tekas Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Όπως γράφω και στον τίτλο είναι εφικτό κάτι τέτοιο?Για την ακρίβεια θέλω να αγοράσω από το itunes μια εφαρμογή αλλά όταν πηγαίνω στο πεδίο της πληρωμής δεν μου έχει την δυνατότητα για πληρωμή με paypal.Είναι κάποιου είδους ρύθμιση ή απλά δεν έχει βγει ακόμα η επιλογή πληρωμής μέσω paypal για την χώρα μας?Ευχαριστώ εκ΄ των προτέρων.
nikoskon Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Απλά δεν έχει ακόμα προκύψει συνεργασία Apple & Bank Of America για την χρήση Paypal σε αγορές περιεχομένου Apple. Οπότε, δεν είναι κάποιου είδους ρύθμιση ή trick. 1
tekas Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση.Οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να κάνω την αγορά με την master card.
ramarg Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να κάνω την αγορά με την master card. Ναι μόνο με κάρτα μπορείς. Γιατί όμως απέρριψες εξ αρχής αυτή τη μέθοδο ? Το σύστημα πληρωμής της apple έχει ύψιστη ασφάλεια. Βάλε χωρίς φόβο τα στοιχεία της κάρτας (ειδικά αν χρησιμοποιείς προπληρωμένη) και μετά απλά σβήσε τα και επέλεξε ξανά payment method = none. Εαν είναι πιστωτική καλά κάνεις και φοβάσαι (από άποψη ασφάλειας και ορίου υπερανάληψης,αλλά θα έπρεπε να φοβάσαι περισσότερο που την χρησιμοποιείς για αυτές τις δουλειές.. Εφόσον χρησιμοποιείς paypal και έχεις κατά κάποιο τρόπο πάρε δώσε με μία τράπεζα,επισκέψου κάποια και ζήτησε να σου εκδόσουν προπληρωμένη. Εαν είσαι μικρός και δεν μπορείς,να ξέρεις ότι μπορείς μέσω paysafecard να κάνεις πληρωμή στο appstore με κόλπο.
iMarilina Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να κάνω την αγορά με την master card. Το πιο εύκολο είναι να πας στο public και να πάρεις μια itunes card και να την περάσεις μέσα και να αγοράσεις ότι θέλεις (και όταν τελειώνει το credit απλά αγοράζεις άλλη). Έχει από 10 ευρώ μέχρι 50. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα