Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ξερετε αν μπορω να κανω λιγο πιο γρηγορο τον επεξεργαστη στο pc μου?

Intel®CORE i5-4590 [email protected]

δεν ξερω καθολου απο αυτα απλος ρωταω αν γινετε κατι σαν overclock

To λέω γιατί έχω το gta v και ενώ έχω κάνει κάρτα γραφικών με χαλάει ο επεξεργαστής!!!!

Δημοσ.

Νομίζω την Amd 7800 hd series Την πήρα μεταχηρισμενη από γνωστό μου αλλά δεν θυμάμαι πια σειρά ακριβώς είναι,θα το κοιτάξω όταν παω σπίτι

Δημοσ.

<p>ναι εσένα σε κόβει πρώτα η κάρτα και μετά ο επεξεργαστής </p>

post-289294-0-98652900-1429530037_thumb.png

[ATTACH]956382[/ATTACH]

Καλά είναι ότι να ναι η εφαρμογή insomnia στο androi. Σορρυ για την φωτο αν μπόρεσε να καταλαβεται

post-289294-0-71364800-1429529901_thumb.png

Δημοσ.

Βασικά θα πρέπει να βάλεις ένα προγραμματάκι όπως το gpuz πχ ή το msi afterburner για να δεις αν φτάνει στο 99% η κάρτα γραφικών. Αν παίζει αρκετά πιο χαμηλά σε κόβει το cpu. To GTA V πάντως γουστάρει ψηλά ρολόγια (πάνω από 4 GHz). Πάντως με την 7850 (ή 7870) θα πρέπει να κάνεις αρκετές παραχωρήσεις στα image settings

Δημοσ.

και κάτι ακόμα όταν πηγα να παίξω αυτό μονό του είχε τα γραφικά εγώ δεν τα πειραξα και έπαιζε,μετά κατέβασα λίγο τα γραφικά και εκεί μετά κολουσε

Δημοσ.

το παιχνίδι θέλει και GHz και δυνατό επεξεργαστή, αλλά όπως και να το κάνουμε ο επεξεργαστής τους ts είναι δυνατός, η κάρτα από την άλλη είναι απλά ικανή, δεν είναι κανένα τέρας

πρώτα από όλα με 2GB vram ανεβάζοντας settings θα τα ξεπερνάει για πλάκα, εγώ παίζω συνεχώς με πάνω από 2.5

Δημοσ.

Βασικά θα πρέπει να βάλεις ένα προγραμματάκι όπως το gpuz πχ ή το msi afterburner για να δεις αν φτάνει στο 99% η κάρτα γραφικών. Αν παίζει αρκετά πιο χαμηλά σε κόβει το cpu.

Δεν είναι ακριβώς έτσι,αν παίζει με δύσκολες για την vga ρυθμίσεις(high/ultra μεγάλη ανάλυση) θα είναι στο ~100% η vga και ας την κόβει ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

και κάτι ακόμα όταν πηγα να παίξω αυτό μονό του είχε τα γραφικά εγώ δεν τα πειραξα και έπαιζε,μετά κατέβασα λίγο τα γραφικά και εκεί μετά κολουσε

ψάξε τις ρυθμίσεις, δες και το αντίστοιχο θέμα του gta στο pc gaming

επίσης καμιά φορά την ακούει και το vsync και δεν αφήνει να πάει το gpu usage στο 90%+ κλείσε το και άνοιξέ το αν τρώει κόλληματα

επίσης έχεις τουλάχιστον 5GB ram; γιατί τα θέλει και αυτά

Δημοσ.

Βασικά είναι όλα στα high από μονό του δεν άλλαξα κάτι,το μονό που πειραξα ήταν η ανάλυσή της οθόνης,αλλά δεν βρήκα πουθενά την ανάλυσή της οθόνης1080 είχε πιο πάνω νομίζω 1930 δεν θύμαΜαι ακριβώς

Δημοσ.

Θα τα κοιτάξω όταν πάω σπίτι!!!

Α ξέρετε γιατί το ψάχνω πιο πολύ,περάσα ένα patch στο pro2015Ελληνικό πρωτάθλημα,και είχε και ένα Πρόγραμμα που ανεβαζε φουλ τα γραφικά του παιχνιδιού και όταν πηγα Να παίξω μου έβγαζε πάνω πάνω κάτι για τον επεξεργαστή ότι είναι αργός!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...