geortsaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 πλεον στελνουν αυτο.. μαλλον στειλανε πολλοι.. να σταλθει φωτογραφια και αν το κρινουν οτι ειναι δικο τους λαθος τοτε θα γινει αντικατασταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 πλεον στελνουν αυτο.. μαλλον στειλανε πολλοι.. να σταλθει φωτογραφια και αν το κρινουν οτι ειναι δικο τους λαθος τοτε θα γινει αντικατασταση.. Προφανος και θελουν φωτογραφια... Δεν μπορεις με αερολογιες να θες αλλαγη!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εγώ τσίμπησα τα Carbon Black · Dark One τετάρτη απόγευμα, και Παρασκευή πρωί μου ήρθαν (κέντρο Αθήνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εγώ τα ίδια πήρα, μου ήρθε το mail επιβεβαίωσης ότι θα μου τα στείλουν χτες το πρωί και σήμερα στις 5 μου ήρθαν. Θεοί απλά! και έχει και αυτοκόλλητο μέσα που λέει #JOINTHEREVOLUTION... Just <3 Nodas σου λέω για μεγάλο σκάλωμα το μυγάκι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PtiteCl0wne Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Πως είναι ο φακός σε σύγκριση με αυθεντικά;; αξίζει η αγορά τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Αυθεντικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoomWrath21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Εγω λογικα θα παρω αυτα εδω http://hawkersco.com/products/diamond-black-dark-classic. Ελπιζω ο φακος να ειναι καλος για την τιμη,τι αποψη εχει οποιος εχει παρει απο εκει? (πω 10 μερες κιολας μεχρι να ερθει) Πως είναι ο φακός σε σύγκριση με αυθεντικά;; αξίζει η αγορά τους; Και αυτα μαρκα ειναι απλα δεν ειναι μαρκα ray ban οποτε δεν μπορεις να λες οτι ειναι μουφα,ειναι αυθεντικα hawkers δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Γιατι καθε φορα βλεπω και αλλα γυαλια? Δεν υπαρχουν καπου ολα μαζι σε μια λιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PtiteCl0wne Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Εγω λογικα θα παρω αυτα εδω http://hawkersco.com/products/diamond-black-dark-classic. Ελπιζω ο φακος να ειναι καλος για την τιμη,τι αποψη εχει οποιος εχει παρει απο εκει? (πω 10 μερες κιολας μεχρι να ερθει) Και αυτα μαρκα ειναι απλα δεν ειναι μαρκα ray ban οποτε δεν μπορεις να λες οτι ειναι μουφα,ειναι αυθεντικα hawkers δηλαδη. Δεν είπα ότι είναι μουφα,ρώτησα πως είναι ο φακός σε σχέση με τα αυθεντικά rayban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Εγω λογικα θα παρω αυτα εδω http://hawkersco.com/products/diamond-black-dark-classic. Ελπιζω ο φακος να ειναι καλος για την τιμη,τι αποψη εχει οποιος εχει παρει απο εκει? (πω 10 μερες κιολας μεχρι να ερθει) Και αυτα μαρκα ειναι απλα δεν ειναι μαρκα ray ban οποτε δεν μπορεις να λες οτι ειναι μουφα,ειναι αυθεντικα hawkers δηλαδη. Που μένεις? εμένα έκανε 1.5 μέρα το γρηγορότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoomWrath21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Που μένεις? εμένα έκανε 1.5 μέρα το γρηγορότερο.Την δευτέρα θα παραγγειλω βασικά,απλα είδα οτι λέει αποστολή σε 10 μέρες,δεν ισχυει? (Αθηνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μπορεί να ανεβάσει κάποιος φωτό από Carbon Black · Dark One ή Black · Dark One X? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Θα τσιμπησω και εγω κανενα.Ωραια φαιντονται και πολυ φθηνα.Τωρα για 30 ευρω δεν περιμενω και καμια φοβερη ποιοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Την δευτέρα θα παραγγειλω βασικά,απλα είδα οτι λέει αποστολή σε 10 μέρες,δεν ισχυει? (Αθηνα) Ούτε καν! όπως σου είπα 1-2 το πολύ 3 μέρες και σου έρχονται με DHL... Μπορεί να ανεβάσει κάποιος φωτό από Carbon Black · Dark One ή Black · Dark One X? *Ο φακός μια χαρά μαύρος είναι απλά χτυπάει και από πίσω φως. Όταν χτυπάει από μπροστά τα μάτια σου δεν φαίνονται καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ωραίος ευχαριστώ. Απ ότι κατάλαβα τα Black · Dark One X είναι το ίδιο μόνο με γυαλιστερά πλαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα