Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι φακοί είναι μια χαρά. Σε φάση που σύγκρινα τα δικά μου με κάποια επώνυμα και δεν είδα διαφορά.

Οι σκελετοί είναι φτηνής κατασκευής, με μεγάλες ανοχές αλλά ανθεκτικοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ανησυχία μου έχει να κάνει κυρίως ως προς την ποιότητα και απορροφητικότητα/φιλτράρισμα των φακών, λιγότερο έχει να κάνει με την αντοχή του σκελετού, αν και το υλικό του πλαστικού χρήζει επίσης διερεύνησης για μη τυχόν αλλεργικές επιδράσεις και προκλήσεις παθήσεων στο δέρμα, άλλωστε ...made in China!

Τώρα, αν κάποιος έχει αμεσότητα σε όργανα ελέγχου οπτικών ή κάποιον γνωστό που μπορεί να κάνει μια μέτρηση και να έχουμε αποτελέσματα, θα ήταν ιδανικό.

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.
Στις 13/10/2018 στις 7:49 ΜΜ, gousias είπε

Η ανησυχία μου έχει να κάνει κυρίως ως προς την ποιότητα και απορροφητικότητα/φιλτράρισμα των φακών, λιγότερο έχει να κάνει με την αντοχή του σκελετού, αν και το υλικό του πλαστικού χρήζει επίσης διερεύνησης για μη τυχόν αλλεργικές επιδράσεις και προκλήσεις παθήσεων στο δέρμα, άλλωστε ...made in China!

Τώρα, αν κάποιος έχει αμεσότητα σε όργανα ελέγχου οπτικών ή κάποιον γνωστό που μπορεί να κάνει μια μέτρηση και να έχουμε αποτελέσματα, θα ήταν ιδανικό.

ψάξε λίγο για το μονοπώλιο στα γυαλιά ηλίου και θα καταλάβεις αρκετά...

Δημοσ.
Στις 15/10/2018 στις 5:51 ΜΜ, djcat είπε

ψάξε λίγο για το μονοπώλιο στα γυαλιά ηλίου και θα καταλάβεις αρκετά...

Ωστόσο, δε νομίζω ότι αυτό συνιστά και συμπέρασμα περί απόλυτα εναρμονισμένων ποιοτικών προδιαγραφών, από την εταιρία θέματος.

Ίσως και να σφάλλω, δεν είμαι γνώστης του θέματος, γι’ αυτό ρώτησα φυσικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gousias είπε

Ωστόσο, δε νομίζω ότι αυτό συνιστά και συμπέρασμα περί απόλυτα εναρμονισμένων ποιοτικών προδιαγραφών, από την εταιρία θέματος. 

Ίσως και να σφάλλω, δεν είμαι γνώστης του θέματος, γι’ αυτό ρώτησα φυσικά. 

Δίκιο έχεις...απλά σου λέει, το ότι έχουν τα επώνυμα γυαλιά τιμές στο θεό δεν συνιστά ταυτόχρονα συμπέρασμα περί της ποιότητας των φακών τους - απλά όλο το εμπόριο γίνεται από 1-2 εταιρείες του χώρου.
Από την άλλη, τα γυαλιά του θέματος φέρουν σήμανση CE, που κάτι λέει όσον αφορά τις ελάχιστες προδιαγραφές.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, theo93 είπε

Έχει δοκιμάσει κανένας τα Pervedere.

Μου τα έβγαλε διαφήμιση και έχουν ωραία σχέδια.

Εγώ έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιώ ακόμα . Σαν σκελετός μάλλον ένα κλικ κάτω από hawkers , σαν ΄΄τζάμια΄΄ δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

Εγώ έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιώ ακόμα . Σαν σκελετός μάλλον ένα κλικ κάτω από hawkers , σαν ΄΄τζάμια΄΄ δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό

Σκέφτομαι να τα χτυπήσω με την προσφορά που έχουν αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν γράφουν τίποτα στον σκελετό.

Φαίνονται σαν ΟΕΜ και προβληματίζομαι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μολις εχθές έπεσαν στα χέρια μου κάποια γυαλιά Pervedere. Άτομα στην παρέα μου παρελαβαν 4 ζευγάρια με την γνωστή προσφορά 1+1.

Το γράφω εδώ για να μην την πατήσει και κανένας άλλος αλλά σαν ποιότητα σκελετού είναι σαν αποκριάτικα. Είδα από κοντά ένα με πλαστικό σκελετό το οποίο φοβάσαι να το ανοίξεις γιατί νομίζεις ότι θα σπάσει. 

3 με μεταλλικό σκελετό τα δύο ήταν ίδιο μοντέλο αλλά ήταν διαφορετικά σε μέγεθος (χωρίς να μπορείς να επιλέξεις μέγεθος απ' ότι μου είπαν) 

Γενικά παρατήρησα ασυμμετρίες και θέματα όπως χτυπήματα και ασυνέχειες στα υλικά. Γενικά μου θύμισαν πολύ γυαλιά περιπτέρου. Αν τα πουλούσαν 3-4 ευρώ θα έλεγα πως είναι αποδεκτά

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, strange_thomas είπε

Παιδιά μολις εχθές έπεσαν στα χέρια μου κάποια γυαλιά Pervedere. Άτομα στην παρέα μου παρελαβαν 4 ζευγάρια με την γνωστή προσφορά 1+1.

Το γράφω εδώ για να μην την πατήσει και κανένας άλλος αλλά σαν ποιότητα σκελετού είναι σαν αποκριάτικα. Είδα από κοντά ένα με πλαστικό σκελετό το οποίο φοβάσαι να το ανοίξεις γιατί νομίζεις ότι θα σπάσει. 

3 με μεταλλικό σκελετό τα δύο ήταν ίδιο μοντέλο αλλά ήταν διαφορετικά σε μέγεθος (χωρίς να μπορείς να επιλέξεις μέγεθος απ' ότι μου είπαν) 

Γενικά παρατήρησα ασυμμετρίες και θέματα όπως χτυπήματα και ασυνέχειες στα υλικά. Γενικά μου θύμισαν πολύ γυαλιά περιπτέρου. Αν τα πουλούσαν 3-4 ευρώ θα έλεγα πως είναι αποδεκτά

Πήρα και εγώ 1+1, όντως σε σχέση με τα hawkers είναι η μέρα με την νύχτα.

Παρόλα αυτά λόγο σχεδίου δεν μπορώ να πω ότι δεν άξιζαν.

Hawkers +1 από μένα.

Κάτι dr.Franklin νομίζω τα έχετε δει;

Δημοσ.

Τα lax που ειχα παρει περσι ή προπερσι εχουν βγει πολυ καλα και δεν με ενοχλουν στην οδηγηση ουτε στην παραλια! Βεβαια δεν κοιτας direct ηλιο (οπως πιστευω με κανενα γυαλι ηλιου :P ). Στις αντανακλασεις του ηλιου στη θαλασσα ειχα ελαχιστη ενοχληση, βεβαια τα σύγκρινα με παρομοιας "κατηγοριας" μάρκας ojo που δεν με ενοχλουσε η αντανακλαση... 😕

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας έχει αργήσει ποτέ η παραγγελία; την προηγούμενη φορά που παρήγγειλα έκανε τρεις μέρες να έρθει αλλά τώρα που παρήγγειλα έχει περάσει μια εβδομάδα και δεν έχει έρθει email από DHL. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...