frozex Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Λοιπόν είμαι σε δίλημμα, από την μία σκέφτομαι να πάρω κινητό ώστε να το έχω πάντα μαζί μου και από την άλλη να πάρω tablet ώστε να έχω μια μεγαλύτερη οθόνη για την χρήση που το θέλω και να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι στο σπίτι. Να πω αρχικά πως έχω σκοπό να διαθέσω μέχρι 150€ αλλά αν αξίζει και έχει τεράστιες διαφορές με το αμέσως επόμενο θα έδινα και 200. Λοιπόν από την μία θέλω το κινητό ώστε να μπορώ να το έχω πάντα μαζί μου για internet και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες (και κανά παιχνιδάκι) και από την άλλη θέλω το tablet για να βλέπω το βράδυ πιο ευχάριστα τις ταινίες. Τα χαρακτηριστικά που θέλω να διαθέτουν είναι 2-3GB RAM, 16+GB αποθηκευτικό χώρο (καλά θα ήταν αν δεχόντουσαν και μια κάρτα μνήμης), μια καλή μπαταρία, η ανάλυση οθόνης θα ήθελα να είναι 720p+ (αν βρεθεί κάτι με 1080 θα ήταν τεράστιο +),να υποστηρίζουν 4G LTE δίκτυα (το tablet όχι τόσο αλλά το κινητό σίγουρα) , για το κινητό οι κάμερες να είναι: η μπροστά 5+ΜP και η πίσω 12+ (και το tablet θέλω να έχει κάμερες αλλά σε αυτό δεν με πολυνοιάζουν οι αναλύσεις). Από λογισμικά θα ήθελα το tablet να έχει Windows 8.1 και το smartphone σε android να παίρνει την αναβάθμιση για τα 5.0+ αλλιώς και Windows δεν με χαλάνε. Ωραία θα ήταν η γλώσσα του menu να είναι στα Ελληνικά αλλά και με Αγγλικά λογικά θα τα καταφέρω. Έχω καταλάβει πως στα χρήματα που διαθέτω κάτι επώνυμο και γνωστό (κατασκευαστή) δεν υπάρχει, αλλά θα ήθελα να ξέρω σε περίπτωση βλάβης υπάρχει τρόπος επιστροφής και επισκευής (ειδικά αν το πρόβλημα υπάρχει από την πρώτη μέρα, δηλαδή αστοχία υλικού) ή πρέπει να συμβιβαστώ με την αγορά που έκανα και να πληρώσω κάποιον ιδιώτη τεχνικό; Αυτά πάνω κάτω. Από κινητά έχω κάτι στο νου μου που είδα εδώ στο insomnia και η αλήθεια είναι πως αυτό ήταν η αφορμή για το σημερινό θέμα, από tablet δεν έχω κάτι. Site: Smartphone Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα.
mary Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 η μέση λύση είναι το phablet, δλδ κινητο αλλά με οθονη 5,1 ως 6,9 ιντσες. Αρα αυτοματως πας σε Note, τωρα τι Note, εσυ ξες. Τα πιο μπομπα ειναι πιο ακριβα....
rfc Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εγω εχω ενα ταβλετ 10'' και ενα τηλεφωνο sony epesson πολυ μικρο που χωραει και στο αυτι μου αξιας 2,7 ευρω.
frozex Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 η μέση λύση είναι το phablet, δλδ κινητο αλλά με οθονη 5,1 ως 6,9 ιντσες. Αρα αυτοματως πας σε Note, τωρα τι Note, εσυ ξες. Τα πιο μπομπα ειναι πιο ακριβα.... σε αυτά που ζητάω έχεις να προτείνεις κάτι;
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Λοιπόν είμαι σε δίλημμα, από την μία σκέφτομαι να πάρω κινητό ώστε να το έχω πάντα μαζί μου και από την άλλη να πάρω tablet ώστε να έχω μια μεγαλύτερη οθόνη για την χρήση που το θέλω και να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι στο σπίτι. Να πω αρχικά πως έχω σκοπό να διαθέσω μέχρι 150€ αλλά αν αξίζει και έχει τεράστιες διαφορές με το αμέσως επόμενο θα έδινα και 200. Λοιπόν από την μία θέλω το κινητό ώστε να μπορώ να το έχω πάντα μαζί μου για internet και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες (και κανά παιχνιδάκι) και από την άλλη θέλω το tablet για να βλέπω το βράδυ πιο ευχάριστα τις ταινίες. Τα χαρακτηριστικά που θέλω να διαθέτουν είναι 2-3GB RAM, 16+GB αποθηκευτικό χώρο (καλά θα ήταν αν δεχόντουσαν και μια κάρτα μνήμης), μια καλή μπαταρία, η ανάλυση οθόνης θα ήθελα να είναι 720p+ (αν βρεθεί κάτι με 1080 θα ήταν τεράστιο +),να υποστηρίζουν 4G LTE δίκτυα (το tablet όχι τόσο αλλά το κινητό σίγουρα) , για το κινητό οι κάμερες να είναι: η μπροστά 5+ΜP και η πίσω 12+ (και το tablet θέλω να έχει κάμερες αλλά σε αυτό δεν με πολυνοιάζουν οι αναλύσεις). Από λογισμικά θα ήθελα το tablet να έχει Windows 8.1 και το smartphone σε android να παίρνει την αναβάθμιση για τα 5.0+ αλλιώς και Windows δεν με χαλάνε. Ωραία θα ήταν η γλώσσα του menu να είναι στα Ελληνικά αλλά και με Αγγλικά λογικά θα τα καταφέρω. Έχω καταλάβει πως στα χρήματα που διαθέτω κάτι επώνυμο και γνωστό (κατασκευαστή) δεν υπάρχει, αλλά θα ήθελα να ξέρω σε περίπτωση βλάβης υπάρχει τρόπος επιστροφής και επισκευής (ειδικά αν το πρόβλημα υπάρχει από την πρώτη μέρα, δηλαδή αστοχία υλικού) ή πρέπει να συμβιβαστώ με την αγορά που έκανα και να πληρώσω κάποιον ιδιώτη τεχνικό; Αυτά πάνω κάτω. Από κινητά έχω κάτι στο νου μου που είδα εδώ στο insomnia και η αλήθεια είναι πως αυτό ήταν η αφορμή για το σημερινό θέμα, από tablet δεν έχω κάτι. Site: Smartphone Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα. Αφου πανω κατω καταλαβαινεις οτι απο Ελλαδα δεν μπορεις να παρεις τιποτα τετοιο με αυτα τα χρηματα,αναγκαστικα κοιτας σε Κινα μερια με οτι φοβους μπορει να υπαρχουν σε Service,εγγυηση κλπ Εγω βεβαια σε ενα πραγμα θελω να σταθω. Τι εννοεις να βλεπεις πιο ανετα ταινιες σε Tablet??? Στα χρηματα που διαθετεις τα αξιολογα ειναι κυριως με 8αρα οθονη στην καλυτερη. Ειναι πιο ξεκουραστα να βλεπεις ταινια στην 8αρα οθονη απο την οθονη του υπολογιστη σου(ειδικα αν εχεις και Ips panel)ή αν εχεις μεγαλη τηλεοραση??
mary Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 σε αυτά που ζητάω έχεις να προτείνεις κάτι; απο ελλαδα οχι, δυστυχως. Απο Κινα, πολυ κατωτερες μαρκες που δεν αξιζουν το ρισκο. Αν δωσεις 200+euro, τοτε αξιζει να ριξεις μια ματιά στο meizu m1 note.
frozex Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αφου πανω κατω καταλαβαινεις οτι απο Ελλαδα δεν μπορεις να παρεις τιποτα τετοιο με αυτα τα χρηματα,αναγκαστικα κοιτας σε Κινα μερια με οτι φοβους μπορει να υπαρχουν σε Service,εγγυηση κλπ Εγω βεβαια σε ενα πραγμα θελω να σταθω. Τι εννοεις να βλεπεις πιο ανετα ταινιες σε Tablet??? Στα χρηματα που διαθετεις τα αξιολογα ειναι κυριως με 8αρα οθονη στην καλυτερη. Ειναι πιο ξεκουραστα να βλεπεις ταινια στην 8αρα οθονη απο την οθονη του υπολογιστη σου(ειδικα αν εχεις και Ips panel)ή αν εχεις μεγαλη τηλεοραση?? Χωρίς ειρωνικό ύφος σου λέω πως το tablet μπορείς να το έχεις μαζί σου σε διακοπές, στους φίλους σου ακόμα και σε κάποιο άλλο δωμάτιο αντί αυτού που έχεις εγκατεστημένο τον σταθερό σου. Εννοείτε πως όταν θα βρίσκομαι στο δωμάτιο του σταθερού θα βλέπω από εκεί τις ταινίες. απο ελλαδα οχι, δυστυχως. Απο Κινα, πολυ κατωτερες μαρκες που δεν αξιζουν το ρισκο. Αν δωσεις 200+euro, τοτε αξιζει να ριξεις μια ματιά στο meizu m1 note. ποιες εννοείς κατώτερες μάρκες; αυτό που μου προτείνεις, το ξέρεις; (σαν αξιοπιστία μάρκας) ή απλώς επειδή ανταπεξέρχεται σε αυτά που ζητάω μου το προτείνεις; Έχει λίγο καιρό που είδα εδώ στο insomnia ένα άρθρο που έλεγε ότι η Xiaomi μπήκε στο βιβλίο γκίνες (η λογική είναι πως για να μπήκε καλή θα είναι). Από υπάρχει τίποτα αντάξιο;
frozex Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 τι λέτε για αυτό; http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/xiaomi/xiaomi-mi-4i-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA-r9083
Hyphen Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 τι λέτε για αυτό; http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/xiaomi/xiaomi-mi-4i-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA-r9083 Σαν εταιρεια ειναι πολυ καλη και αξιοπιστη. Εχει κανει μεγαλα βηματα . το κινητο φαινεται αρκετα τουμπανο για τα λεφτα του.
Grey29 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Για τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις δείχνει πολύ καλό. Αν θέλεις μπορείς να δεις και τα ακόλουθα sites (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) καθώς είναι πιθανό να σε βοηθήσουν. http://www.engadget.com/products/xiaomi/mi/4/ http://gadgets.ndtv.com/xiaomi-mi-4-1786 Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο έχεις κατασταλάξει τελικά σε smartphone ή tablet αλλά επειδή είδα πως ένα από τα βασικά θέματα που αναφέρεις στην επιλογή tablet είναι η συνεχής σύνδεση στο Internet υπάρχουν διάφορα μοντέλα tablet που διαθέτουν δέκτη 3G.
mary Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ποιες εννοείς κατώτερες μάρκες; αυτό που μου προτείνεις, το ξέρεις; (σαν αξιοπιστία μάρκας) ή απλώς επειδή ανταπεξέρχεται σε αυτά που ζητάω μου το προτείνεις; Έχει λίγο καιρό που είδα εδώ στο insomnia ένα άρθρο που έλεγε ότι η Xiaomi μπήκε στο βιβλίο γκίνες (η λογική είναι πως για να μπήκε καλή θα είναι). Από υπάρχει τίποτα αντάξιο; Κατωτερες κινεζικες εννοω τις elephone, doogee, cubot. Ναι οι Xiaomi, Lenovo, Meizu ειναι απο τις καλυτερες κινεζικες με αξιοπιστα κινητα. Επισης μπορεις να δει το Xiaomi Redmi Note. Εξισου καλο και πολυ vfm
frozex Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Κάτι τελευταίο, μήπως ξέρετε κάποιο αξιόπιστο site για αγορά τέτοιου είδους κινητών; Βασικά να έχει το Xiaomi Mi 4i (το οποίο λογικά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για αγορά) ή το Redmi Note 4G γιατί μάλλον ένα αυτά θα πάρω. Grey είδα το Μι 4 αλλά νομίζω δεν είναι τόσο vfm όσο τα άλλα δύο. Mary ευχαριστώ για την πρόταση. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2015 από frozex
frozex Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Βρήκα Site: αυτήν την ιστοσελίδα, νομίζω πως είναι αξιόπιστη. Και είδα και το P7000, πως σας φαίνεται, είναι καλό; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2015 από frozex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα