corsair04 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 καλησπέρα Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με ένα laptop acer aspire 5740g μετά το format ανακάλυψα ότι τα δυο usb που είναι εκτός της μητρικής ενώ ρεύμα έχει κανονικά(το κινητό φόρτιζε κανονικά ) δεν αναγρνωριζουν καμιά συσκευή ούτε ποντίκι ούτε κάποιο usb άνοιξα το laptop και η καλωδιοταινια που συνδέει την μητρική με την κάρτα usb δεν φαίνεται χαλασμένη ή χτυπημένη καμιά ιδέα κανείς?
Man2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Άνοιξε την "διαχείρηση συσκευών" απο τον "πίνακα ελέγχου" και βάλε μια συσκευή usb να δούμε τι μυνήματα σου βγάζει.
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τι ενοείς " usb που είναι εκτός της μητρικής " ... ? Γενικά για τις usb δεν χρειάζονται drivers παρα μονο αν ειναι για usb3 για να λειτουργήσουν σωστά. Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows και δες αν βάλεις καποιο boot usb αν κάνει boot στην αρχή που ανάβει το laptop 1
mitsus Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τι ενοείς " usb που είναι εκτός της μητρικής " ... ? Γενικά για τις usb δεν χρειάζονται drivers παρα μονο αν ειναι για usb3 για να λειτουργήσουν σωστά. Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows και δες αν βάλεις καποιο boot usb αν κάνει boot στην αρχή που ανάβει το laptop Προφανώς τα socket από τα usb δεν είναι κολλημένα στην μητρική, αλλά συνδέονται με καλώδιο σε αυτήν. Πάντως μου έτυχε και στον γαμπρό μου, μετά από φορμάτ και εγκατάσταση win7(πρώτα είχε vista μανίσια), να μην αναγνωρίζει αποθηκευτικές συσκευές(flash,memory card, gps).
corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ούτε στο bios βρίσκει το usb από αυτές τις θύρες από τις άλλες δουλεύει κανονικά εγώ πιστεύω ότι μάλλον είναι το καλώδιο που ενώνει την μητρική με κάρτα usb
corsair04 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 καλησπέρα τελικά το πρόβλημα λύθηκε μόλις αντικατέστησα την Καλωδιοταινία δουλεύουν μια χαρά αλλά το περίεργο είναι ότι έπαιρνε ρεύμα αλλά όχι δεδομένα και δεν φαίνεται πουθενά τσακισμένη η παλιά Βρέθηκε λύση μπορείτε να κλείσετε το θέμα ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα