Hamurabi Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Παιδια καλησπερα.έχω τα 7αρα κ εδώ και δύο μέρες ανοιγω τον υπολογιστή και όταν Πατάν κωδικό στο user για να μπω με πεταει παλι στην ίδια οθόνη. Τι είναι παλι αυτό;
Hamurabi Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Όχι αλλα το ίδιο cd έχω σε αλλα δύο pc και δουλεύουν χρόνια Συγνώμη παιδιά τανwindows 8 έχω,μπερδεύτηκα
Hamurabi Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Έχω ένα user admin και άλλο ένα σαν απλο user. Στον διαχειριστη μπαίνει κανονικά ενώ στον άλλο κανείς αυτοί που σας είπα. Αν λαμβάνει και τον άλλο διαχειριστη τοτε μπαίνει κανονικά. Τι κουλο είναι αυτό..
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν κατάλαβα τίποτα από την περιγραφή σου, αλλά αφού μπαίνεις σαν διαχειριστης διέγραψε το προφίλ του χρήστη και φτιάξε ένα νέο, αφού σώσεις τα αρχεία που ενδεχομένως χρειάζεσαι
vangelisbb Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Χαλασμένο προφίλ κάνε ότι σου είπε ο NikosKallithea
Hamurabi Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Το έκανα αλλα συμβαίνει ακριβως το ιδιο και στο νεο προφίλ ,εκτός αν το κανω administrator οποτε και μετα δουλευει κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα