Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα Παιδιά. Εχω καλα γυαλιά Ray-Ban και θέλω Δευτέρα για την παραλια και οταν δεν βρίσκω τα αλλα. Αξιζουν τα 30 ευρώ η να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω πιο καλα? Γενικα οι φακοί ειναι καλοι? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skoudinio είπε

Καλημέρα Παιδιά. Εχω καλα γυαλιά Ray-Ban και θέλω Δευτέρα για την παραλια και οταν δεν βρίσκω τα αλλα. Αξιζουν τα 30 ευρώ η να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω πιο καλα? Γενικα οι φακοί ειναι καλοι? 

Προχώρα άφοβα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skoudinio είπε

Για αυτή ακριβώς τη χρήση τα πήρα και εγώ και είμαι 100% ευχαριστημένος. Οι φακοί παρόλο που δεν είναι πολωτικοί πια είναι αξιοπρεπέστατοι.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, skoudinio είπε

https://www.hawkersco.com/products/gafas-sol-black-silver-dark-lacma αυτα αξίζουν σαν φακο? Κανένα κουπονι υπάρχει? Καλημέρα Παιδια.. 

Τρέχουσες προσφορές εδώ

https://www.hawkersco.com/collections/offers-sunglasses

μια χαρά είναι όλοι οι φακοί

τα Χ μοντέλα έχουν λίγο καλύτερη κατασκευή και λίγο μεγαλύτερη τιμή

Δημοσ.

Κάτι γυαλιά Meller τα γνωρίζει κανείς;;

Έχω βαρεθεί λίγο τα hawkers και έχουν ωραία σχέδια τα συγκεκριμένα.

• Moderators
Δημοσ.
On 15/06/2018 at 11:42, s2117 said:

Για όποιον ενδιαφέρεται, παίζει κωδικός PAPA2, για να σας κάνει δώρο το 2ο ζευγάρι. Προσοχή όμως, γιατί δε μπορείτε να πάρετε 2+2. Όσα ζευγάρια και να ψωνίσετε, απλά θα σας κάνει δώρο το πιο φτηνό.

Αυτό ισχύει ακόμη; Πού βάζουμε τον κωδικό; Δε βλέπω κάποιο πεδίο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Αυτό ισχύει ακόμη; Πού βάζουμε τον κωδικό; Δε βλέπω κάποιο πεδίο.

Όχι, ήταν προσφορά μέχρι και την ημέρα του πατέρα. Έχει λήξει τώρα...

• Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παραγγειλα γυαλια την Παρασκευή, ακομα αριθμο αποστολης δεν μου στειλανε. Τους εστειλα μαιλ και μου απαντησανε οτι υπάρχουν πολλες παραγγελίες και οταν ειναι ετοιμη θα μου στειλουν τον κωδικο αποστολης.

Ετυχε σε κανεναν αυτο; γιατι διαβασα οτι γενικα ειναι γρήγοροι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Παραγγειλα γυαλια την Παρασκευή, ακομα αριθμο αποστολης δεν μου στειλανε. Τους εστειλα μαιλ και μου απαντησανε οτι υπάρχουν πολλες παραγγελίες και οταν ειναι ετοιμη θα μου στειλουν τον κωδικο αποστολης.

Ετυχε σε κανεναν αυτο; γιατι διαβασα οτι γενικα ειναι γρήγοροι

Μου έχει συμβεί και εμένα, δώσε λίγο χρόνο. Είναι αξιόπιστοι.

Δημοσ.

Ηρθανε τα γυαλια, τελεια. Άψογοι απλά. Αξιζαν τα λεφτα τους, ειδικα το 1+1.

Τωρα εχει έκπτωση σε πολλα μοντελ;, ειπα την κοπελα μου να διαλεξει και πηγε διάλεξε αυτα που δεν.εχουν...χαχαχα ειρωνια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...