Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο μονο καταστημα που ισως βρεις καποια ζευγαρια ειναι το Pull n Bear . Γενικως ειναι online καταστημα ,δεν εχουν παρουσια στα φυσικα καταστηματα !

Χαίρετε. Μπήκα στην ιστοσελίδα τους και βλέπω μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά . Τα emerald .. τα οποία δεν μου αρέσουν . Αν έχετε κάτι άλλο υπόψη πείτε μου παρακαλώ . Εκτός αν απλα εγώ δεν έψαξα αλλά στην ιστοσελίδα τους .

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα για να μην κουράζω . Βρίσκομαι βόρεια προστασία και ενδιαφέρομαι για την αγορά hawkers γυαλιών ηλίου . Το θέμα είναι ότι θέλω πρώτα να τα δοκιμάσω διότι αν τα πάρω από το ίντερνετ θα μπλέξω με επιστροφές συνέχεια διότι είναι περίεργος με αυτά . Του στυλ δεν μου κάνουν κλπ :ρ όποτε θά ήθελα να μου προτείνεται ένα μαγαζάκι εδώ βόρεια προάστια Χαλάνδρι είναι για να τα δοκιμάσω κιόλας . . Δεν δίνω Πάνω από 50 ευρώ για γυαλιά ηλίου . Το ξεκαθαρίζω . Ευχαριστώ πολύ.

Δες κι αυτό το μαγαζί στον Κορυδαλλό, έχει μερικά κομμάτια http://sun-glasses.gr/Hawkers.html

Είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα και τσίμπησα ένα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Παντως δεν βλέπεις με την εξωτερικη αποχρωση του φακού.

με τα black emerald lax βλεπω σαν αποχρωση μωβ παντως :P

Δημοσ.

Δες κι αυτό το μαγαζί στον Κορυδαλλό, έχει μερικά κομμάτια http://sun-glasses.gr/Hawkers.html

Είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα και τσίμπησα ένα.

Είναι αυθεντικά να φανταστώ ε? Μου κάνει εντύπωση τέτοιου είδους γυαλιά να τα έχουν μόνο 30 ευρώ . . Οι φακοί τι λένε ? Θα μου βγουν τα μάτια ?

Δημοσ.

Είναι αυθεντικά να φανταστώ ε? Μου κάνει εντύπωση τέτοιου είδους γυαλιά να τα έχουν μόνο 30 ευρώ . . Οι φακοί τι λένε ? Θα μου βγουν τα μάτια ?

Αυθεντικά είναι. Οι φακοί είναι πολύ καλοί και ξεκούραστοι, ούτε εγώ το περίμενα για την τιμή τους... 

Δημοσ.

eixa διαβασει σε αλλο thread οτι ειναι της luxotica οι φακοι (αν το γραφω σωστα) η οποια και φτιαχνει τους φακους για σχεδον ολες τις μαρκες γυαλιων ηλιου .. Δεν ξερωκ ατα ποσο ισχυει βεβαια...

Δημοσ.

Στο site, που βάζουμε κωδικό προσφοράς??

πριν το τελικό submit, έχει κάτω ένα πεδίο που λέει promotion code

Δημοσ.

Αυθεντικά είναι. Οι φακοί είναι πολύ καλοί και ξεκούραστοι, ούτε εγώ το περίμενα για την τιμή τους...

Απλα θελα ένα μαγαζί το οποίο να είναι κοντά μου για να τα δοκιμάσω . . Που να τρέχω κορυδαλλο απο χαλανδρι ..

Δημοσ.

Χαλάνδρι ίσως βρεις 1-2 σχέδια στο pull and bear. Αλλιώς στο mall στο pull and bear. Αλλά λίγα σχέδια, 3-4 ίσως, όχι όλα όσα βλέπεις στο site.

Δημοσ.

Μην ξεγελιέται με την τιμή . Τα κλασσικά ray ban του Τομ Κρουζ εκείνη την εποχή είχαν 30€ αναλογικά . Τώρα έχουν τα ίδια γυαλιά 130€ . Γιατί ? Γιατί σχεδόν όλες οι εταιρίες Ray-Ban, Oakley , Versace, dolce Gabbana , emporio Armani ,geordlgio Armani cucci ... Και πολλές άλλες ανοίκουν στην LUXOTTICA. Ναι σχεδόν το 80% όλων των γιαλιων όλου του κόσμου ανήκει και κατασκευάζεται σε μια εταιρία ... Αν μπείτε στο σάιτ της LUXOTTICA θα δείτε όλες τις μάρκες που τις ανήκουν . Οπότε επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός όλες οι μάρκες της κοστολογούνται όσο θέλει η LUXOTTICA. Τα hawkers όπως και κάποιες άλλες μάρκες π βγάζουν φτηνά γυαλιά δεν είναι της πλάκας. Είναι αξία των γυαλιών του ομίλου της LUXOTTICA σε φακό.

Δείτε και το ντοκιμαντέρ να καταλάβετε . Διάρκεια 12 λεπτά

https://youtu.be/voUiWOGv8ec

Οι μάρκες που της ανοίκουν

post-275007-0-32616100-1499431462_thumb.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...