captain556 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παράγγειλα και γω 4 κομμάτια σημερα γαλάζιο και πράσινο φακό με διαφορετικούς σκελετούς. Λογικα μεχρι παρασκευη θα τα εχω. Απο τι διάβασα reviews ειναι πολυ καλός ο φακός. Το μονο που με προβληματίζει ειναι οτι με τόση διαφήμιση που εχει πεσει στο fb θα φοράμε ολοι αυτα τα γυαλιά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor444 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 και μπόνους ο rocky Τα παρήγγειλες χθες, και τα πήρες σήμερα ; Σε λιγότερο από 24ωρο ; Πωτς γκένεν αυτό ; ναι,σήμερα το πρωί ήταν σπίτι μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demaker Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Έφυγε παραγγελια. Το shipping κόβει 7 ευρα οποτε κομπλέ. αναμονή τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Hahahah όλο το φόρουμ θα γεμίσει Hawkers ε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Του πάνε του Rocky ... Πάντως μου φαίνεται απίστευτο ότι ήρθαν σε κάτω από 24ωρο από Γερμανία... ακόμα και με DHL... και με παραγγελία που έγινε σχετικά αργά (3 το μεσημέρι).. τι να πω μπράβο τους... Δε νομίζω ότι υπάρχει ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα που να παραγγείλεις μετά τις 3 και να τα έχεις την επόμενη μέρα το πρωί σπίτι σου... (χωρίς να πληρώσεις τρελά κερατιάτικα για μεταφορικά) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Του πάνε του Rocky ... Πάντως μου φαίνεται απίστευτο ότι ήρθαν σε κάτω από 24ωρο από Γερμανία... ακόμα και με DHL... και με παραγγελία που έγινε σχετικά αργά (3 το μεσημέρι).. τι να πω μπράβο τους... Δε νομίζω ότι υπάρχει ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα που να παραγγείλεις μετά τις 3 και να τα έχεις την επόμενη μέρα το πρωί σπίτι σου... (χωρίς να πληρώσεις τρελά κερατιάτικα για μεταφορικά) Υπάρχουν κάποια που παίρνουν παραγγελίες μέχρι κάποια ώρα το απόγευμα και μπορείς να έχεις την παραγγελία την επόμενη μέρα. Λογικό αφού και οι Κούριερ μέχρι κάποια ώρα το απόγευμα παίρνουν δέματα και μετά τα στέλνουν. Από εξωτερικό είναι όντως εντυπωσιακό όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 καλα ειναι γελοιο τα γυαλια τα βγαζει 25 ευρω και τα μεταφορικα για κυπρο 75 .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 καλα ειναι γελοιο τα γυαλια τα βγαζει 25 ευρω και τα μεταφορικα για κυπρο 75 .... Έλα Αθήνα να τα παραλάβεις, πιες το καφεδάκι σου και ξανα γύρισε Κύπρο. Πιο φθηνά θα σου βγει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μετά τα κοπάδια διοπτροφόρων carrera mark jacobs κ.α. έρχονται τα κοπάδια Hawkers Σύντομα σε ένα καφέ δίπλα σας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 μμμ θα πάρω σε μπλε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Χαχαχα κοιτα περαση το θρεντ! Και τελικα λεει θα παρουν ολοι εκτος απο μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 καλα ειναι γελοιο τα γυαλια τα βγαζει 25 ευρω και τα μεταφορικα για κυπρο 75 .... Δοκίμασες το κωδικό SHIPPING που υποτίθεται εξαλείφει τα μεταφορικά μπας και.... Αλλιώς στείλτα Ελλάδα σε κάνα συγγενή/φίλο να στα στείλει με ταχυδρομείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω, εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι το να τα παραγγείλω χωρίς να τα δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Χαχαχα κοιτα περαση το θρεντ! Και τελικα λεει θα παρουν ολοι εκτος απο μενα Οχι ρε αφου ειπαμε θα παρουμε 1(2) ζευγαρια σιγα πολυ φτηνα ειναι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain556 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Τα εχω παραγγείλει απο χθες το μεσημέρι αλλα κάποιο λινκ να μου δείχνει την πορεία τους δεν μου εχει έρθει.Ο άλλος ποιο πανω λεει τα παράγγειλε και σε λιγότερο απο 24 ώρες τα είχε σπίτι του.Τι γίνεται ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα