Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 7 μήνες μετά...
  • Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, margaritagr said:

Επειδή έχω καιρό να αγοράσω, μπαίνω στο site αλλά στον σκελετό γράφουν northweek

Μετονομαστηκαν?

Γεια σου Μαργαριτα! Καταρχας σε ευχαριστω δημοσιως που ειχες ανοιξει το θεμα, και σωθηκαν τα ματια μου και το πορτοφολι μου μαζι. Αγοραζω Hawkers απο το 2018 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Η Northweek ειναι θυγατρικη της Hawkers και εχουν διαφορους κωδικους με αυτη την ονομασια. Δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει ονομασια γενικοτερα.

• Thanks 1
  • Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μία παραγγελία από το site. Παρήγγειλα πριν δύο βδομάδες δύο ζευγαρια γυαλιά 61 € περίπου, η παραγγελία που μου ήρθε ήταν άλλη, τους έστειλα e-mail μου απάντησαν δίνοντας μου ένα εκπτωτικό κουπόνι των 60 €. Το πρόβλημα είναι ότι το κουπόνι δεν μπορώ να το κάνω χρήση στην Ελλάδα παρά μόνο για εντος της Ισπανία!! Τους έχω στείλει τρία email απο τοτε, δε μου απάντησαν σε κανένα! Επικοινώνησα με ένα ελληνικό κατάστημα που προμηθεύεται γυαλια της εταιρείας και μου είπαν πως έχουν δεχτεί κι αυτοι πολλά τηλέφωνα με παρόμοια παράπονα, λαθος παραγγελιες, κ μη επιστροφη των χρηματων τους! Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω;

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, tsob13 said:

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μία παραγγελία από το site. Παρήγγειλα πριν δύο βδομάδες δύο ζευγαρια γυαλιά 61 € περίπου, η παραγγελία που μου ήρθε ήταν άλλη, τους έστειλα e-mail μου απάντησαν δίνοντας μου ένα εκπτωτικό κουπόνι των 60 €. Το πρόβλημα είναι ότι το κουπόνι δεν μπορώ να το κάνω χρήση στην Ελλάδα παρά μόνο για εντος της Ισπανία!! Τους έχω στείλει τρία email απο τοτε, δε μου απάντησαν σε κανένα! Επικοινώνησα με ένα ελληνικό κατάστημα που προμηθεύεται γυαλια της εταιρείας και μου είπαν πως έχουν δεχτεί κι αυτοι πολλά τηλέφωνα με παρόμοια παράπονα, λαθος παραγγελιες, κ μη επιστροφη των χρηματων τους! Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω;

Να αμφισβητήσεις τη συναλλαγή που έκανες στην τράπεζα σου αν αγόρασες με κάρτα ή στο Paypal κλπ…

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 12/08/2024 at 12:13, tsob13 said:

τελικα τι εγινε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...