Getta Robo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Παρηγγειλα και εγω τα BASQUIAT X HAWKERS · SILVER CHROME και DIAMOND GREY · DARK ONE X. Ελπιζω να τα στειλουν γρηγορα γιατι τα χρειαζομαι αμεσα.
angmar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mechpanos είπε Polarized είναι, απλά δεν το γράφουν. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, τους ρώτησα στο FB γιατί ήθελα ένα ζευγάρι από μια σειρά τύπου aviator που είχαν, και ιδού η απάντηση: Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από angmar 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, angmar είπε Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, τους ρώτησα στο FB γιατί ήθελα ένα ζευγάρι από μια σειρά τύπου aviator που είχαν, και ιδού η απάντηση: Μερικά έχουν και polarized.Αυτό που είχα πάρει πέρσυ έχουν τουλάχιστον. Απλά είναι πλαστικό όλο, και ο φακός (τα φθηνά μοντέλα, μέχρι 30ε που έχω δώσει.Τα απο 30 και πάνω δεν ξέρω).Γι αυτό η χαμήλη τιμή.Εμένα πάντως μου έβγαλαν ένα χρόνο κ συνεχίζω να τα φοράω.Απλά θέλει να είσαι κ λίγο προσεχτικός γιατί το πλαστικό τρώγεται πιο γρήγορα όπως κ να το κάνουμε. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από fernw_thn_souvla
mechpanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, angmar είπε Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, τους ρώτησα στο FB γιατί ήθελα ένα ζευγάρι από μια σειρά τύπου aviator που είχαν, και ιδού η απάντηση: Μπορεί να μην είναι όλα πλήρως Polarized, γι αυτό να μην το γράφουν, πάντως εγώ πήρα πέρυσι τα https://www.hawkersco.com/products/carbono-dark-one που δεν γράφουν πουθενά για Polarized, και κατάλαβα ότι μια πολωση την έχουν, από την δυσκολία ανάγνωσης σε οθόνη smartphone (χαρακτηριστικό των Polarized). Ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση!
Getta Robo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Παρελαβα λοιπον την Τεταρτη και τα 2 ζευγαρια και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Μακαρι να τα ειχα αγορασει νωριτερα και να μην ειχα δωσει τοσα χρηματα στην μαφια της luxottica. Αν δεν αλλαξει κατι θα ξαναπροτιμησω την Hawkers. 1
DownUNDERground Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ρολόγια αντίστοιχα των https://www.bratleboro.com/ (της εταιρείας που έχει και τα Hawkers) ξέρει κανείς; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από DownUNDERground
stevengreeceGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Ρολόγια ανταγωνιστικά των https://www.bratleboro.com/ (της εταιρείας που έχει και τα Hawkers) ξέρει κανείς; Έχω δύο. Ότι θες ρωτά με
DownUNDERground Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Έχω δύο. Ότι θες ρωτά με Για αντίστοιχες μάρκες ρώτησα, αλλά μιας και προσφέρθηκες πες μας εντυπώσεις. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να ρωτήσω.
stevengreeceGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Για αντίστοιχες μάρκες ρώτησα, αλλά μιας και προσφέρθηκες πες μας εντυπώσεις. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να ρωτήσω. Για 35€ κομπλέ είναι σε ποιότητα κατασκευής και στο λουράκι, λίγο ο μηχανισμός αργεί με την πάροδο του χρόνου αλλά κλαιν φθηνό ήταν άξιζε 1
DownUNDERground Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Είναι χοντρό δέρμα το λουράκι ή λεπτό; Το κόβεις να κρατάει κάμποσα χρονάκια;
stevengreeceGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Είναι χοντρό δέρμα το λουράκι ή λεπτό; Το κόβεις να κρατάει κάμποσα χρονάκια; Για χρονακια δε ξέρω. Δεν είμαι του ρολογιού φίλε. Το φοράω μόνο όταν έχω έξοδο και κυρίως τους χειμώνες. Ναι είναι χοντρό. Αλλά μπορείς να πάρεις καινούριο από το σάιτ ή από κάποιο άλλο κατάστημα 1
barman_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 On 04/06/2015 at 12:15, someone- said: οφφτοπικ κατι γυαλια ojo τα ξερετε; νομιζω ειναι ελληνικη/κυπριακη εταιρια εχουν καποια μαγαζια αθηνα και εχουν εδω και λιγο καιρο με 59 ευρω 2 ζευγαρια.. Συγνώμη για το off topic αλλά τελικά τα γνωρίζετε? Έχει πάρει κάποιος?
someone- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, barman_ είπε Συγνώμη για το off topic αλλά τελικά τα γνωρίζετε? Έχει πάρει κάποιος? εχει βρωμισει ο τοπος ειναι φιρμα του τραγουδιστη Βρεττού, εχει αρκετα σχεδια στα καταταστηματα, νομιζα τα hawkers ειναι ενα κλικ πανω.
s2117 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται, παίζει κωδικός PAPA2, για να σας κάνει δώρο το 2ο ζευγάρι. Προσοχή όμως, γιατί δε μπορείτε να πάρετε 2+2. Όσα ζευγάρια και να ψωνίσετε, απλά θα σας κάνει δώρο το πιο φτηνό.
Alejandro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Επίσης θέλει προσοχή όταν επιλέγετε φακούς με καθρέφτη. Είχαμε πάρει με μπλε καθρέφτη εξωτερικά και όταν έβαζες τα γυαλιά, τα έβλεπες όλα κόκκινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα