή, δεν τον ανοίγει. Όταν τον συνδέω κάνει κάτι θορύβους που ποτέ δεν έκανε, σαν μπιπ μπιπ. Αυτό για 1-2 λεπτά και μετά απλά δεν κάνει τίποτα. Το δοκίμασα και σε Mac OS X 10.10.3 και σε Windows 7, αλλά μάταια. Στα Windows τον βρήκε σαν δίσκο, έγραψε τα αρχεία αναγνώρισης αλλά στο τέλος δεν τον εμφάνισε καν. Ούτε στο OS X τον εμφανίζει. Τι να κάνω; :'(
SPANK Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν τον βλέπει τον δίσκο για δοκίμασε να δεις την υγεία του με το hdsentinel αλλιώς μετα θα σου έλεγα να τον βγάλεις απο την θήκη και να τον δοκιμάσεις σαν εσωτερικό γιατι μπορεί η θήκη απλα να έπαθε ζημιά
necroboy12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αυτοι οι δισκοι και να τους βγαλεις δεν θα κανεις τπτ η καρτα τους ειναι απευθειας σε usb3 οποτε τζαμπα θα γρατζουνιζεις την προσοψη και δεν θα στον περνουν στο καταστημα που θα το πας αν υπαρχει εγγυηση οπως και εγω που δεν τον δεχτικαν στο service μετα απο την επικοινωνια μου με την WD οτι ειναι εντως εγγυησης τον εστειλα στην Γερμανια μεσα σε 15 μερες μου ηρθε Αν κανει μονο θοριβο σορι αλλα εχασες τα παντα μου εχουν καλασει 2 και εχασα τα παντα!!
tsironick Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Το πήγα σε ένα μαγαζί και μου είπαν δε γίνεται. Το ανοίξαν βασικά, οπότε φαντάζομαι χάθηκε και η εγγύηση έτσι
necroboy12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μην το αφήνεις έτσι το να παρεις τα αρχεία σου πρέπει να αρχίζεις να το ξεχνάς υπάρχουν τρόποι που τσουζουν λιγάκι και δεν είναι εγγυημένοι ΠΑΝΤΟ από εκεί που το πήρες και πες τους το πρόβλημα σου από που το πήρες??? Μην απελπίζεσαι παντός τα λεφτά σου δεν τα χάνεις!!
άδικος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 το να παρεις τα αρχεία σου πρέπει να αρχίζεις να το ξεχνάς υπάρχουν τρόποι που τσουζουν λιγάκι και δεν είναι εγγυημένοι Όχι ακριβώς. Δλδ δεν είναι ρίσκο. Αν πάρει τα αρχεία του θα πληρώσει. Που στη τελική μάλλον θα πάρει τα περισσότερα. Απλά θα πρέπει να τα σκάσει.
stel106 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 επειδη μου εχει τυχει και μενα 2 φορες δυστυχως και ειναι πολυ ασχημο οταν τον εχεις φουλαρισμενο να τα χανεις ολα θυμαμαι στον 1ο δισκο που ειχα ενα παιδι ειχε προσπαθησει να τον ανοιξει με Linux και τον διαβαζε τωρα τι ακριβως εκανε δεν ξερω και πολλα το λεω εστω για αν επειγη να σωσεις φωτο βιντεο κλπ
necroboy12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τσεκαρετο αν ειναι πράγματα που τα χρειάζεσαι καο σκεψου τι θα κανεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα