Peri_91 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Έστειλα mail με τα ξεβαμμένα γυαλιά του quote παραπάνω, μου απάντησαν τα κλασικά και μου ζήτησαν να διαλέξω άλλο μοντέλο γιατί τα magma red δεν υπήρχαν πια. Πήρα τα Diamond Black - Dark Classic (δεν υπάρχουν πλέον ούτε αυτά στο site) και τα παρέλαβα σήμερα. Τα γυαλιά φαίνονται πιο ποιοτικά και πιο προσεγμένα απ την προηγούμενη φουρνιά, οι φακοί πρέπει να είναι η ίδια φάση, αλλά λόγω συννεφιάς δε τα φόρεσα για να σας μεταφέρω περισσότερα. Δηλαδη διαλεγεις ενα αλλο και σου το στελνουν ετσι απλα? Μπραβο τους! φανταζομαι και χωρις καποια χρεωση? Ζητανε πισω το παλιο? δε νομιζω...τι να το κανουν? Επίσης, εχει παρει κανείς αυτο το μοντελο να μου πει μια γνωμη ή να στειλει καμια φωτο? http://hawkersco.com...cts/air-sky-one το λογοτυπο στο πλαι ειναι σκαλιστο ή ζωγραφιστο, αρα θα ξεβαψει με τα νερα το καλοκαιρι? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ναι, διαλέγεις κάποιο μοντέλο που υπάρχει σε στοκ, της ίδιας αξίας μ αυτό που είχες αγοράσει και στο στέλνουν, δε χρεώνεσαι ούτε μεταφορικά. Το παλιό το κρατας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peri_91 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ναι, διαλέγεις κάποιο μοντέλο που υπάρχει σε στοκ, της ίδιας αξίας μ αυτό που είχες αγοράσει και στο στέλνουν, δε χρεώνεσαι ούτε μεταφορικά. Το παλιό το κρατας. και πολυ καλα εκαναν! μπραβο! Σε ποοες περιπτωσεις πλην του να ξεβαψει ο βραχιονας, κανουν αλλαγη? αν χαλασει η επιστρωση του φακου πχ? εχουν καποια πολιτικη ας πουμε? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 δε ρωταω για τον φακο αλλα για τον σκελετο!!! εστω με ποιο γυαλι ειναι ολοιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ακομα να τα παει καποιος σε οπτικο να ξερουμε 100% περι τινος προκειτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 δε ρωταω για τον φακο αλλα για τον σκελετο!!! εστω με ποιο γυαλι ειναι ολοιδια? Ο σκελετός είπαμε είναι μέτριας ποιότητας. Δεν το λες και άθλιας όμως είναι των πάγκων. Υπάρχουν με μεταλλικό μεντεσέ και πλαστικό. Πάντως και το πλαστικό τους δεν είναι κακής ποιότητας, ακόμα και τα ματ είναι αρκετά καλά! Εξάλλου 30€ με polaroid φακό είναι τι άλλο θες? Ακομα να τα παει καποιος σε οπτικο να ξερουμε 100% περι τινος προκειτε? Είχα γράψει και εγώ κάτι σελίδες πίσω, τα πήγα και μου είπε σαν φακός είναι πολύ καλός. Polaroid και δεν σου κάνει καμιά ζημιά στα μάτια. Ο σκελετός ότι είπα πάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Polaroid και δεν σου κάνει καμιά ζημιά στα μάτια. Τι εννοεις? Οι απλοι φακοι αν ειναι μουφα κανουν ζημια?(οχι οι πολαροιδ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Τι εννοεις? Οι απλοι φακοι αν ειναι μουφα κανουν ζημια?(οχι οι πολαροιδ) Προφανώς! ειδικά αν τα φοράς και τα βλέπεις ποιο μακριά τα πράγματα εκεί να δεις... Αλλιώς όλοι από τους πάγκους θα έπαιρναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μιας και σκέφτομαι να κάνω τώρα τα παραγγελία αυτά τα έχει κάποιος να μου πει για το σκελετό αν του έβγαλε πρόβλημα?( βλέπω που λέτε ότι σε κάποιους ξεβαψαν κλπ) http://hawkersco.com/products/carbon-black-dark-one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Όχι, το branding σ αυτά είναι σκαλιστό, στα παλιά ήταν εκτύπωση ίδιας ποιότητας με τα προσωρινά tattoo που βρίσκεις σε τσίχλες. btw, οι φακοί είναι polarized και όχι Polaroid, το 2ο είναι brand name. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Όχι, το branding σ αυτά είναι σκαλιστό, στα παλιά ήταν εκτύπωση ίδιας ποιότητας με τα προσωρινά tattoo που βρίσκεις σε τσίχλες. btw, οι φακοί είναι polarized και όχι Polaroid, το 2ο είναι brand name. Οκ ty. Οπότε προχωράω στην αγορά και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Προφανώς! ειδικά αν τα φοράς και τα βλέπεις ποιο μακριά τα πράγματα εκεί να δεις... Αλλιώς όλοι από τους πάγκους θα έπαιρναν! Αρα ο φακος δεν πρεπει να παραμορφωνει καθολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μιας και σκέφτομαι να κάνω τώρα τα παραγγελία αυτά τα έχει κάποιος να μου πει για το σκελετό αν του έβγαλε πρόβλημα?( βλέπω που λέτε ότι σε κάποιους ξεβαψαν κλπ) http://hawkersco.com/products/carbon-black-dark-one Αν εννοείς το χρώμα, μια εβδομάδα που τα έχω δεν έχω κάποιο πρόβλημα και ούτε γρατσουνιουνται εύκολα! Όχι, το branding σ αυτά είναι σκαλιστό, στα παλιά ήταν εκτύπωση ίδιας ποιότητας με τα προσωρινά tattoo που βρίσκεις σε τσίχλες. btw, οι φακοί είναι polarized και όχι Polaroid, το 2ο είναι brand name. Ναι σορρυ μπερδεύτηκα! Αρα ο φακος δεν πρεπει να παραμορφωνει καθολου? Καθόλου όμως! είναι σαν της μυωπίας που σου λένε αν δεν έχεις να μην τα φοράς καθόλου! αν πάρεις και φορέσεις δεν σε πονάνε τα μάτια σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καθόλου όμως! είναι σαν της μυωπίας που σου λένε αν δεν έχεις να μην τα φοράς καθόλου! αν πάρεις και φορέσεις δεν σε πονάνε τα μάτια σου? Απλα επηδη εχω γυαλια και παραμορφωνουν δεν εχω παρακολουθησει πονο στα ματια!(με αναστατωσες τωρα) Δηλαδη μου λες οτι αν παιρνουμε απο παγκους πολαριζεντ δεν εχουμε θεμα?καλα καταλαβα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Απλα επηδη εχω γυαλια και παραμορφωνουν δεν εχω παρακολουθησει πονο στα ματια!(με αναστατωσες τωρα) Δηλαδη μου λες οτι αν παιρνουμε απο παγκους πολαριζεντ δεν εχουμε θεμα?καλα καταλαβα? Πόνο στα μάτια εννοώ με τα μυωπίας! μην τρομάζεις, απλά απόφυγε τα... Πολαριζεντ σε πάγκο δεν θα βρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα