zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα! Έχω μια ερωτησούλα για έναν φίλο! Θέλει να διαγράψει τις φωτογραφίες από το iPhone του και να τις κρατήσει μόνο στο icloud. Σκέφτηκα να τις αντιγράψουμε χειροκίνητα στο pc, να κλείσουμε το διακοπτάκι από το icloud και να τις σβήσουμε από τη συσκευή. Είναι οκ; Τουλάχιστον αν πάει κάτι στραβά θα τις έχουμε στο pc....
mr ok21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εγω προσωπικα τις ειχα στη συσκευη Και αυτομάτως πανε στο icloud.Κανω και ενα εφεδρικο αντιγραφο και ειμαι καλυμμενος.Επειδη εχω κανει και επαναφορα καμποσες φορες του iphone χωρις επαναφορα απο itunes αλλα μονο απο icloud μου εχουν ερθει κανονικα στο φακελο του icloud στις φωτογραφιες.Αλλα δεν χανεις κατι να τια κανεις και αντιγραφη στο υπολογιστη για 100% σιγουρια.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 1
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Στις 20/4/2015 στις 6:23 ΜΜ, mr ok21 είπε Εγω προσωπικα τις ειχα στη συσκευη Και αυτομάτως πανε στο icloud.Κανω και ενα εφεδρικο αντιγραφο και ειμαι καλυμμενος.Επειδη εχω κανει και επαναφορα καμποσες φορες του iphone χωρις επαναφορα απο itunes αλλα μονο απο icloud μου εχουν ερθει κανονικα στο φακελο του icloud στις φωτογραφιες.Αλλα δεν χανεις κατι να τια κανεις και αντιγραφη στο υπολογιστη για 100% σιγουρια.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν τις σβήνεις από τη συσκευή όμως σβήνονται και από το icloud, αυτό θέλω να παρακάμψω...
atheatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Νομίζω αν πας στις ρυθμίσεις , στις φωτογραφίες και επιλέξεις βελτιστοποίηση του χώρου , θα κρατήσει τις αρχικές στο iCloud. 1
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στις 22/4/2015 στις 11:07 ΠΜ, atheatos είπε Νομίζω αν πας στις ρυθμίσεις , στις φωτογραφίες και επιλέξεις βελτιστοποίηση του χώρου , θα κρατήσει τις αρχικές στο iCloud. Ευχαριστώ! Μετά μπορεί να τις σβήσει από τη συσκευή και να μείνουν ανέπαφες στο icloud;
atheatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στις 22/4/2015 στις 11:18 ΠΜ, zio10 είπε Ευχαριστώ! Μετά μπορεί να τις σβήσει από τη συσκευή και να μείνουν ανέπαφες στο icloud; Έτσι γράφει η επιλογή, για να αποδεσμεύσεις χώρο. Δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα αλλά λογικά αυτό πρέπει να ισχύει. Μάλλον θα σε ρωτάει αν ειναι να τις διαγράψει απο το iCloud. Δοκιμάστε το. Τραβήξτε μια φωτογραφία περιμένετε λίγο να ανεβεί στο iCloud και μετα διαγράψτε τη. 1
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στις 22/4/2015 στις 11:24 ΠΜ, atheatos είπε Έτσι γράφει η επιλογή, για να αποδεσμεύσεις χώρο. Δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα αλλά λογικά αυτό πρέπει να ισχύει. Μάλλον θα σε ρωτάει αν ειναι να τις διαγράψει απο το iCloud. Δοκιμάστε το. Τραβήξτε μια φωτογραφία περιμένετε λίγο να ανεβεί στο iCloud και μετα διαγράψτε τη. Thanks και πάλι, θα το δω
georgeadams Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στις 22/4/2015 στις 11:18 ΠΜ, zio10 είπε Ευχαριστώ! Μετά μπορεί να τις σβήσει από τη συσκευή και να μείνουν ανέπαφες στο icloud;ΟΧΙ! Αν τις σβήσεις από το κινητό θα σβηστούν από παντού! 1
atheatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι σωστα απλός τις συρρικνώνει...άκυρο zio. Η μόνη λύση μάλλον ειναι η απενεργοποίηση του iClοud και setup as new χωρις τις φωτό να συγχρονιστούν. 1
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Άρα πρακτικά δεν γίνεται...ή θα κρατήσει backup και θα τις σβήσει από παντού ή δεν θα χρησιμοποιεί καθόλου το icloud (ή θα κάνει αυτό που είπε ο atheatos για να πιάνουν λιγότερο χώρο). Ευχαριστώ!
iMarilina Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Στις 22/4/2015 στις 1:48 ΜΜ, zio10 είπε Άρα πρακτικά δεν γίνεται...ή θα κρατήσει backup και θα τις σβήσει από παντού ή δεν θα χρησιμοποιεί καθόλου το icloud (ή θα κάνει αυτό που είπε ο atheatos για να πιάνουν λιγότερο χώρο). Ευχαριστώ! Καλύτερα πριν κάνεις πειραματισμούς να τις κάνεις ένα backup στον υπολογιστή (τράβα τες χειροκίνητα). Αυτό με τη βελτιστοποίηση του χώρου κατεβάζει την ποιότητά τους. 1
georgeadams Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Η "βελτιστοποίηση χώρου" κρατάει τις φωτογραφίες στο iCloud σε πλήρη ανάλυση και ποιότητα. Στη συσκευή κρατάει χαμηλής ποιότητας thumbnails και όταν πας να κάνεις view τη φωτογραφία (ή αν την κάνεις favorite) τότε την κατεβάζει σε πλήρη ανάλυση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα