evoracing Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Έχει κανείς έκδοση Ευρώπης και Αμερικής να μας βάλει μια φωτογραφία δίπλα δίπλα?
skatopaido Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 οι ανδρες λογικο ειναι να εχουν μεγαλυτερη κεφαλα .για να μην την πατησει καποιος το αναφερουμε.
zizu10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μιας και μιλάτε για οικονομικά γυαλιά, πρόσφατα πέτυχα κάποια Montana που μοιάζουν αρκετά με τα Hawkers. Τα γνωρίζει/έχει αγοράσει κανείς?
Mirkas7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πήρα 5 ζευγάρια(όχι όλα για μένα),έκαναν 20+ μέρες μέχρι να ρθουν. Δεν μετάνιωσα για την αγορά αυτή.Για τα λεφτά τους ο φακός ειναι αρκετά καλός,ο σκελετός απλός χωρίς κάτι το ιδιαίτερο
evoracing Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το καλό που έχει ο σκελετός είναι πως και να βρεχτεί από την θάλασσα (έχει τύχει να μπω όταν έδυε ο ήλιος που χτύπαγε στην θάλασσα και βάραγε στα μάτια) μετά τα ξεπλένεις με γλυκό νερό και είναι μια χαρά χωρίς να φοβάσαι μην πάθει κάτι ο μεταλλικός μεντεσές...
GeorgeGK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το καλό που έχει ο σκελετός είναι πως και να βρεχτεί από την θάλασσα (έχει τύχει να μπω όταν έδυε ο ήλιος που χτύπαγε στην θάλασσα και βάραγε στα μάτια) μετά τα ξεπλένεις με γλυκό νερό και είναι μια χαρά χωρίς να φοβάσαι μην πάθει κάτι ο μεταλλικός μεντεσές... Αυτό αναρωτιόμουν εγώ. Μπορείς να τα φορέσεις στην θάλασσα και αν πέσει νερό απλά ξεπλένεις με κανονικό και είναι κομπλε? Δεν χαλάει ο φακός ή κάτι τέτοιο?
evoracing Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Προσωπικά έχουν βραχεί 2 φορές και τις 2 τα ξέπλυνα με γλυκό νερό και είναι μια χαρα. Έχω σκελετό carbon black και μου κανει εντυπωση η ανθεκτικοτητα του ματ. Σε μερικά μετά από μερικές χρήσης ή και πλύσης το ματ αρχιζει και αποκταει γυαλαδα. Σε αυτά τίποτα! Αντιθέτως είναι όπως την 1η μερα! και ο σκελετος και ο φακος (chrome one)
GeorgeGK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Προσωπικά έχουν βραχεί 2 φορές και τις 2 τα ξέπλυνα με γλυκό νερό και είναι μια χαρα. Έχω σκελετό carbon black και μου κανει εντυπωση η ανθεκτικοτητα του ματ. Σε μερικά μετά από μερικές χρήσης ή και πλύσης το ματ αρχιζει και αποκταει γυαλαδα. Σε αυτά τίποτα! Αντιθέτως είναι όπως την 1η μερα! και ο σκελετος και ο φακος (chrome one) Ναι και εγώ τον ίδιο σκελετό έχω αλλά με τον φακό που είχε
zizu10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πήρα 5 ζευγάρια(όχι όλα για μένα),έκαναν 20+ μέρες μέχρι να ρθουν. Δεν μετάνιωσα για την αγορά αυτή.Για τα λεφτά τους ο φακός ειναι αρκετά καλός,ο σκελετός απλός χωρίς κάτι το ιδιαίτερο Για τα Montana ή τα Hawkers λες?
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Evo αν δε σου κανει κοπο να βαλεις καμια φωτο που να φαινεται καλα ο chrome κατω απο το φως του ηλιου! Με ενδιαφερει ο συγκεκριμενος για δευτερη αγορα. Οσο για το νερο αν δειτε το γραφουν και στο site οτι δεν εχουν θεμα
evoracing Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Evo αν δε σου κανει κοπο να βαλεις καμια φωτο που να φαινεται καλα ο chrome κατω απο το φως του ηλιου! Με ενδιαφερει ο συγκεκριμενος για δευτερη αγορα. Οσο για το νερο αν δειτε το γραφουν και στο site οτι δεν εχουν θεμα Ναι φυσικά! δυστυχώς σήμερα δεν έχει ήλιο. Έβγαλα κάποιες, τώρα αν θες και με ήλιο μου λες. Να θες να μάθεις το χρώμα που έχει ο φακός είναι σαν τον καθρέφτη αλλά σε ποιο μαύρο. Έβγαλα και μια με το πως φαίνεται μέσα από αυτά (υπάρχει ανάκλαση από πίσω, όταν τα φορά δεν φαίνεται τίποτα. 1
Rpanagos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εχει παρει κανεις κατι σε καφε σκελετο η φακο να δουμε πως φαινετε?
Tsenkis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλησπερες!!! θελω να παρω τα DIAMOND · ALL BLACK CLASSIC X, τα εχει αγορασει κανεις? σαν μεγεθος ειναι αρκετα μικρα? εχω τα RAYBAN CLUBMASTER αλλα τα oversized τα οποια ειναι λιγο μεγαλυτερα αλλα και καλυτερα πανω μου απ τα κανονικα, τα hawkers αυτα ειναι περιπου σαν τα κανονικα clubmaster? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα