Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πόνο στα μάτια εννοώ με τα μυωπίας! μην τρομάζεις, απλά απόφυγε τα... Πολαριζεντ σε πάγκο δεν θα βρεις! Κατσε να ξεκαθαρισουμε κατι.. 1)Τα πολαριζεντ ειναι τα λεγομενα καθρευτης σωστα? 2)Δεν παραμορφωνουν ακριβως,απλα αν δεις μισο φακο βλεπεις οτι το αντικειμενο απεναντι αν ειναι μια ευθεια γραμμη πχ στον φακο την διχνει λιγο σε διαφορετικο σημειο..αλλα δνε την ,μεγενθυνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Όχι βρε το φίλτρο του φακού είναι! Δεν σε κατάλαβα.. Στα δείχνει ποιο μακριά? και πάλι πρέπει όταν τα φοράς να μην έχει καμιά διαφορά με το κανονικό! αυτό για το θέμα μυωπίας (μπορεί να αυξηθεί), τώρα για τα φίλτρα που έχει ο φακός πάμε αλλού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer20 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Λοιπόν μου ήρθαν σήμερα και τα δικά μου.. Παρασκευή βράδυ τα παρειγγειλα και έφυγαν απο την Ισπανία χτες όποτε σας προτείνω να μην τα παραγγείλετε π/σ/κ γιατί δεν τα φέρνουν! Πήρα αυτά που φοράει η κοπέλα εδώ Ορίστε και μερικές φωτο πως ειναι απο κοντά, φαντάζομαι λόγω ελληψης ηλίου δεν ειναι τόσο έντονοι οι καθρέφτες όπως στην δικιά τους φωτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Όχι βρε το φίλτρο του φακού είναι! Δεν σε κατάλαβα.. Στα δείχνει ποιο μακριά? και πάλι πρέπει όταν τα φοράς να μην έχει καμιά διαφορά με το κανονικό! αυτό για το θέμα μυωπίας (μπορεί να αυξηθεί), τώρα για τα φίλτρα που έχει ο φακός πάμε αλλού! Δες την φωτο για να καταλαβεις αυτο που σου λεω...ειναι λιιιιγο ποιο κατω τα γραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 @evoracing Μπορείς να ρωτήσεις τον θείο σου, αν μπορούμε να βάλουμε φακούς μυώπιας (για ήλιο όμως) στον σκελετό των carbon black? Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 σε μαντράχαλο 1.90 με κεφάλα θα κάτσουν καθόλου καλά μιας και δεν βλέπω sizes να έχει ή θα είμαι σαν αυτίκας? έχει κανείς εμπειρία από αυτά? τέλος, παραγγέλνουμε δευτέρα για να τα έχουμε έως παρασκευή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pariparou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εγώ σήμερα μόλις παρήγγειλα τα Site: FUSION EMERALD και τα Site: FUSION DAYLIGHT . Ούτε σε αυτά το σήμα φαίνεται ανάγλυφο. Είναι σίγουρο ότι θα φύγει ή ξέρουμε να άλλαξε κάτι στις καινούργιες παρτίδες; Επίσης, έχει πάρει κανείς τα Site: CRYSTAL BLACK · BLUE CHROME ONE να μου πει εντυπώσεις γιατί τα ζαχαρώνω για επόμενη παραγγελία Όσο για κωδικό, εμένα που η παραγγελία πήγε στα 60 ευρώ συνέφερε ο REDDIT25 που δίνει 25% έκπτωση. Αλλά τα μεταφορικά είναι 7 ευρώ οπότε μπορεί για μικρότερα ποσά να συμφέρουν άλλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Για μικρά ποσά συμφέρει το SHIPPING νομίζω περισσότερο μιας και με αυτόν έχει δωρεάν μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δες την φωτο για να καταλαβεις αυτο που σου λεω...ειναι λιιιιγο ποιο κατω τα γραμματα Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που εννοείς δεν φαίνεται κακό πάντως, το θέμα είναι τι φίλτρα έχει.. @evoracing Μπορείς να ρωτήσεις τον θείο σου, αν μπορούμε να βάλουμε φακούς μυώπιας (για ήλιο όμως) στον σκελετό των carbon black? Σε ευχαριστώ. Εννοείς να κρατήσεις τον σκελετό και να βάλεις άλλους φακούς? στο λέω από τώρα γίνεται. Και είμαι κατά 99% σίγουρος! θα τον ρωτήσω βέβαια και θα σου πω. σε μαντράχαλο 1.90 με κεφάλα θα κάτσουν καθόλου καλά μιας και δεν βλέπω sizes να έχει ή θα είμαι σαν αυτίκας? έχει κανείς εμπειρία από αυτά? τέλος, παραγγέλνουμε δευτέρα για να τα έχουμε έως παρασκευή? Σε όσους έχω δει να τα φοράνε τους πάει. Από κοντούς λεπτοκαμωμένους μέχρι 2μετρα pitbull Αν σε βοηθάει από μπροστά το πλάτος είναι 14cm 4.8cm ύψος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Για μικρά ποσά συμφέρει το SHIPPING νομίζω περισσότερο μιας και με αυτόν έχει δωρεάν μεταφορικά Ε παιξτε λιγο με τα κουπόνια να δείτε πιο συμφέρει. Αν και θα συμφωνήσω πως το free shipping συμφέρει πιο πολύ γιατί είναι 7 ευρώ μείον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer20 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εγώ σήμερα μόλις παρήγγειλα τα Site: http://hawkersco.com/products/fusion-emerald">FUSION EMERALD και τα Site: http://hawkersco.com/products/fusion-daylight">FUSION DAYLIGHT . Ούτε σε αυτά το σήμα φαίνεται ανάγλυφο. Είναι σίγουρο ότι θα φύγει ή ξέρουμε να άλλαξε κάτι στις καινούργιες παρτίδες; Επίσης, έχει πάρει κανείς τα Site: http://hawkersco.com/products/crystal-black-blue-chrome-one">CRYSTAL BLACK · BLUE CHROME ONE να μου πει εντυπώσεις γιατί τα ζαχαρώνω για επόμενη παραγγελία Όσο για κωδικό, εμένα που η παραγγελία πήγε στα 60 ευρώ συνέφερε ο REDDIT25 που δίνει 25% έκπτωση. Αλλά τα μεταφορικά είναι 7 ευρώ οπότε μπορεί για μικρότερα ποσά να συμφέρουν άλλοι. Τα blue chrome one εχω εγω δες 4 posts πάνω απ το δικό σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pariparou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τα blue chrome one εχω εγω δες 4 posts πάνω απ το δικό σου Ααα νόμιζα ότι ήταν τα chrome σκέτο. Επειδή δεν το πολυκαταλαβαίνω από τη φωτογραφία, οι φακοί είναι ασημένιοι ή μπλεδίζουν ελαφρά όπως φαινεται στο σάιτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer20 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ααα νόμιζα ότι ήταν τα chrome σκέτο. Επειδή δεν το πολυκαταλαβαίνω από τη φωτογραφία, οι φακοί είναι ασημένιοι ή μπλεδίζουν ελαφρά όπως φαινεται στο σάιτ; Μπλεδιζουν λιγο βέβαια δεν τα εχω δει σε πολύ ήλιο να σου πω αν γίνεται πιο έντονο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Παίδες μου παραγγειλαν και εμενα χτες κατα τις 8 το απόγευμα γυαλιά απο την hawkers μου ήρθε το email με τον κωδικό μου αλλα το tracking number δεν δουλεύει στο site της dhl λέει οτι χρειάζεται μερικές ώρες λέτε να εχει γινει τιποτα να στείλω email η να περιμένω σημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Παίδες μου παραγγειλαν και εμενα χτες κατα τις 8 το απόγευμα γυαλιά απο την hawkers μου ήρθε το email με τον κωδικό μου αλλα το tracking number δεν δουλεύει στο site της dhl λέει οτι χρειάζεται μερικές ώρες λέτε να εχει γινει τιποτα να στείλω email η να περιμένω σημερα? Νομίζω το tracking που σου στέλνουν ποτέ δεν δουλεύει! Θα σου στείλει άλλο η DHL με mail. Έτσι θυμάμαι είχε γίνει και σε εμένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα