Προς το περιεχόμενο

Hawkers γυαλια

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηρθαν απο Αμερική? ολα καλα?

μπηκα κι εγω στο αμερικανικο e-shop και μου εβγαλε μεταφορικα 7,21 $! τρελο! βεβαια απ' οτι βλεπω, οσο πιο πολλα ζευαγρια παιρνεις τοσο περισσοτερα τα μεταφορικα.

Πληρωσες με ευρω, σωστά? Υπηρξε κανενα θεμα στη μετατροπη απο ευρω σε δολλαρια? Σε χρεωσε τιποτα παραπανω το paypal?

φίλε μου σε ποια σελιδα μπήκες;;;
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορει να τσεκαρει καποιος κατοχος, αν υπαρχει παραμορφωση της εικονας: 1) οταν τα φοραμε και στριβουμε αργα το κεφαλι δεξια-αριστερα. 2)οταν τα βγαλουμε και κοιταξουμε τον εαυτο μας στην εξωτερικη πλευρα των φακων, και στριβουμε αργα δεξια-αριστερα πανω-κατω το σκελετο.

Το tracking ειχε μεινει στις 12/6 αλλα εμενα σημερα μου ηρθαααααν :D

Ειναι πολυ ωραια οπως αναμενοταν, ηρθαν μεσα σε πορτοκαλι κουτια και πανινες θηκες

<p>:)</p>

<p><br />

</p>

• Like 1

επειδη θα κανω την πρωτη μου παραγγελια στα hawkers τι διαφορα εχουν;;

http://hawkersco.com/products/carbon-black-dark-one

http://hawkersco.com/products/black-dark-one-x

επειδη θελω μαυρο φακο με σκουρο σκελετο απλα με παραξενευει η διαφορα τιμης...επισης εκτος απο τον SS15 εχουμε κανεναν αλλο κωδικο εκπτωσης;;περιπου ποσες μερες κανουν να ερθουν;;

εγω παντως που δοκιμασα εναν φακο σκουρο με καθρεφτη, ηταν Γ.Τ.Π. !!! Τον ειχε μονο 2 βδομαδες το παιδι και μου ειπε και αυτος οτι ειναι μονο για παραλια..

Στελιο το ενα ζευγαρι εχει ματ σκελετο.

Ας μη ξεχναμε οτι μιλαμε για γυαλια των 25€ μεσο ορο. Μην εχουμε απαιτησεις λες και κανουν 100.

• Like 1

εγω παντως που δοκιμασα εναν φακο σκουρο με καθρεφτη, ηταν Γ.Τ.Π. !!! Τον ειχε μονο 2 βδομαδες το παιδι και μου ειπε και αυτος οτι ειναι μονο για παραλια..

Τι ακριβως δεν σου-του αρεσε!

Για να ξερουμε και εμεις που θελουμε να παρουμε ;)

Τι ακριβως δεν σου-του αρεσε!

Για να ξερουμε και εμεις που θελουμε να παρουμε ;)

ηταν πολυ σκοτεινος ο φακος και εμενα μου φανηκε σαν να ειχε χαλασει.. Σαν κατι παρομοια που ειχα παρει απο το αττικα (για αγορες ανω 100 ευρω επαιρνες γυαλια απο 50-> 10 ευρω)

Αμα θελετε να παρετε  θα προτεινα να δειτε τους ανοιχτους φακους ή τα αλλα μονο για παραλια..

ηταν πολυ σκοτεινος ο φακος και εμενα μου φανηκε σαν να ειχε χαλασει.. Σαν κατι παρομοια που ειχα παρει απο το αττικα (για αγορες ανω 100 ευρω επαιρνες γυαλια απο 50-> 10 ευρω)

Αμα θελετε να παρετε  θα προτεινα να δειτε τους ανοιχτους φακους ή τα αλλα μονο για παραλια..

Εγώ πάντως που πήρα αυτά 

http://hawkersco.com/products/carbon-black-dark-one

δεν θα το έλεγα ότι έχουν ιδαίτερα σκοτεινό φακό. Μια χαρά μου φαίνονται εμένα. Τώρα εξαρτάται που θες να φοράς τα γυαλιά. Εγώ όταν μπω σε εσωτερικό χώρο,καφετέρια κλπ τα βγάζω. Αλλά όταν είμαι έξω δεν μου φαίνεται να είναι σκοτεινά όπως το λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...