Kharn Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δεν πρεπει για λογους ασφαλειας να υπαρχει εστω μια εκομπη σε FM 2
Oxygene Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τα τηλεοπτικά (και ραδιοφωνικά) σκουπίδια προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο
Conan2046 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τα τηλεοπτικά (και ραδιοφωνικά) σκουπίδια προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο Μπορεί αλλά όταν είμαι στο αυτοκίνητο και ταξιδεύω δεν μπορώ ούτε λεπτό χωρίς ράδιο, Και μπορεί να έχω και το στικάκι μου με τα τραγούδια αλλά αλλιώς είναι να ακούω και την φωνή ενός ανθρώπου. 4
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μια χαρα είμαστε με τα ραδιόφωνα, οχι αλλες αλλαγές !!! 5
nzeppos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εδώ δεν έχουμε βγάλει ακόμα άκρη με τις τηλεοπτικές συχνότητες, για ποια FM λέμε.
ariannaki85 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τα τηλεοπτικά (και ραδιοφωνικά) σκουπίδια προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο Δίκιο έχεις. Και για την TV πραγματικά όλοι οι σταθμοί είναι για τα μπάζα αλλά στο ραδιοφωνο υπάρχουν ακόμα καλοι σταθμοί με καλές επιλογές, βλ. Εν λευκό (προσωπική μου γνώμη πάντα) 4
Selespeed Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αλήθεια, μόνο εγώ βλέπω ότι είναι αναγκαίο ΚΑΛΟ; Μιλάμε για ψηφιακή μετάδοση. Δε μιλάμε για ποιότητα προγράμματος. Πουλιούνται άπειρα DAB ραδιόφωνα αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα θα αργήσει να εφαρμοστεί, οπότε θα τα βγάλουν τα λεφτά τους τα FM ραδιόφωνά μας... 1
Arisyo13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μονο θετικη βλεπω αυτη την ειδηση. Η τεχνολογια προχωραει και το ραδιοφωνο ειναι ενα τεχνολογικο προιον. Εαν είναι να αυξηθει η ποιοτητα ειναι καλοδεχουμενο. Σημασια εχει να γινουν τα πρωτα βηματα και να μην κλαιμε για το ποτε θα ερθουν.
The_Judas Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Το dab είναι χαμηλής ποιότητας ηχητικά (mp2 με χαμηλό bitrate). Δεν θα το έλεγα και πρόοδο. Μάλλον καλύτερη λύση το streaming για το μέλλον. 2
Black Flag Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Το πανίσχυρο Aiwa NSX S-90 δεν το αλλάζω με τίποτα. 18 χρόνια και ακόμη λειτουργεί. Πάντα αναπολώ την εποχή των midi - mini Hi-Fi's... Tα Mini ήταν τα κλασικά. Τα midi ήταν λίγο μεγαλύτερα σε διαστάσεις. Αθάνατες εποχές. Στις Ανατολικές χώρες και σε κάποιες Αραβικές βγαίνουν ακόμη και σήμερα mini - midi media player hi-fi's. Στην Ευρωπαϊκή αγορά όχι...
The_Judas Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αυτά τα στέρεο με πολλαπλά cd-changer ήταν μεγάλη απάτη. Κάθε χρόνο το cd πήγαινε για σερβις. Ακουγες και συνέχεια τον εκνευριστικό ήχο της αλλαγής cd...
Selespeed Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Το dab είναι χαμηλής ποιότητας ηχητικά (mp2 με χαμηλό bitrate). Δεν θα το έλεγα και πρόοδο. Μάλλον καλύτερη λύση το streaming για το μέλλον. Εμείς θα πάμε στην επόμενη γενιά όπως κάναμε με την TV (mpeg4)
loic Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Το πανίσχυρο Aiwa NSX S-90 δεν το αλλάζω με τίποτα. 18 χρόνια και ακόμη λειτουργεί. Πάντα αναπολώ την εποχή των midi - mini Hi-Fi's... Tα Mini ήταν τα κλασικά. Τα midi ήταν λίγο μεγαλύτερα σε διαστάσεις. Αθάνατες εποχές. Στις Ανατολικές χώρες και σε κάποιες Αραβικές βγαίνουν ακόμη και σήμερα mini - midi media player hi-fi's. Στην Ευρωπαϊκή αγορά όχι... Τι εννοεις "δεν βγαινουν στην Ευρωπαικη αγορα mini - midi" ? Πριν κανα 3μηνο πηρα το Pioneer X-HM11 απο Media Markt. Ειχα να παρω Hi-Fi, απο το 1995... Τωρα που το σκεφτομαι... ακομα και να καταργηθουν τα FM, θα εχω cd, mp3, usb και συνδεση με το PC μεσω RCA καλωδιου. Θα ειναι ενα "αχρηστο feature" τα FM, οπως αχρηστες ηταν απο καποιο σημειο και μετα οι "θηκες" για κασετες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα