safridia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Εκανα μια παραγγελια σημερα με την προσφορα που τρεχει και μου στειλαν το παρακατω.
tzotzo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 On 21/04/2015 at 12:24, margaritagr said: Γι αυτο καταποντιστηκε η παρεα του Κομπι; This post didn't age that well
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Επειδή έχω καιρό να αγοράσω, μπαίνω στο site αλλά στον σκελετό γράφουν northweek Μετονομαστηκαν?
Getta Robo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 3 minutes ago, margaritagr said: Επειδή έχω καιρό να αγοράσω, μπαίνω στο site αλλά στον σκελετό γράφουν northweek Μετονομαστηκαν? Γεια σου Μαργαριτα! Καταρχας σε ευχαριστω δημοσιως που ειχες ανοιξει το θεμα, και σωθηκαν τα ματια μου και το πορτοφολι μου μαζι. Αγοραζω Hawkers απο το 2018 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος Η Northweek ειναι θυγατρικη της Hawkers και εχουν διαφορους κωδικους με αυτη την ονομασια. Δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει ονομασια γενικοτερα. 1 1
Getta Robo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 https://www.hawkersco.com/gr/ειδική-προσφορά/ Προσφορες εως και -60% 1
hurin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Πολύ χαμηλή ποιότητα τώρα πια, δεν αξίζουν τον κόπο.
tsob13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μία παραγγελία από το site. Παρήγγειλα πριν δύο βδομάδες δύο ζευγαρια γυαλιά 61 € περίπου, η παραγγελία που μου ήρθε ήταν άλλη, τους έστειλα e-mail μου απάντησαν δίνοντας μου ένα εκπτωτικό κουπόνι των 60 €. Το πρόβλημα είναι ότι το κουπόνι δεν μπορώ να το κάνω χρήση στην Ελλάδα παρά μόνο για εντος της Ισπανία!! Τους έχω στείλει τρία email απο τοτε, δε μου απάντησαν σε κανένα! Επικοινώνησα με ένα ελληνικό κατάστημα που προμηθεύεται γυαλια της εταιρείας και μου είπαν πως έχουν δεχτεί κι αυτοι πολλά τηλέφωνα με παρόμοια παράπονα, λαθος παραγγελιες, κ μη επιστροφη των χρηματων τους! Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 20 minutes ago, tsob13 said: Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μία παραγγελία από το site. Παρήγγειλα πριν δύο βδομάδες δύο ζευγαρια γυαλιά 61 € περίπου, η παραγγελία που μου ήρθε ήταν άλλη, τους έστειλα e-mail μου απάντησαν δίνοντας μου ένα εκπτωτικό κουπόνι των 60 €. Το πρόβλημα είναι ότι το κουπόνι δεν μπορώ να το κάνω χρήση στην Ελλάδα παρά μόνο για εντος της Ισπανία!! Τους έχω στείλει τρία email απο τοτε, δε μου απάντησαν σε κανένα! Επικοινώνησα με ένα ελληνικό κατάστημα που προμηθεύεται γυαλια της εταιρείας και μου είπαν πως έχουν δεχτεί κι αυτοι πολλά τηλέφωνα με παρόμοια παράπονα, λαθος παραγγελιες, κ μη επιστροφη των χρηματων τους! Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω; Να αμφισβητήσεις τη συναλλαγή που έκανες στην τράπεζα σου αν αγόρασες με κάρτα ή στο Paypal κλπ… 1
tzotzo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 On 12/08/2024 at 12:13, tsob13 said: Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μία παραγγελία από το site. Παρήγγειλα πριν δύο βδομάδες δύο ζευγαρια γυαλιά 61 € περίπου, η παραγγελία που μου ήρθε ήταν άλλη, τους έστειλα e-mail μου απάντησαν δίνοντας μου ένα εκπτωτικό κουπόνι των 60 €. Το πρόβλημα είναι ότι το κουπόνι δεν μπορώ να το κάνω χρήση στην Ελλάδα παρά μόνο για εντος της Ισπανία!! Τους έχω στείλει τρία email απο τοτε, δε μου απάντησαν σε κανένα! Επικοινώνησα με ένα ελληνικό κατάστημα που προμηθεύεται γυαλια της εταιρείας και μου είπαν πως έχουν δεχτεί κι αυτοι πολλά τηλέφωνα με παρόμοια παράπονα, λαθος παραγγελιες, κ μη επιστροφη των χρηματων τους! Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω; τελικα τι εγινε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα