GeorgeGK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Παίζει κανένας εκπτωτικός κωδικός; παλιά έπαιζε ο κωδικός SHIPPING για δωρεάν μεταφορικά. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Με τα cc μπορούμε να αγοράσουμε ή μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 παλιά έπαιζε ο κωδικός SHIPPING για δωρεάν μεταφορικά. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Ισχύει κανονικότατα, ευχαριστώ πολύ! Με τα cc μπορούμε να αγοράσουμε ή μπα? Μόλις έκανα αγορά. Δεν με άφηνε μέσω Paypal αλλά με χρεωστική έγινε κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siliakar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Eμένα μου έβγαλε και τον Χ25Χ για 25% εκπτωση!Με τον Shipping πόση έκπτωση είχε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Eμένα μου έβγαλε και τον Χ25Χ για 25% εκπτωση!Με τον Shipping πόση έκπτωση είχε; Μου έκοψε τα 7€ (έξοδα αποστολής). Με τον δικό σου, στα ίδια γυαλιά, κόβει 6,25€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ρε σεις μου πετάει transaction declined βάζοντας κατευθείαν χρεωστική. πως σας άφησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μάλλον λόγω άλλης τράπεζας και χρεωστικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μάλλον λόγω άλλης τράπεζας και χρεωστικής τα cc κοινά δεν είναι? κάνουν διαχωρισμούς οι τράπεζες? θα δοκιμάσω και με άλλη κάρτα. παρακαλώ ας πει ο απο πάνω με ποια τράπεζα έκανε την συναλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Τι να σου πω. Έχω διαβάσει και από άλλους ότι μπόρεσαν να κάνουν αγορές απ έξω. Εγώ με Eurobank όσες φορές προσπάθησα έφαγα άκυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 τα cc κοινά δεν είναι? κάνουν διαχωρισμούς οι τράπεζες? θα δοκιμάσω και με άλλη κάρτα. παρακαλώ ας πει ο απο πάνω με ποια τράπεζα έκανε την συναλλαγή Εγώ αγόρασα με χρεωστική της Πειραιώς. Όταν πήγα να παραγγείλω και ένα ζευγάρι για τη γυναίκα μου και έβαλα χρεωστική της Alpha δεν προχώρησε η συναλλαγή. Ξανά έβαλα της Πειραιώς και όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εγώ αγόρασα με χρεωστική της Πειραιώς. Όταν πήγα να παραγγείλω και ένα ζευγάρι για τη γυναίκα μου και έβαλα χρεωστική της Alpha δεν προχώρησε η συναλλαγή. Ξανά έβαλα της Πειραιώς και όλα καλά. πλάκα κάνεις. με visa χρεωστική της πειραιως προσπαθούσα χθες το βράδυ και τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 πλάκα κάνεις. με visa χρεωστική της πειραιως προσπαθούσα χθες το βράδυ και τίποτα! Εμένα η VISA της Alpha δεν πέρασε ενώ η VISA της Πειραιώς πέρασε και τις 2 φορές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μηπως φτάει το ποσό? 40 ευρώ έβγαινε με τα μεταφορικά(2 ζευγάρια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackal22 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Εγω παρηγγειλα Δευτερα και σημερα ηρθαν πηρα 2 ζευγαρια. Tα air sky one και τα carey vegas gold one για την κοπελα μου. Θα σας πω εντυπωσεις συντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Έβαλαν 25-50% έκπτωση σε όλα τα ζευγάρια μονο για σημερα!</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα