Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Έχω Μ/Β με το nForce2, αλλά μου παρουσιάζει προβλήματα στη ρύθμιση του 5.1 που πρόσφατα αγόρασα. Συγκεκριμένα μου πετάει "unsupportet operation attempted" και κολλάει. Στο site της nVidia είδα ότι υπάρχει νέα έκδοση του software για το Soundstorm, αλλά δεν υπάρχει link για κατέβασμα. Ξέρετε κάτι ή τα έχω μπερδέψει τελείως; ΤΗΝΧ
Dark_son20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 pia mobo? merikes opws i chaintech mou thelei alous drivers...
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 MSI-K7N2G, με κατεβασμένους τους τελευταίους οδηγούς.
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Oi drivers einai apo thn nVidia (2.45 gia XP) kai epsaxa kai me to LIVE UPDATE kai den vrhka tipota.
Dark_son20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 den kserw.... gia dokimase aftous apo to site tis msi mipos tous exei tropopoiisei katholou.... http://download.msi.com.tw/support/dvr_exe/nForce2sys_WinXP.exe
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 To katevasa xtes kai oxi mono den eftiakse tipota, alla sthn egkatastash me enhmerwse pws h version tou SOUNDSTORM.EXE pou eixa hdh mesa, htan newterh apo auth pou eixe to paketo... Euxaristw gia th vohtheia pantws, pou tha paei, tha to lysw
manik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Οι 2.45 είναι οι τελευταίοι drivers για το nForce.Μήπως έχεις βάλει όμως τον driver για άλλα Windows?Τι κάνεις την στιγμή που σου πετάει το μήνυμα?
Πέτρος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Τους οδηγούς για ΧΡ έχω. Το πρόγραμμα ημιλειτουργεί. Πατώντας "next" περνάω τις 3-4 πρώτες οθόνες, ρυθμίζω τον αριθμό των ηχείων και τις πρώτες επιλογές (και πράγματι δουλεύουν σωστά), αλλά στη συνέχεια κολλάει και δε μου "δίνει" την καρτέλα όπου βρίσκονται όλες οι ρυθμίσεις για το Dolby (οι ρυθμίσεις μετά την εναλλακτική σύνδεση ηχείων). Όσο για το τι κάνω όταν πετάει το μήνυμα, απλά βρίζω... ΤΗΝΧ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.