billpao Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τοσο πολυ? Ποσο ελεγε αρχικα οτι κανει η παραγγελια? 14 μέρες οπότε δεν τους στέλνω ακόμα e-mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ξέρει κανείς πως αφαιρήται ο φακός? Θέλω να βάλω τον ματ σκελετό από τα black dark στους φακούς chrome one Έχει κανείς απάντηση σε αυτό?? Λογικά θα δέχτηκαν πολλές παρατηρήσεις και ξανά βγάλαν το chrome one και άλλα μοντέλα με την ανάγλυφη επιγραφή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoomWrath21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ευτυχώς εγώ πρόλαβα και παρήγγειλα πριν εξαντληθεί το γυαλακιιι,γράφει οτι είναι "processed" αρα την αλλη βδομάδα λογικά θα τα έχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εμένα έχουν περάσει 12 μέρες και το tracking number ακόμα δεν δουκεύει :/ Εμενα χτες μ εστιλαν mail που λεει is being processed και μολις εχουν tracking number θα μ το στειλουν.Οποτε ας κανουμε υπομονη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 παρατηρησα αυξηση τιμης η μου φαινεται; απο 30 40 πηγε ενα μοντελο που ειδα πριν καμια βδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 παρατηρησα αυξηση τιμης η μου φαινεται; απο 30 40 πηγε ενα μοντελο που ειδα πριν καμια βδομαδα. Για ποια λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εμενα χτες μ εστιλαν mail που λεει is being processed και μολις εχουν tracking number θα μ το στειλουν.Οποτε ας κανουμε υπομονη Μου έστειλα και εμένα χθες το μεσημέρι mail που λεει is being processed και το απόγευμα tracking number. Οπότε αύριο-μεθαύριο θα έχουν φτάσει φανταζομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Μου έστειλα και εμένα χθες το μεσημέρι mail που λεει is being processed και το απόγευμα tracking number. Οπότε αύριο-μεθαύριο θα έχουν φτάσει φανταζομαι. Μου ηρθε και μενα το link της dhl και ηδη ειναι Ελλαδα.Αντε να δουμε τι σοι γυαλια πηραμε Επεξ/σία 29 Μαΐου 2015 από Menelaos83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μου ηρθε και μενα το link της dhl και ηδη ειναι Ελλαδα.Αντε να δουμε τι σοι γυαλια πηραμε Μου ήρθαν πριν κανένα 5λεπτο. Καλά φαίνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalaSotiris Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα τα carbon black dark one. Είναι αρκετά καλά. 3 μέρες έκαναν να έρθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μου ήρθαν πριν κανένα 5λεπτο. Καλά φαίνονται Ναι μια χαρα ειναι για τα λεφτα τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoomWrath21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και μένα ηρθααααν,ειναι και γαμωωω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Φωτο παιδες φωτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλοριζικα! Καλα εριξα τρελλο γελιο. Φευγοντας απ τ γυμναστηριο μιλαγα με μια φιλη. Και κανει τη μαγικη κινηση παει να βαλει σα στεκα γυαλια ηλιου. Παιδια πως διεκρινα αμεσα το λογοτυπο, αστραψε το ματι μου!! Της τα βουτηξα κ ετρεξα στον καθρεφτη χαχαχα! Νταξει ετυχε πολυ καλα που τα δοκιμασα, μου πανε ωραια και σαν ποιοτητα ειναι μια χαρα, λεω κ εγω οτι δεν ειναι σε καμια περιπτωση σαν αυτα που χουν στα περιπτερα πχ. Τα δε λεει κ οπτικος κ ειπε οτι ειναι κομπλε Αυτη τα χε σε μπλε που χει καταργηθει γαμωτο!! Ηταν τελειο χρωμα. Δε νομιζω να παρω μονο ενα ζευγαρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Φωτο παιδες φωτο Ετοιμάζεται. Οι γυφτοί ούτε ένα μαντιλάκι δεν μου ειχαν στο πακέτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα