skoudinio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλημέρα Παιδιά. Εχω καλα γυαλιά Ray-Ban και θέλω Δευτέρα για την παραλια και οταν δεν βρίσκω τα αλλα. Αξιζουν τα 30 ευρώ η να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω πιο καλα? Γενικα οι φακοί ειναι καλοι?
djcat Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, skoudinio είπε Καλημέρα Παιδιά. Εχω καλα γυαλιά Ray-Ban και θέλω Δευτέρα για την παραλια και οταν δεν βρίσκω τα αλλα. Αξιζουν τα 30 ευρώ η να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω πιο καλα? Γενικα οι φακοί ειναι καλοι? Προχώρα άφοβα.
Alejandro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, skoudinio είπε Καλημέρα Παιδιά. Εχω καλα γυαλιά Ray-Ban και θέλω Δευτέρα για την παραλια και οταν δεν βρίσκω τα αλλα. Αξιζουν τα 30 ευρώ η να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω πιο καλα? Γενικα οι φακοί ειναι καλοι? Για αυτή ακριβώς τη χρήση τα πήρα και εγώ και είμαι 100% ευχαριστημένος. Οι φακοί παρόλο που δεν είναι πολωτικοί πια είναι αξιοπρεπέστατοι.
skoudinio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 https://www.hawkersco.com/products/gafas-sol-black-silver-dark-lacma αυτα αξίζουν σαν φακο? Κανένα κουπονι υπάρχει? Καλημέρα Παιδια..
mechpanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, skoudinio είπε https://www.hawkersco.com/products/gafas-sol-black-silver-dark-lacma αυτα αξίζουν σαν φακο? Κανένα κουπονι υπάρχει? Καλημέρα Παιδια.. Τρέχουσες προσφορές εδώ https://www.hawkersco.com/collections/offers-sunglasses μια χαρά είναι όλοι οι φακοί τα Χ μοντέλα έχουν λίγο καλύτερη κατασκευή και λίγο μεγαλύτερη τιμή
panosno1com Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 ποια ειναι η «συλλογη» aviator? ή δεν εχει ? (εχω παρει lax , καλα ειναι αλλα δεν ειναι ακριβως
zizu10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Κάτι γυαλιά Meller τα γνωρίζει κανείς;; Έχω βαρεθεί λίγο τα hawkers και έχουν ωραία σχέδια τα συγκεκριμένα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 On 15/06/2018 at 11:42, s2117 said: Για όποιον ενδιαφέρεται, παίζει κωδικός PAPA2, για να σας κάνει δώρο το 2ο ζευγάρι. Προσοχή όμως, γιατί δε μπορείτε να πάρετε 2+2. Όσα ζευγάρια και να ψωνίσετε, απλά θα σας κάνει δώρο το πιο φτηνό. Αυτό ισχύει ακόμη; Πού βάζουμε τον κωδικό; Δε βλέπω κάποιο πεδίο.
s2117 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Αυτό ισχύει ακόμη; Πού βάζουμε τον κωδικό; Δε βλέπω κάποιο πεδίο. Όχι, ήταν προσφορά μέχρι και την ημέρα του πατέρα. Έχει λήξει τώρα... 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Έχετε βρει μαγαζί εδώ Ελλάδα που τα φέρνει ή μόνο από έξω ψωνίζετε;
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Παραγγειλα γυαλια την Παρασκευή, ακομα αριθμο αποστολης δεν μου στειλανε. Τους εστειλα μαιλ και μου απαντησανε οτι υπάρχουν πολλες παραγγελίες και οταν ειναι ετοιμη θα μου στειλουν τον κωδικο αποστολης. Ετυχε σε κανεναν αυτο; γιατι διαβασα οτι γενικα ειναι γρήγοροι
Βαγγ3λης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Εγώ έκανα τη παραγγελία τη Δευτέρα και μου ήρθαν τη Πέμπτη.
Alejandro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Παραγγειλα γυαλια την Παρασκευή, ακομα αριθμο αποστολης δεν μου στειλανε. Τους εστειλα μαιλ και μου απαντησανε οτι υπάρχουν πολλες παραγγελίες και οταν ειναι ετοιμη θα μου στειλουν τον κωδικο αποστολης. Ετυχε σε κανεναν αυτο; γιατι διαβασα οτι γενικα ειναι γρήγοροι Μου έχει συμβεί και εμένα, δώσε λίγο χρόνο. Είναι αξιόπιστοι.
Liverpool89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ηρθανε τα γυαλια, τελεια. Άψογοι απλά. Αξιζαν τα λεφτα τους, ειδικα το 1+1. Τωρα εχει έκπτωση σε πολλα μοντελ;, ειπα την κοπελα μου να διαλεξει και πηγε διάλεξε αυτα που δεν.εχουν...χαχαχα ειρωνια.
d_gkal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Παίζει κάποιος κωδικός έκπτωσης? Δυστυχώς δε πρόλαβα το 1+1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα