Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τα έκανα χθες παραγγελία αλλά ακόμα μου δεν έχει έρθει tracking number... Κανονικά δεν έπρεπε να μου έχει έρθει?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πιό παλιάσιχαινόμουν τα γυαλιά ηλίου αλλά πλέον κατάλαβα ότι είναι αρκετά χρήσιμα και ότι λίγο πολύ είναι απαραίτητο. Τέλος πάντων όμως :Ρ 
    Γενικά είμαι υπέρ της άποψης του ό,τι δίνεις παίρνεις άρα πήγαινα με το σκεπτικό ότι θα δώσω 100ρικο + για να πάρω ένα αξιοπρεπές ζευγάρι.Όμως το μάτι μου πήρε τα hawkers...Διαβάζοντας στο ίντερνετ και ρωτώντας μερικά άτομα κατάλαβα ότι γενικά δεν την λες και καμιά ό,τι νά'ναι εταιρία, μιας και είναι (ή ήταν) χορηγός στους Lakers, το support της είναι τρομερό και γενικά είναι οργανωμένη.
    Αρχικά η όλη φάση και μεγάλη διαφορά των Hawkers είναι (απ'όσο έχω καταλάβει) ότι όταν αγοράζεις ένα ζευγάρι, το αγοράζεις απ'ευθείας από την εταιρία, πράγμα που σημαίνει (λογικά) ότι το προϊόν δεν χρεώνεται έξτρα μιας και δεν υπάρχει κάποιος 3ος πωλητής ο οποίος θέλει να έχει μεγαλύτερο κέρδος.Επίσης, έχω ακούσει ότι οι μεγάλες εταιρείες γυαλιών έχουνε κάνει κάτι σαν καρτέλ και γενικά πουλάνε τα γυαλιά σε πολύ μεγαλύτερη τιμή απ'όσο κανονικά κοστίζουν.Απο γνωστό γνωστού κτλ κτλ έχω ακούσει ότι ακόμα και τα μαγαζιά με τα οπτικά τα ζευγάρια των γυαλιών ηλίου δεν τα αγοράζουνε τόσο ακριβά, αλλά τα πουλάνε σε πολύ μεγαλύτερες τιμές ( έτσι θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν και κάτι προσφορές του στυλ -60% έκπτωση ή 1+1 δώρο κ.ο.κ ).Προφανώς όμως απο την στιγμή που όλα αυτά τα λέει κάποιος άκυρος δεν μπορείς να τα πάρεις τοις μετρητοίς.
    Έτσι αποφάσισα να ψάξω και εγώ όσο μπορώ στο ίντερνετ για τα συγκεκριμένα γυαλιά μπας και καταλάβω λίγο πολύ τι παίζει ( οι έξτρα γνώσεις ποτέ δεν κάνανε κακό :Ρ  )
   Το λοιπόν, απ'όσο κατάλαβα η πλειοψηφία των γυαλιών προσφέρουν προστασία απο την UV 400 ακτινοβολία και την απορροφούν 100%, έτσι είναι λίγο πολύ στάνδαρ ότι τα περισσότερα γυαλιά δεν θα έχουν θέμα με τέτοιο πράγμα.Επιπλέον, αυτό που λέει σε ένα απο τα 2 λινκ είναι ότι παίζει αρκετό ρόλο και το σχήμα του γυαλιού.Test για το πόσο καλά απορροφούν απ'όσο διάβασα μπορείς να κάνεις και μόνος σου (Βεβαίως δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο).
->Testing Sunglasses UV Protection  -> Are cheap sunglasses safe? ->UV absorption test
    Διαβάζοντας γενικά κριτικές για τα hawkers γυαλιά γενικά κατάλαβα ότι το περισσότερο κράξιμο το τρώνε λόγω της φθηνής κατασκευής του σκελετού τους, καθώς και για το γεγονός ότι το Polarisation τούς είναι αισχρό.Βεβαίως αν σκεφτεί κανείς την τιμή νομίζω ότι είναι λογικό να έχουνε χάλια ποιότητα σκελετού.
-> OpticsPlanet HAWKERS
    Έτσι θέλω να κάνω την εξής ερώτηση : Λέτε να αξίζουν αυτά τα 25-30 ευρώ αυτά τα γυαλιά?Εμένα μου φαίνεται ότι εφόσον πάρεις κάτι που δεν είναι polarised και εφόσον εφαρμόζουν καλά στο πρόσωπό σου είναι μια χαρά για την βασική χρήση ( βόλτες κτλ ) + ότι απ'όσο λέει και στο site τα περισσότερα παρέχουν την βασική προστασία. Όπως είπα και στην αρχή δεν έχω κάποιο θέμα με το να δώσω πολλά λεφτά για γυαλία αλλά αν μπορώ να γλιτώσω αρκετά φράγκα και να έχω μια ικανοποιητική ποιότητα γιατί να μην το κάνω;By the way : Μπορείς να κάνεις polarise γυαλιά σε μαγαζί στην Ελλάδα? :Ρ

Συγγνώμη για το κατεβατό, αλλά επειδή έψαχνα αρκετές ώρες στο net για τα συγκεκριμένα γυαλιά και είτε θα λέγαν καλά λόγια είτε κακά αποφάσισα να ρωτήσω εδώ μιας κ απ'όσο φαίνεται έχετε πάρει αρκετοί.

Αν λέω κάτι το οποίο είναι λάθος ή δεν ισχύει παρακαλώ πείτε μου για να το σβήσω.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα
Εαν κάποιος ξέρει κανα κωδικό προσφοράς τώρα ας τον γράψει εδώ γιατι θέλω να πάρω 2 ζευγάρια 
Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εαν κάποιος ξέρει κανα κωδικό προσφοράς τώρα ας τον γράψει εδώ γιατι θέλω να πάρω 2 ζευγάρια 

Ευχαριστώ 

SALE20 για 20% έκπτωση

Δημοσ.

Χαίρεται, 

θα ήθελα να παρω ενα ή και 2 ζευγαρια γυαλια hawkers αλλα δεν τα βιαζομαι. Αξίζει να παρω με αυτη την προσφορα των 20% ή να περιμενω για καλυτερες προσφορες απο αυτην; Ποια ειναι η γνωμη σας;

ευχαριστω

Δημοσ.

Χαίρεται,

θα ήθελα να παρω ενα ή και 2 ζευγαρια γυαλια hawkers αλλα δεν τα βιαζομαι. Αξίζει να παρω με αυτη την προσφορα των 20% ή να περιμενω για καλυτερες προσφορες απο αυτην; Ποια ειναι η γνωμη σας;

ευχαριστω

Αν δεν τα βιαζεσαι περίμενε γιατι βγαζουν 50% συχνα.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω όταν βάζει προσφορά 1+1 , είναι με κουπόνι ή είναι αυτόματο; Γιατί έχω έναν κωδικό από επιστροφή και θέλω να ξέρω αν είναι να περιμένω...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω όταν βάζει προσφορά 1+1 , είναι με κουπόνι ή είναι αυτόματο; Γιατί έχω έναν κωδικό από επιστροφή και θέλω να ξέρω αν είναι να περιμένω...

Συνήθως αυτόματα

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος κωδικος αυτες τις μερες για τα Hawkers; Τωρα που μπαινει το καλοκαιρι σιγα σιγα ειναι καιρος να ανανεωθουμε λιγο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...