nikolakisteo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Παιδιά μία βοήθεια σε ένα πρόβλημα που έχω! Έχω μία τηλεόραση SONY KDL-32U2000 εδώ και πολλά χρόνια. Μια χαρά τηλεόραση και χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι εχτές το βράδυ που ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Μαύρισε και δεν ανάβει κανένα λαμπάκι. Την έβγαλα από την πρίζα και την άφησα λίγη ώρα εκτός και όταν την ξαναέβαλα στην πρίζα δούλεψε κανονικά για 2-3 λεπτά και μετά πέθανε πάλι. Σήμερα την ξαναέβαλα στην πρίζα ξαναδούλεψε 2-3 λεπτά και μετά πάλι νέκρωσε. Προφανώς με το που ζεσταίνετε λίγο νεκρώνει. Δεν πρέπει να είναι τροφοδοτικό γιατί δεν θα άναβε καθόλου. Ξέρει κάποιος που μπορεί να οφείλετε το παραπάνω πρόβλημα??? Μπορεί να επισκευαστεί και αν ναι αξίζει να επισκευαστεί ή την πετάω και πάω σε άλλη??? Μία βοήθεια παιδιά αν ξέρει κάποιος?? Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Και ομως τροφοδοτικό είναι. Και μάλιστα κατα πασα πιθανότητα επισκευαζεται οκονομικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakisteo Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ φίλε μου. Νόμιζα ότι αν ήταν τροφοδοτικό δεν θα άναβε καθόλου. Τώρα που ανάβει δίχνει 1 λεπτό και σβύνει πίστευα ότι ήταν η πλακέτα και με το που ζεσταίνεται κλείνει και δεν ανάβει κανένα φωτάκι ούτε αν την βγάλω και την ξαναβάλω στην πρίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ειναι τροφοδοτικο 99%. Και μαλλον η κλασσικη βλαβη με φουσκωμενους πυκνωτες. Πολυ απλη επισκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakisteo Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα δω τι μπορώ να κάνω, και κατα πόσο συμφέρει η επισκευή της . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα