johnplay Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πήρα 2 ζευγάρια.. .οι φακοί χάλια σε σχέση με Polaroid εταιρία που είχα.. .Τους έστειλα mail ότι έχουν πρόβλημα οι φακοί και ότι είναι ελλατωματικα ειδικά το το ένα από αυτά.. σε 3 μέρες μου έστειλαν δωρεάν ένα ζευγάρι ίδιο με αυτό που είχα πάρει εκ των 2 μονο που αυτό ήταν χιλιογρατζουνισμενο και σπασμένο.τι να πω κρίμα δεν αξίζουν τίποτα πραγματικά.
sargus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πήρα 2 ζευγάρια.. .οι φακοί χάλια σε σχέση με Polaroid εταιρία που είχα.. .Τους έστειλα mail ότι έχουν πρόβλημα οι φακοί και ότι είναι ελλατωματικα ειδικά το το ένα από αυτά.. σε 3 μέρες μου έστειλαν δωρεάν ένα ζευγάρι ίδιο με αυτό που είχα πάρει εκ των 2 μονο που αυτό ήταν χιλιογρατζουνισμενο και σπασμένο.τι να πω κρίμα δεν αξίζουν τίποτα πραγματικά. Αλήθεια τώρα; Ή είσαι ο γκαντέμης του αιώνα ή μας τρολλάρεις. 4
panosno1com Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δοκιμασε και με αλλο browser. δοκιμασα, στο πεδιο που κανονικα βαζεις τον κωδικο λεει : κωδικο δεν υποστηριζει η συγκεκριμενη προσφορα
merkon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καιρο τωρα ψαχνω τα frozen grey sky one, σημερα τα ειδα στο site διαθεσιμα. Υπαρχει καποιο κουπονι ή δε το γλυτωνω το 30αρι;
merkon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 το SALE20 δουλευει, ευχαριστω πολυ! αναμεσα στο sky one και το clear blue one φακο, τι ειναι πιο ωραιο;
panosno1com Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Na σαι καλα, ψαχνω μανιωδως κωδικους εκπτωσης και οταν βρισκω δεν εχω λεφτα να δωσω να αγορασω ! Κατα την αποψη μου αν λες τα bicolor tiffany clear blue ταιριαζουν σε γυναικα πιο πολυ ! Αποψη μου βεβαια... Παντως πιστευω οτι το μπλε θα ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια σου σε ηλιοφανεια παντως σε σχεση με το τιρκουαζ... Μην σε παρω και στο λαιμο μου ,ετσι πιστευω !
merkon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Οχι, μιλαω για τον φακο... Εχω τα carbon black clear blue και σκεφτομαι να παρω τα frozen grey sky one, και απλα ηθελα να δω την διαφορα στον φακο...
kosmasdel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Επειδή λετε για χρωμα φακων, ειχα παρει τα frozen grey με τον μπλε φακο (δεν θυμαμαι αν λεγονται sky one ή blue one) και τα steve aoki με τον κοκκινο φακο. Οι φακοι απο εξω εχουν χρωμα αλλα απο μεσα βλέπεις μαυρο σκουρο και οχι την εξωτερική αποχρωση. 1
panosno1com Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Επειδή λετε για χρωμα φακων, ειχα παρει τα frozen grey με τον μπλε φακο (δεν θυμαμαι αν λεγονται sky one ή blue one) και τα steve aoki με τον κοκκινο φακο. Οι φακοι απο εξω εχουν χρωμα αλλα απο μεσα βλέπεις μαυρο σκουρο και οχι την εξωτερική αποχρωση. αυτο ειναι καλο ή κακο ; επειδη διαβαζω εδω και λιγο καιρο πως το χρωμα του καθρεφτη ( ή μηπως του φακου?) παιζει το ρολο του δηλαδη σε ηλιοφανεια προτεινει πρασινο ή καφε νομιζω κατι τετοια.. ενδεικτικα ενα που διαβασα : https://www.framesdirect.com/landing/a/lens-color-guide.html
kosmasdel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 αυτο ειναι καλο ή κακο ; επειδη διαβαζω εδω και λιγο καιρο πως το χρωμα του καθρεφτη ( ή μηπως του φακου?) παιζει το ρολο του δηλαδη σε ηλιοφανεια προτεινει πρασινο ή καφε νομιζω κατι τετοια.. ενδεικτικα ενα που διαβασα : https://www.framesdirect.com/landing/a/lens-color-guide.html Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Παντως δεν βλέπεις με την εξωτερικη αποχρωση του φακού.
panosno1com Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Βαλτε τον κωδικο UNIV και κερδιστε 40% έκπτωση !! (επι της αξιας των γυαλιων ε το ταλιρακι μεταφορικα ισχυει )
johnplay Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Αλήθεια τώρα; Ή είσαι ο γκαντέμης του αιώνα ή μας τρολλάρεις. Αλήθεια το ένα ήταν ελλατωματικο εντάξει έτυχε σε μένα τι να πω..
mr.robot Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε ολους. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα για να μην κουράζω . Βρίσκομαι βόρεια προστασία και ενδιαφέρομαι για την αγορά hawkers γυαλιών ηλίου . Το θέμα είναι ότι θέλω πρώτα να τα δοκιμάσω διότι αν τα πάρω από το ίντερνετ θα μπλέξω με επιστροφές συνέχεια διότι είναι περίεργος με αυτά . Του στυλ δεν μου κάνουν κλπ :ρ όποτε θά ήθελα να μου προτείνεται ένα μαγαζάκι εδώ βόρεια προάστια Χαλάνδρι είναι για να τα δοκιμάσω κιόλας . . Δεν δίνω Πάνω από 50 ευρώ για γυαλιά ηλίου . Το ξεκαθαρίζω . Ευχαριστώ πολύ.
panosno1com Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Tο μονο καταστημα που ισως βρεις καποια ζευγαρια ειναι το Pull n Bear . Γενικως ειναι online καταστημα ,δεν εχουν παρουσια στα φυσικα καταστηματα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα