mechpanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Πήρα κι εγώ τα carbono dark one. Οι φακοί ΕΙΝΑΙ polarized, πολύ άνετοι στο μάτι αλλά μέχρι εκεί. Δεν συγκρίνονται δηλαδή, με τους φακούς ενός ποιοτικού γυαλιού ηλίου. Κάνει ας πούμε μέσα στο γυαλί αν οι ακτίνες έρχονται από το πλάι, κάτι χαζές αντανακλάσεις, όχι τίποτα φοβερό που να σε κουράσει κλπ, αλλά αν φοράς καλά γυαλιά ηλίου και φορέσεις κι αυτά το καταλαβαίνεις. Επίσης ο σκελετός είναι φθηνή κατασκευή. Ότι πληρώσεις παίρνεις όμως, στην τελική. Για καθημερινή χρήση, παραλία, σπορ κλπ είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά, και είναι αρκετά στιλάτα.
Fuel7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Παιδια πέρα απο διαδυκτιακές παραγγελιες που μπορουμε να βρούμε τα γυαλια αυτα;;
raptorx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Παιδια πέρα απο διαδυκτιακές παραγγελιες που μπορουμε να βρούμε τα γυαλια αυτα;; Κάτι για Pull n Bear(The mall Athens,Χαλάνδρι,ίσως και σε άλλα) έβλεπα στα προηγούμενα μηνύματα άλλα δεν έχουν την ποικιλία της σελίδας
stavrosvarg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Για όποιον αναρωτιέται για την υποστήριξη πάντως, πριν απο 3 μέρες τους έστειλα μήνυμα για ένα ζευγάρι που αγόρασα τον Απρίλιο (!!!), μέσα σε μία μέρα μου απάντησαν, διαπιστώθηκε οτι υπήρχε ελάττωμα και σήμερα παρέλαβα το καινούργιο ζευγάρι για το οποίο δεν χρεώθηκα ούτε μισό ευρώ... 1
ekkli Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 το είδα χθες και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, δωρεάν αποστολές σε αγορές άνω των 50€
Phoenix7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ξανά η προσφορά αγοράζεις ένα ζευγάρι και παίρνεις ένα δώρο από τα επιλεγμένα
panosno1com Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδια , η hawkers εχει καμια σχεση με τα northweek ; (στο google μου βγαζει αποτελεσματα στα ισπανικα!
angmar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 H Northweek εξαγοράστηκε απ την Hawkers. https://www.crunchbase.com/acquisition/01432757013d17d0f8dec069cb865084 1
mechpanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αν και δεν το λένε ξεκάθαρα, στην ουσία πρόκειται για την ίδια εταιρεία. Το ίδιο φαί, σερβιρισμένο αλλιώς, στην ουσία! 1
calico Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Black friday λέει ως -70% . Από ποιο site παραγγέλνουμε ; UK ; Τα μεταφορικά πόσο είναι;
ekkli Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Black friday λέει ως -70% . Από ποιο site παραγγέλνουμε ; UK ; Τα μεταφορικά πόσο είναι; το λέει εδώ και μέρες, μην αγχώνεσαι, δεν θα λήξει. Και λέει μέχρι 70%, όχι όλα 70%. Για ποιο σάιτ το είδες; Για αυτό ισχύει. Ισχύει πάντως εδώ που ψωνίζω εγώ. Μεταφορικά ένα τάληρο.
Phoenix7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εγω παρατηρώ οτι τα νεα τους σχέδια είναι χειρότερα πλέον απο τα παλιά
plakalis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ξέρει κανείς αν βγάζουν πλέον polarized? Γιατί και στα παλιά σχέδια δεν γράφουν polarized. https://www.hawkersco.com/products/gafas-sol-carbon-black-dark-one Αυτά πχ που τα έχω σε polarized από πέρσι και έλεγα φέτος να πάρω άλλο ένα..
stevengreeceGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, plakalis είπε Ξέρει κανείς αν βγάζουν πλέον polarized? Γιατί και στα παλιά σχέδια δεν γράφουν polarized. https://www.hawkersco.com/products/gafas-sol-carbon-black-dark-one Αυτά πχ που τα έχω σε polarized από πέρσι και έλεγα φέτος να πάρω άλλο ένα.. Πρέπει να βγάζουν αλλά λιγότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα