Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αν μπορειται να με βοηθησετε εχω ενα νοκια 620 μου επεσε στο νερο και δεν ανοιγει καθολου τι μπορει να εχει παθει και ποσο μπορει να μου κοστισει...

Δημοσ.

ρε μεγαλε εχεις γραψει παντου για το αναθεματισμενο νερο, σου απαντησα 3 4 λεπτα μετα που το εγραψες αλλα πολυ πιθανον να μη θυμασαι που εχεις γραψει.

Δημοσ.

τιναξε το, προσεκτικα με πιστολακι και σε ταπερ με ρυζι για 2 3 μερες, ηταν λαθος που προσπαθησες να το ανοιξεις.

Δημοσ.

2 βδομαδες; και αρχισες να ποσταρεις παντου πανικοβλητος τι να κανεις; νομιζα σου επεσε κατι λεπτα πριν ποσταρεις.

πας για αλλο κινητο φιλε μου δυστυχως. για διευκολυνση σου και δεδομενης της δυσκολης οικονομικης καταστασης που περναμε ριξε μια ματια στις αγγελιες, που υπαρχουν σε περιπτωση που δε γνωριζεις, υπαρχουν πολυ καλες ευκαιριες σε ελαφρα μεταχειρισμενα ακομα και σε σφραγισμενα.

αν χρειαστεις καποια βοηθεια στο τι να επιλεξεις μπορεις να ανοιξεις καποιο αλλο θεμα και χαρα μας να σε βοηθησουμε στην επιλογη. :-)

Δημοσ.

Αν βρεις πουθενα αυτο 

πιθανον στα βιομηχανικα .....και βαλεις μεσα το κινητο χωρις μπαταρια υπαρχει μια στο εκατομυριο να ρουφηξει την υγρασια(ειναι αυτο που εχουν τα λευκα σακουλακια μεσα στα ηλεκτρονικα που αγοραζουμε....το γνωστο σιλικα τζελ)απορροφα μεγαλα ποσοστα υγρασιας......
Δημοσ.

Το κινητο  το εχει  ενα φιλος μου του επεσε στο νερο μετα το στεγνωσε λιγο και μετα ξαναεκλεισε βραχικυκλωση πιστευω εχει παθει...

Δημοσ.

Υπάρχουν ειδικές σακούλες από το amazon Που το βάζεις μέσα σε αυτές 24 ώρες και απορροφούν την υγρασία...το είδα τυχαία στο discovery channel

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...