djcat Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Παίζει κάποιος κωδικός έκπτωσης? Δυστυχώς δε πρόλαβα το 1+1 δες τα northweek, με 30% έκπτωση. Ίδια με τα hawkers ειναι και αυτά. new30 κωδικός. https://northweek.com/ 1
d_gkal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Η αντίστοιχη σειρά sunset ποια είναι στα northweek?
Aratus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Να απαντήσω και εγώ με τη σειρά μου 😊Έχω hawkers Warwick εδώ και 2 χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα. Μάλιστα λόγω του design και του βάρους τους τα προτιμάω και από κάτι αλλά "μάρκας".Όσο για τα μεταφορικά έρχονται από Ισπανία (αν δε κάνω λάθος) οπότε είναι εν μέρει "λογικό" το ποσό. Ελπίζω να σε βοήθησα και για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε ελεύθερα 😊
Neo4 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 22 ώρες πριν, djcat είπε δες τα northweek, με 30% έκπτωση. Ίδια με τα hawkers ειναι και αυτά. new30 κωδικός. https://northweek.com/ Μήπως ξέρεις με τι έρχονται αυτά, ταχυδρομείο ή κουριερ;
d_gkal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 On 01/08/2018 at 15:14, d_gkal said: Παίζει κάποιος κωδικός έκπτωσης? Δυστυχώς δε πρόλαβα το 1+1 Βρήκα αρκετούς κωδικούς αλλά κανένας δεν ισχύει...
boltsis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν βάζουν τα hawkers 1+1 δώρο, μπορείς να πάρεις 2 διαφορετικά η παίρνεις αναγκαστικά 2 ίδια? Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από boltsis
Alejandro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, boltsis είπε Όταν βάζουν τα hawkers 1+1 δώρο, μπορείς να πάρεις 2 διαφορετικά η παίρνεις αναγκαστικά 2 ίδια? Ότι θέλεις και πληρώνεις το ακριβότερο.
boltsis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ φίλε μου οπότε αναμένουμε να βγάλει πάλι προσφορά...
margaritagr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και ειχα ανοίξει το θεμα να πω οτι τρία χρονια μετά τα γυαλιά ειναι σαν καινούρια. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από margaritagr 2
mech35 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Στις 7/8/2018 στις 2:53 ΜΜ, boltsis είπε Ευχαριστώ φίλε μου οπότε αναμένουμε να βγάλει πάλι προσφορά... η προσφορά 1+1 είναι σε ισχύ πάλι
billdepo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Γρήγορη ερώτηση παίδες, Αγόρασα μια δυάδα γυαλιά (40€ τα γυαλιά + 5€ μεταφορικά) με PayPal και θέλω να τα επιστρέψω. Έχω καταλάβει το εξής: Αν τα στείλω εντός 14 ημερών παίρνω refund από Hawkers για όλο το ποσό των 45€ Tο PayPal μου επιστρέφει τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή (στέλνοντας τις ανάλογες αποδείξεις βεβαίως βεβαίως) Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τα παραπάνω; Επόσης, φαντάζομαι η επιστροφή γίνεται με όποια εταιρεία θέλω εγώ και όχι DHL απαραίτητα με την οποία ήρθαν.
magnam Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς τα ρολόγια της Hawkers (νομίζω με την επωνυμία Breatleboro); Λένε για καθημερινά ώστε να μην καταστρέφω τα καλά μου;
iced07 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, θα ήθελα να πω και εγώ την πρώτη εμπειρία μου για τα hawkers, παρέλαβα εχθές 2 τεμάχια με την προσφορά 1+1 και πραγματικά δεν το περίμενα πόσο καλός είναι ο φακός. Ακόμα και η γυναίκα ξετρελάθηκε που στη ιδέα τόσο φθηνού γυαλιού δεν πίστευε ότι θα ήταν αποδεκτά. Ο σκελετός είναι ελαφρύς και θέλει προσοχή αλλά αυτό κάνει τα γυαλιά να αισθάνεσαι άνετα για ώρες. Εμένα μου βγήκε το κομμάτι στα 15 ευρώ με μεταφορικά αλλά πιστεύω ότι και στα 30 να το έπαιρνα (25+5) θα ήταν value. Προσοχή δεν τα συγκρίνω με πολύ ποιοτικά γυαλιά, αλλά με πολλά που πουλάνε στα μαγαζιά noname με 50-70 δεν συγκρίνονται όπως και με αυτά των πάγκων φυσικά. Πολύ ωραία συσκευασία με θήκη πανάκι κτλ Όσο αφορά τώρα το θέμα polarized, δεν είναι και μου το είχαν πει μετά από ερώτηση που έκανα στο support της hawkers. Έχουν μόνο 2 μοντέλα που το γράφει στο site*, αλλά εγώ και εχθές το απόγευμα και σήμερα το πρωί που τα φοράω στην οδήγηση δεν με ενοχλεί καθόλου, βέβαια άλλους τους ενοχλεί άλλους όχι. Τα μοντέλα που πήρα είναι το carbon black-dark one και το crystal Grey-dark one. Θέλω να τα δω λίγο σε βάθος χρόνου για την αντοχή τους σε καθημερινή χρήση αλλά γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και πιστεύω ότι θα ξαναγορασω στο μέλλον. *στο site υπάρχει και η northweek που εξαγοράστηκε από τη hawkers και τα περισσότερα μοντέλα είναι polarized αλλά με διαφορετικό φακό Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από iced07 1
gousias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Έχω την εξής απορία και υποθέτω κι άλλοι. Τι ποιότητα και ασφάλεια για την υγεία επιτρέπουν τα γυαλιά ηλίου Hawkers; Πιο πολύ μου μοιάζουν για «ψεύτικα» όπως διάφορα που πωλούνται στους δρόμους. Σίγουρα αυτή είναι μια πρώτη εντύπωση γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Ωστόσο η διαφορά τιμής με άλλων σε καταστήματα οπτικών, με κάνει να απορώ αν αξίζουν ή όχι; Αν είναι καταρχήν ασφαλή για τα μάτια και γενικότερα για την υγεία, σίγουρα χρήζουν προσοχής μόνο και μόνο λόγω τιμής. Απο την άλλη επειδή έχω συνηθίσει σε πολωτικούς φακούς δεν είμαι σίγουρος για την γκάμα τους και την ποικιλία τους. Εν κατακλείδι, έχετε βρει πηγές ή κάποιον οπτικό που να τα αξιολογεί; Τα εμπιστεύεστε; Σε ακριβότερες μάρκες, είναι όντως ποιοτικότερα τα γυαλιά και άρα καλύτερα;
iCyd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, gousias είπε Έχω την εξής απορία και υποθέτω κι άλλοι. Τι ποιότητα και ασφάλεια για την υγεία επιτρέπουν τα γυαλιά ηλίου Hawkers; Πιο πολύ μου μοιάζουν για «ψεύτικα» όπως διάφορα που πωλούνται στους δρόμους. Σίγουρα αυτή είναι μια πρώτη εντύπωση γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Ωστόσο η διαφορά τιμής με άλλων σε καταστήματα οπτικών, με κάνει να απορώ αν αξίζουν ή όχι; Αν είναι καταρχήν ασφαλή για τα μάτια και γενικότερα για την υγεία, σίγουρα χρήζουν προσοχής μόνο και μόνο λόγω τιμής. Απο την άλλη επειδή έχω συνηθίσει σε πολωτικούς φακούς δεν είμαι σίγουρος για την γκάμα τους και την ποικιλία τους. Εν κατακλείδι, έχετε βρει πηγές ή κάποιον οπτικό που να τα αξιολογεί; Τα εμπιστεύεστε; Σε ακριβότερες μάρκες, είναι όντως ποιοτικότερα τα γυαλιά και άρα καλύτερα; Πριν αρκετο καιρο (χρονια) , που ειχε βγει η πρωτη προσφορα και πραγματικα πρεπει να πηρε το μισο insomnia καινουργια γυαλια , ειχαμε σχεδον ολοι την δικια σου (ευλογη) απορια. Αρκετοι λοιπον πηγαν τα γυαλια σε οπτικους για να ελεγξουν την ποιοτητας τους. Ο φακος τους λοιπον ειπαν οτι ειναι πολυ καλος ασχετως με το υλικο κατασκευης του υπολοιπου σκελετου που φαινεται απο την πρωτη στιγμη καπως φτηνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα